Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
jon_jovi

#4526 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jon_jovi »

FOČANSKI PROPISI wrote:
jon_jovi wrote: https://www.facebook.com/sinanovicmustafa

Image

Jeste li pregazili čovjeka?
Mogu samo obrazložiti svoje stajalište. Komunjara nikad nisam bio niti ih volio ali na općinskim izborima se opredjeljujem već treći put za kandidate SDP-a, pa tako da sam na prošlim prijevremenim izborima glasao za Smaila Žilića kandidata SDP-a. To sve zato što su mi njihovi kandidati bili najprihvatljiviji.
Ja sam pije pisao na ovoj temi o listi prioriteta po kojoj se opredjeljujem na općinskim izborima te je na toj listi ideološka obojenost negdje na kraju te liste.
I da, treba imati u vidu da mi iz rubnih dijelova općine pomažemo vama iz jezgre da izaberete sebi vlast. S nama ti ovo ionako nema nikakve veze.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4527 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by PipiDugaDevetka »

SLISKOVIC wrote:Ne bi ja glasao za sandzakliju nema šanse...... Što god sam imao iskustva s njima , iako čast nekim izuzetcima , bilo je loše , svega ima al poštenja slabo.... Samo gledaju kako če smutiti nekoga.....

Koji su sve kandidati za načelnika/načelnicu Ilidže sada ?
Auuuuuuu, komšija??? Razočara me,...! Ne valja generalizirati, nije pametno.

Tako su za Rome govorili onomad da pokradoše gusane rešetke slivnika po ulicama i poklopce šahtova.

Kad policija privela neRome sa kombijem preuređenim za hapanje šahtova sa otvorom na podu.
Nije pametno generaliZovati i imati neke predrasude sa velikim brojem ljudi iz jedne grupe. OPREZ!
SLISKOVIC

#4528 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SLISKOVIC »

PipiDugaDevetka wrote:
SLISKOVIC wrote:Ne bi ja glasao za sandzakliju nema šanse...... Što god sam imao iskustva s njima , iako čast nekim izuzetcima , bilo je loše , svega ima al poštenja slabo.... Samo gledaju kako če smutiti nekoga.....

Auuuuuuu, komšija??? Razočara me,...! Ne valja generalizirati, nije pametno.

Tako su za Rome govorili onomad da pokradoše gusane rešetke slivnika po ulicama i poklopce šahtova.

Kad policija privela neRome sa kombijem preuređenim za hapanje šahtova sa otvorom na podu.
Nije pametno generaliZovati i imati neke predrasude sa velikim brojem ljudi iz jedne grupe. OPREZ!

upravu si , kazem nisu svi isti , al ne odgovaraju mi generalno sorry
SLISKOVIC

#4529 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SLISKOVIC »

I kakav je bio taj skup u Rakovici ima li negdje stranica da se vidi , program koji se nudi ?
Klikeraš

#4530 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

SLISKOVIC wrote:I kakav je bio taj skup u Rakovici ima li negdje stranica da se vidi , program koji se nudi ?
Ima na općinskoj stranici sve fer i korektno. ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Znaš da to Memićeva sujeta će da dozvoli.

Eh sada kakav skup, skup đuturuma :-) . Čovjek '56 godište. Penzija za vratom.
Umjesto da se povuče da uživa u istoj (sigurno neće biti mala, radio je u državnoj službi) i da dozvoli mlađim da se bave njim, jok on će se baviti mladima.
NEMOJTE VIŠE MOLIM VAS. :sax: :sax: :sax: :sax:
Ujedno čestitke Reprezentaciji BiH na ostvarenoj pobjedi :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
FOČANSKI PROPISI

#4531 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by FOČANSKI PROPISI »

Nije,valjda,da ljudi još vole te laži,na predizbornim skupovima, slušati.

p.s.
Mislim da je sve režija,ala Sefer Halilović
Političarka

#4532 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Političarka »

Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

PostPostao/la SLISKOVIC dana 07/09/2012 12:50
Ne bi ja glasao za sandzakliju nema šanse...... Što god sam imao iskustva s njima , iako čast nekim izuzetcima , bilo je loše , svega ima al poštenja slabo.... Samo gledaju kako če smutiti nekoga.....

BNS-Jasmin Kereš; kandidat za nacelnika opcine Ilidza.

Treba dati priliku mladim i perspektivnim ljudima, obrazovanim koji imaju buducnost ispred sebe, nekome ko ce zaista nesto, pa barem pokusati, promijeniti u ovoj zemlji.
Dosta je bilo istih faca koje se "prodaju" putem propagande, samo lazna obecanja, zavaravaju ovaj napaceni narod i preko njihovih ledja pune dzepove. "Aktiviraju se" 2-3 mjeseca pred izobore (npr. rade ulice-10m po mjesec dana, sreduju parkove, opet se kao "posvete" gradjanima i njihovim problemima), i poslije izbora......sve se vrati na staro.
Ljudi nemaju hljeba da jedu, a neke stranke (da ih ne prozivamo) trose silne pare na predizborne skupove, smijulje se ljudima u facu, aplaudiraju i naravno (lazno) obecavaju.....i tako iz godine u godinu.
Ljudi probudite se.....promijenite nesto......moze vam biti samo bolje, jer gore nego sto jeste sada ne moze nikako!
VreloBosne

#4534 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by VreloBosne »

Blagoje Bratić wrote:Samo za Mustafu Sinanovića svi glasat nema druge čovjek je uzeo neplaćeno dok je u predizbornoj kampanji, i ne radi ni za kakvu Švicarsku firmu kako reče jedan tu cijenjeni forumaš, nema oraha u đepu, a ni tajkuna koji mu pomažu u predizbornoj kampanji što znači da će počistiti i srediti Ilidžu od seljakluka i krkanluka opšte poznatog, a ove pristalice Memića pozivam da se poklope po ušima bit će im pametnije, imamo jedan od milion primjera fontane u koju je uloženo za pravljenje, stalne popravke 200 hiljada maraka i sad je u njoj zasađeno cvijeće, zamislite cirkusa, imamo robnu kuću na ilidži našu koju je pod koncesiju uzeo memićev sin i dao je odmah pod zakup DM-u to se isto može provjeriti, imamo na stupu gradnju bespravnih zgrada zagrađivanje ljudima životnog prostora, imamo u Butmiru u hipodromskoj ulici navlačenje zemlje ne zna se zašto i zatrpavanje romskog groblja, to je fakat od strane sara company i tibra pacifica,a sve se prave u opštini toše.
:thumbup:
Klikeraš

#4535 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

Blagoje Bratić wrote:Samo za Mustafu Sinanovića svi glasat nema druge čovjek je uzeo neplaćeno dok je u predizbornoj kampanji, i ne radi ni za kakvu Švicarsku firmu kako reče jedan tu cijenjeni forumaš, nema oraha u đepu, a ni tajkuna koji mu pomažu u predizbornoj kampanji što znači da će počistiti i srediti Ilidžu od seljakluka i krkanluka opšte poznatog, a ove pristalice Memića pozivam da se poklope po ušima bit će im pametnije, imamo jedan od milion primjera fontane u koju je uloženo za pravljenje, stalne popravke 200 hiljada maraka i sad je u njoj zasađeno cvijeće, zamislite cirkusa, imamo robnu kuću na ilidži našu koju je pod koncesiju uzeo memićev sin i dao je odmah pod zakup DM-u to se isto može provjeriti, imamo na stupu gradnju bespravnih zgrada zagrađivanje ljudima životnog prostora, imamo u Butmiru u hipodromskoj ulici navlačenje zemlje ne zna se zašto i zatrpavanje romskog groblja, to je fakat od strane sara company i tibra pacifica,a sve se prave u opštini toše.
Blagoje ne budi smiješan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neplaćeno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa probaj ti uzeti neplaćeno u firmi (a još u Švicarskoj) koja nije budžetska pa ćeš vidjeti gdje bi se vratio :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Informacije radi, ako hoćeš da se baviš nekim poslom, a radiš za stranu kompaniju, odobrenje ti treba od nadređenog, zna se kad je godišnji a kad nije, a neplaćeno ne postoji :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Zato i jesam protiv takvih ku..ojeb.ca koji bi sjedili na milion fotelja i samo on on on.
Zašto nije data podrška ispred SDP-a nekom mlađem (sigurno su imali kandidata, ali ne može im zapasti) nego đuturumu koji ima uslove za penziju i sad bi u Općinu da svira borbene i pjeva hvalospjeve za neprežaljenom Titu.
SDP ima mandat u Novom Gradu pa se vidi po prosperitetu gdje je ta općina u odnosu na druge, a o SDP vijećnicima u vijeću ilidže znamo sve :D :D :D :D :D :D :D :D
jedanjedini

#4536 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jedanjedini »

saznam juče od sdp-ovaca da imaju 14 mladih na listi od 29 kandidata. to treba provjeriti. ako je istina treba ih sve podržati!!
Klikeraš

#4537 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

jedanjedini wrote:saznam juče od sdp-ovaca da imaju 14 mladih na listi od 29 kandidata. to treba provjeriti. ako je istina treba ih sve podržati!!
A kad podržavaš mlade tako objeručke, koga ćeš podržati za načelnika, Sinanovića, Memića, Mahmutovića......
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
DELEGACIJA

#4538 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Klikeraš wrote:
jedanjedini wrote:saznam juče od sdp-ovaca da imaju 14 mladih na listi od 29 kandidata. to treba provjeriti. ako je istina treba ih sve podržati!!
A kad podržavaš mlade tako objeručke, koga ćeš podržati za načelnika, Sinanovića, Memića, Mahmutovića......
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
jedanjedini

#4539 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by jedanjedini »

Klikeraš wrote:
Sinanovića, zato sto ce imati mlade vijećnike :)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#4540 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by bordo gandalf »

Na "Ilidzi" nista novo :run:
JohnnyS.

#4541 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by JohnnyS. »

dzaba se raspravljate, memic dijeli humanitarnu pomoc u vidu sto maraka tako da je memić nazalost novi-stari načelnik. ne trošite tastature uzalud.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4542 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

JohnnyS. wrote:dzaba se raspravljate, memic dijeli humanitarnu pomoc u vidu sto maraka tako da je memić nazalost novi-stari načelnik. ne trošite tastature uzalud.
Nažalost, slažem se.
:(
SLISKOVIC

#4543 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by SLISKOVIC »

Pa nema se za koga glasati opet je Memic najbolji kandidat izgleda ne vidim mu nesto jaku konkurenciju, iskreno , po memicu nam je makar Ilidza poznata , bas nam je aktivan nacelnik, on je negdje ja bi rekao po popularnosti najzastupljeni i ove kontra kritike od " nezavisnih" medija su opet produktivne za njega jer samo onaj koji radi moze dici toliku prasinu, od ostalih nacelnika u gradu samo hadzibajric je zastupljen u medijima pola koliko memic a ovi ostali svi slabo kao da su mrtvaci, mislim da ce Memic pobjedit a i zasluzio je
PipiDugaDevetka

#4544 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

SLISKOVIC wrote:Pa nema se za koga glasati opet je Memic najbolji kandidat izgleda ne vidim mu nesto jaku konkurenciju, iskreno , po memicu nam je makar Ilidza poznata , bas nam je aktivan nacelnik, on je negdje ja bi rekao po popularnosti najzastupljeni i ove kontra kritike od " nezavisnih" medija su opet produktivne za njega jer samo onaj koji radi moze dici toliku prasinu, od ostalih nacelnika u gradu samo hadzibajric je zastupljen u medijima pola koliko memic a ovi ostali svi slabo kao da su mrtvaci, mislim da ce Memic pobjedit a i zasluzio je
Makar nacrtaj neko umjetničko djelo na listićima, da te ne prestavljaju i zastupaju SDA-ovci, veleizdajnici čiji se Prvi Predsjednik u znak pozdrava ljubio sa predsjednikom Dobricom (tal. Benitto) na Ciriškom aerodromu prilikom nekih pregovora na početku rata.

Svjedok: Sefer Halilović.
statixx

#4545 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by statixx »

SLISKOVIC wrote:Pa nema se za koga glasati opet je Memic najbolji kandidat izgleda ne vidim mu nesto jaku konkurenciju, iskreno , po memicu nam je makar Ilidza poznata , bas nam je aktivan nacelnik, on je negdje ja bi rekao po popularnosti najzastupljeni i ove kontra kritike od " nezavisnih" medija su opet produktivne za njega jer samo onaj koji radi moze dici toliku prasinu, od ostalih nacelnika u gradu samo hadzibajric je zastupljen u medijima pola koliko memic a ovi ostali svi slabo kao da su mrtvaci, mislim da ce Memic pobjedit a i zasluzio je
You thinkS so?
Klikeraš

#4546 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

Blagoje Bratić wrote:
Klikeraš wrote: Blagoje ne budi smiješan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neplaćeno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa probaj ti uzeti neplaćeno u firmi (a još u Švicarskoj) koja nije budžetska pa ćeš vidjeti gdje bi se vratio :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Informacije radi, ako hoćeš da se baviš nekim poslom, a radiš za stranu kompaniju, odobrenje ti treba od nadređenog, zna se kad je godišnji a kad nije, a neplaćeno ne postoji :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Zato i jesam protiv takvih ku..ojeb.ca koji bi sjedili na milion fotelja i samo on on on.
Zašto nije data podrška ispred SDP-a nekom mlađem (sigurno su imali kandidata, ali ne može im zapasti) nego đuturumu koji ima uslove za penziju i sad bi u Općinu da svira borbene i pjeva hvalospjeve za neprežaljenom Titu.
SDP ima mandat u Novom Gradu pa se vidi po prosperitetu gdje je ta općina u odnosu na druge, a o SDP vijećnicima u vijeću ilidže znamo sve :D :D :D :D :D :D :D :D
Ne budi ti smiješan, čovjek radi u ministarstvu odbrane i kao državni službenik ima pravo na neplaćeno odsustvo, da radi u nekoj Švicarskoj firmi na to sigurno nebi imao pravo, i da čovjek je bio pomoćnik komadanta u ratu, tako da ti ta priča ne pije vode, bilo bi ti bolje da uključiš malo klikere pošto imaš takav nick, a ne da izmišljaš gluposti na forumu.
Moj Blagoje moj, o tome ti i pričam što je državni službenik pa MOGU to što rade, i još im podrška.....
Ko će obavljati poslove umjesto njega dok ga tamo nema (i ja mu kroz BDG dajem platu i hoću da znam). Ako tako može da posao trpi onda :P :P Treba uzeti svake godine NEPLAĆENO :-) :-) pa da nam šta para više ostane u budžetu.
Ja sam mlađi (nisam učesnik rata u vojsci, ali sam bio tu, maloljetan bio) i pun mi je kufer tih borbenih kao da je učestvovao u istom i zbog sebe, onda je SBiH-ov kandidat jači :D , kao da za Bejrut biramo načelnika. ;-) ;-) ;-) ;-)
Gluposti izmišljam, kažeš.....
'56 godište (56 godina, a ako je učestvovao u ratu, ima prava na penziju, vjerovatno)
SDP Ilidža, je li imao mlađe kandidate (glupost kažeš :lol: :lol: dobro ako je tako)
U Novom Gradu SDP (i to je glupost, o prosperitetu te Općine ni riječi)
Predsjedavajuća vijeća Ilidže SDP i to je glupost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A što se tiče klikera, bilo je bilo :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Klikeraš

#4547 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Klikeraš »

Javi Thinku molim te :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da nas obavijesti ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
_Reds_

#4548 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

Image
bracika brat

#4549 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by bracika brat »

Senaid Memic ljubi zastavu SDP-a

Image

Uz komentar nacelnika i moje srce crveno...

Image
THINK PINK

#4550 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by THINK PINK »

bracika brat wrote:Senaid Memic ljubi zastavu SDP-a

Image

Uz komentar nacelnika i moje srce crveno...

Image
Vidite ko je glavni i u SDP Ilidza Senaid Memic
Locked