Kakva je procedura, gdje staviti APK prije instalacije, samo kopirati mape i toje to je l', nema za*ebancije dodatne
Evo najnovijih, neke iz septembra
http://navitel.osm.rambler.ru/
Bosna 24.06.2012 21:12
Srbija 03.09.2012 20:31
Moderator: Benq
Uploaduj mi Andjelu, ili mogu skinuti sa Navitelovog sajta da ne cekam 20 minutaLud i ponosan wrote:Ove OSM mape treba konvertovati u nm3, da bi Navitel mogao da je ucita. Ako neko nadje nacin kako to uraditi, nek zagalami.
Fina aplikacija, nadje mi satelit u sobi odma'Lud i ponosan wrote:Skini sa sajta...
Sad sam se zadeverao oko konverzije OSM-a u nm3 format...![]()
Kvartalno se vrsi update ovih mapa, pa cu da pratim dalji razvoj.
Da, mozes to cak i sam. U slucaju potrebe za garancijom, samo se vratis na stock ROM..bossanacc wrote:Ima li neko tko bi znao otkljucati motorolu razr i xperiu arc sa bh telecoma? Da li je ovo uopste izvodivo.
Ja uvijek zadnju instaliram, valdja je ona najbolja sa kosntantnim unapredjenjima i fixovima. Evo changelog: http://changelog.bbqdroid.org/#/cm10/galaxysmtdbrazzo19 wrote:Ako nije frka neko od vas ko koristi cm10 tj ko je nabacio 4.1 verziju na galaxy s , ako mu nije problem samo da mi napise koja je verzija tj. od kojeg datuma posto sam otisao na njihovu stranicu i ima ih dosta gotovo svaki dan izbace novu verziju pa me zanima koja je najbolja tj kod vas od kojeg je datuma i jel sve ok ? Hvala
Svaka cast za ovu appJa sam ti za airdroid preporicio. Neko je spomenuo neki explorer. Skoro svaki explorer nudi i wi-fi file transfer, ali ovaj sam preporucio radi lijepo uradjenog interface-a + ima mogucnost slanja sms-a preko kompa i jos milion caka.
AirPush Detectordaddy_cool wrote:U odredjenim vremenskim intervalima mi se pali ekran telefona (radi se o SE Neo V). Kako da saznam koja od aplikacija bi mogla biti uzrok tome? Moram napomenuti da prilikom instalacije svake nove aplikacije pogledam settings-e i iskljucim eventualne opcije koje podrazumijevaju bilo kakve automatske zadatke.
Uz pomoc Advanced Task Manager-a uradim 'kill' pokrenutih aplikacija, ali ne pomaze... Podpitanje bi bilo zasto se odmah nakon 'ubijanja' aplikacija i ponovnog otvaranja managera pokaze da je barem najveci dio njih ponovo aktivan?
brazzo19 wrote:Pa uradio sam kompletan backup na titanuimu valjda su sapasene sta ja znam neznam gdje da idem da ih vratim tj koje da izaberem ??
p.s sve je ok trebao bih samo vratit sms poruke i kontakte tj imenik posto vidim ovdje sto imam ovo mi je imenik koji mi je prekopirao sa google accounta tako da mi fale neki brojevi koje sam spasio na mob pa samo to dvoje da vratim ostalo je sve ok ??!!
duspi wrote:ima li iko da je eksperimentisao sa starijim samsung telefonima koji originalno nisu bili na androidu?
konkretno me zanima mogućnost instalacije androida na samsung i900 omnia (izvorno win mobile 6.1). nešto sam guglao, našao neki rom baziran na andri 2.2 koji su neki rusi radili, ali je grozno bagovit i pola stvari ne radi. zna li iko postoji li neki drugi koji bi vrijedilo testirati?