Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
505sCrtom wrote:kup je njegovo takmicenje. usput, on je jedini barcin igrac koji je odigrao sve utakmice kupa od pocetka do kraja.
To bi ih moglo kostati kupa kao i prosle godine.Po mom skromnom misljenju,Pinto je krivac za ispadanje prosle godine iz kupa Kralja..Hajde ljudi bacite koji link za vecerasnju tekmu da se moze pratiti
Pa proslu je tekmu Valdes kiksao kako ovaj drugi nece nikad u zivotu pa ih opet nije kostalo nicega.
Mislim da ce sudija veceras grijesiti maximalno i upropastit tekmukoja je ipak samo prvo poluvrjíjeme i bit ce puno taktiziranja.
Formacija u prošlom El Clasicu... Mislim da će i sad biti isto, s tim što će možda Fabregas i Iniesta zamjeniti pozicije, jer se osjetio nedostatak Inieste u centru, posebno u prvom poluvremenu.
Novi veliki okršaj Real Madrida i Barcelone, popularno nazvani El Clasico, na programu je večeras.
Barcelonin trener Pep Guardiola smatra da će poraz u Kupu kralja ostaviti traga na poraženom u večerašnjem prvom okršaju dvije ekipe u četvrtfinalu pomenutog natjecanja.
"Očekujem dosta izjednačenu utakmicu. Real je apsolutno najteži i najzahtjevniji protivnik kojeg smo mogli dobiti u ovoj fazi natjecanja i protiv njih niko, pa ni mi, ne može biti favorit", kazao je Guardiola na press konferenciji uoči utakmice, dodavši:
"Mislim da će ekipa koja izgubi ove dvoboje u Kupu biti potresena. Nema puno vremena za oporavak, pa bi negativan rezultat mogao prouzročiti dugoročnije loše posjedice za onog ko izgubi".
Znaci, na oko ne toliko bitna utakmica 1/4 finala kupa ali ustvari jako bitna na psihološkom planu....eventualni kiks bi mogao imati dugorocno loše posljedice za onog ko izgubi.
Potencijalni problemi na psiholoskom planu nisu ni priblizno dovoljni da neko poremeti planove ova 2 kluba u ligi. Sve ide po starom. Tako da je ovo sto Guardiola govori obicna suplja prica. Dovoljno je samo sacekati naredno kolo da se to i potvrdi.
Real Madrid potvrdjeno
Casillas, Altintop, Ramos, Carvalho, Coentra, Xabi Alonso, Pepe, Lass, Cristiano, Benzema e Higuaín.
4-3-3-, Pepe na stedini terena, Ozil rezerva, Formacija vrlo cudna ali moze biti ucinkovita. Nema ni Marcela . Di Maria povrijedjen.