jesam li ti to rekla da pogledaš da nešto negdje kupiš što si trebalawewa wrote: olaksala si zivot meni, djevojci sa sela![]()
( jao mi rečenice
Moderator: anex
jesam li ti to rekla da pogledaš da nešto negdje kupiš što si trebalawewa wrote: olaksala si zivot meni, djevojci sa sela![]()
jesi, jesi - i prohodala i provirila u moje imezamzija wrote:jesam li ti to rekla da pogledaš da nešto negdje kupiš što si trebalawewa wrote: olaksala si zivot meni, djevojci sa sela![]()
![]()
( jao mi rečenice)
+1!wewa wrote:zamzija je srce!
to stoji... jedini moj problem s investicijama je sto jako brzo mijenjam konf. brojeve, cas tamo cas 'vamo. ali ovo bi mogla biti savrsena motivacija da izaberem velicinu i drzim je se karakternozamzija wrote:čuj, ako je to - TO! ako ti se pravo sviđa i dobro je, i nosićeš godinama, smatraj to kao investiciju
Ja bih isto crveni, neki toplizvrzgana wrote:I ja sam razmisljala o crvenom! I kosuljica i kais su vise bez/ivory boje, nisam bas htjela crno bijelu kombinaciju, nekako mi je previse stroga. Sutra cu jos pogledati nekakv crveni kais, ako ko ima prijedlog gdje da trazim, samo recite

Da ja tebio poželim sreću na tom diplomskom kolegicezvrzgana wrote:Odlucila sam da budu cipele na petu, ipak je svecanost u pitanju, u baletankama zaista izgledam kao djevojcica![]()
Ovaj kais sam imala od ranije, a sutra ako pronadjem nesto sto mi se svidi u nekoj drugoj boji sigurno cu uzeti (kaisa nikada dosta).
Evo malo bolje slike, da vidite tacno koja je boja u pitanju![]()
ja sam kupila u Lindexu u Importanne-u crveni tanki lakirani kaiš!zvrzgana wrote:I ja sam razmisljala o crvenom! I kosuljica i kais su vise bez/ivory boje, nisam bas htjela crno bijelu kombinaciju, nekako mi je previse stroga. Sutra cu jos pogledati nekakv crveni kais, ako ko ima prijedlog gdje da trazim, samo recite
edit: Mislim da ce ipak ici visoka peta, jeste da ima centimetara, ali su jako pristojne
"Modalita Outlet" sa već stečenim i dokazanim kvalitetom usluga u prodaji svjetskih brendova na zahtjevnom tržištu Njemačke otvorila je svoju prodavnicu u prostorima Importane Centra u Sarajevu.
U "Modalita Outletu", zahvaljujući ekskluzivnoj licenci vodećih brendova, može se uživati u kupovini originalne odjeće iz prethodne sezone od 60 do 80 posto jeftinije.
Pored vodećih svjetskih brandova kao što su: Roberto Cavalli, Versace, GF Ferre, Armani, Gucci, CNC, Prada, Valentino, Christian Dior, Yves Saint Laurent, Burberry, Rocco Barocco, Ralph Lauren, Lanvin, Balenciaga, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo, Outlet nudi i high street brandove kao što su Benetton, Sisley, Futuro, Alberto Bianini, William Wrust.
- Atraktivne cijene su postignute direktnim pristupom prodajnim kanalima i ekskluzivnom licencom, izjavila je suvlasnica firme Alma Hadžidedić Kurjak.
Ponuda uključuje žensku, mušku i dječiju odjeću, tašne, cipele, acesori, te odjeću za modno "osvještene" trudnice.