FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kolinda

#4526 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Kolinda »

SpecialOffer wrote:
Kolinda wrote:Malo pomoći od nekoga da ne listam 100 stranica ,ko prenosi Želju od BH medija ?
FaceTV
Hvala :thumbup:
LunaLati

#4527 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LunaLati »

Sretno Željo, samo hrabro !
vade_mecum

#4528 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vade_mecum »

SpecialOffer wrote:
Kolinda wrote:Malo pomoći od nekoga da ne listam 100 stranica ,ko prenosi Želju od BH medija ?
FaceTV
da se i ja zahvalim :thumbup:
uglavnomja

#4529 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by uglavnomja »

Sta je bilo golmanu?
uglavnomja

#4530 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by uglavnomja »

:cry: jao
Tesla10

#4531 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Tesla10 »

Bajić kao Ronaldo :bih: .

Naprijed Željo ljubavi moja!
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#4532 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Slo Burner »

Kako da gledam na mobu? Brzo brzo
Saian

#4533 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Saian »

ovaj Blagojevic ima tako lak korak s loptom, a brz ko sonic d hedzhog
archi_a

#4534 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by archi_a »

Ovo što su prikazali igrači Želje u ovih pola sata je ........ Momci, kapa do poda. :bih: Samo naprijed. Samo jako.
p.s. navijači želje, svaka vam čast :thumbup: :thumbup: :thumbup:
SpiritCrusher

#4535 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by SpiritCrusher »

Haj zijanite jedan nula pa da prođemo zajedno, hljeba vam. :D
uglavnomja

#4536 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by uglavnomja »

hebo me ja ako ikad vise utakmicu pogledam :twisted:
insaneinthebrain

#4537 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by insaneinthebrain »

to bi bilo to od evrope. mozda se moglo vise al nije bilo kvaliteta i malo vise pameti i srece. fokusirati se na prvenstvo i pronalazenja jos par igraca da pojacamo konkurenciju. hvala odovicu i momcima :thumbup:
LunaLati

#4538 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LunaLati »

Hvala im što nas nisu ni u jednoj utakmici osramotili, hvala im za sve.

Idemo dalje.
trcicu trceci

#4539 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by trcicu trceci »

LunaLati wrote:Hvala im što nas nisu ni u jednoj utakmici osramotili, hvala im za sve.

Idemo dalje.
ne idemo dalje, izgubili smo
shake69

#4540 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by shake69 »

Ne zamjerim nista nasim igracima. Naprotiv, hvala im. Oda vrlo dobro postavio igru. Hrabro, odvazno, pametno, a trkacki "Plavi" su parirari Belgijcima ravnopravno kao da smo ista liga a poslije gola se nije moglo vise. Steta, ovo je bila utakmica da pomjerimo vlastite granice, ono da nikad ne prezalis sansu jer smo izgubili od ekipe koja je neznatno bolja od nas bila u dvije utakmice. Jedan cm nam je falio na stativi da udje unutra i sada bismo svi slavili, ali...
Izgubili smo u prvom poluvremenu u Lijezu, ali svejedno, ponosni smo na ove uspjehe. Napunili kasu i dogodine ispocetka!
Zeljo, to je moj tim!
LunaLati

#4541 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LunaLati »

trcicu trceci wrote:
LunaLati wrote:Hvala im što nas nisu ni u jednoj utakmici osramotili, hvala im za sve.

Idemo dalje.
ne idemo dalje, izgubili smo

Naravno da idemo, prvenstvo je pred nama :)
Ras Al Ghul

#4542 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Ras Al Ghul »

Jebiga, to je to, idemo još jače naredne godine aBd! Odlična posjeta 25 milja, bio sam ponosan zbog toga!

Hvala momcima na ovim evropskim utakmicama, kapa dole svakom od njih, ali Joci Stokiću treba mamu jebati na treningu, lik isto slina ,a ušao zadnjih deset minuta. Obavezno ga išamarati, Dejo mi je rekao da ima platu sedam milja, mater mu jebem, ko slina se kreće nikakvog žara, ništa. Ne da li u Vitezu tri komada protiv onih čobana, noge mu slomiti! Najodmorniji je naš fudbler, a ko ker lipsani se trudi!

Prvi sam ga prizivao da dođe u naš veliki klub, ali ako ovako nastavi, neka ka Jug slomi odmah!
avetinja

#4543 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by avetinja »

Svaka čast igračima. Svi smo se nadali prolasku i nekom čudu, golu u 90-oj minuti, ali smo u podsvjesti također znali da vrlo lahko možemo ispasti. Momcima ništa ne zamjeram. Izgubiti 1-0 od ekipe koja je šest puta skuplja nije sramota. Bili smo bolji u prvom poluvremenu. Šteta što nismo dali gol. Tačno se vidjelo na igračima Standarda da im se pod kožu uvukla nervoza. Ali tako je to u fudbalu. Ako ne iskoristiš šanse, stigne te kazna. Rijadu želim sve najbolje. Tačno su me dirnule suze nakon utakmice. Svaka čast za Manijake. Gledati jug-istok-zapad, kako svi zajedno pjevaju Željo - neprocjenjivo. Navijanje je bilo dobro, čak i nakon primljenog gola. Jest da se malo poljuljalo, ali dobro je bilo. Onaj belaj ispred stadiona nije trebao. Jebemu mater svaki put nešto. Sada se trebamo okrenuti ligi. Valja nam opet izboriti Evropu ili možda titulu.

VOLIM TE ŽELJO.
MOSALJOZE

#4544 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by MOSALJOZE »

Pare su najvažnije u cijeloj ovoj priči,ali kakvog smo mi igrača dobili to je nevjerovatno.Blagojević je Tomić na steroidima,kako taj dečko igra,Beganović,Hadziahmetović,Memija,Dado i Enis su bogatiji za 6 utakmica u Europi,zlata vrijedno iskustvo.Ne želim uopšte komentarisati utakmicu,idemo dalje.
Ogroman put je ovaj dečko prešao za 2 godine,puno je dao Želji,i želim mu sreću u daljnjoj karijeri
Image
Lakat Jebić

#4545 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Lakat Jebić »

Nisam gledao livaju sad za vikend, al mladenovic je nesto najgore sto sam gledao u zelji
Ras Al Ghul

#4546 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Ras Al Ghul »

MOSALJOZE wrote:Pare su najvažnije u cijeloj ovoj priči,ali kakvog smo mi igrača dobili to je nevjerovatno.Blagojević je Tomić na steroidima,kako taj dečko igra,Beganović,Hadziahmetović,Memija,Dado i Enis su bogatiji za 6 utakmica u Europi,zlata vrijedno iskustvo.Ne želim uopšte komentarisati utakmicu,idemo dalje.
Ogroman put je ovaj dečko prešao za 2 godine,puno je dao Želji,i želim mu sreću u daljnjoj karijeri
Image
Momak je svoj posao uradio, devet mjeseci nije izlazio iz igre, znači devet. Krv je pišao, još sa sjebanim preponama igra, lavlje srce momak ima! Klubu je dao milion maraka, neka ga dragi Allah sad pogleda u daljnoj karijeri, i da što prije ode iz one ciganske turske lige, Da nam se opet vratiš Rijade!
Ras Al Ghul

#4547 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Ras Al Ghul »

Lakat Jebić wrote:Nisam gledao livaju sad za vikend, al mladenovic je nesto najgore sto sam gledao u zelji
Bolji je Mladenović, ako je neka utjeha :D
LSD

#4548 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

Nema apsolutno nikakve zamjerke ekipi :!: igrali su borbeno do 70 minute kad nas je umor sasjekao i to je bilo to. Više nismo mogli, posebno nakon izlaska Hadžiahmetovića.
Standard je ipak jaca ekipa i zasluženo prolaze, a nas je sjebalo prvo poluvrijeme u Liežu.

Posjeta :thumbup:
Bajić pravi željovac zaplako na kraju :thumbup: sve najbolje majstore i sretno :thumbup:
mist

#4549 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by mist »

Onog trenutka kada je Hadiahmetovic izasao i usao E. Sadikovic to je bilo to.Lik se konstantno krio po terenu i bjezao od lopte.Zadnjih 20 min. smo igrali bez sredine upravo zbog bilmeza.A Mladenovic sunce ti kalajisano sta je ono :-) .
decko_sa_kovaca

#4550 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by decko_sa_kovaca »

A ostao je samo zal
Post Reply