Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sawyer wrote:Pozdrav...
Imam pitanje, narucila sam nesto na ebay i odmah sutradan korisnika je ebay izbrisao.
Na koji nacin sad da vratim novac, ili da cekam ako to dodje
quarterback wrote:ne znam, znam da su ljudi nosili licno, kome treba dostaviti? mozes pitati na salteru u posti ili nazvati telefonom, ovo je broj carine 033 659 276, ovo je broj paketskog odjeljenja 033 723 421, ili 033 723 433
Problem je što ja nisam iz SA Vidjeću u ponedjeljak u pošti šta će mi oni reći.Na drugoj temi jedan od forumaša mi je rekao da na paketu koji šalju ovi sa:DX,TD,focalPrice i ostali stoji cijena i sadražaj paketa,i da po tome carine paket
Može li mi neko odgovoriti ako zna, nisam čitao prethodne stranice, naime do sada sam naručivao samo stvari koje su mogle stati u kovertu pa nije bilo carine, eh sada sam naručio sebi knjigu atlas svijeta koja košta 25 dolara, 33 cm duga 19 široka knjiga, hoće li mi cariniti to, i koji je postupak ako budu carinili
Ako neko moze da mi objasni,na osnovu cega ocarine
je li isto dodaju carine na haljinu od 100km i na neki aparat od iste vriednosti?
Dakle,ima li pravila
carine na osnovu onoga sto pise na paketu, ako sumnjaju da je napisana tacna vrijednost onda provjere na ebayu i slicnim stranicama, ako imas prituzbu na procjeni pokazi im izvod paypala ili banke
Naime naručio sam artikal 18.1.2014,međutim on nije još stigo.A na TN piše da je pošiljka za Rusiju,znači nije za BIH ,a prodavač tvrdi da će se prebaciti k meni,mada čisto sumljam.I kaže da čekam 6-8 tjedana?!Šta da radim,da podignem case ili da čekam još 8-9 dana dok dođe 45?I ako sad podigenem case oće li ići u moju korist,tj. ako vidi paypal da je otišlo u krivu zemlju?
Kofer wrote:Naime naručio sam artikal 18.1.2014,međutim on nije još stigo.A na TN piše da je pošiljka za Rusiju,znači nije za BIH ,a prodavač tvrdi da će se prebaciti k meni,mada čisto sumljam.I kaže da čekam 6-8 tjedana?!Šta da radim,da podignem case ili da čekam još 8-9 dana dok dođe 45?I ako sad podigenem case oće li ići u moju korist,tj. ako vidi paypal da je otišlo u krivu zemlju?
čim ti otvori mogućnost dizanja case-a otvori, to neće nikad doći
Kofer wrote:Naime naručio sam artikal 18.1.2014,međutim on nije još stigo.A na TN piše da je pošiljka za Rusiju,znači nije za BIH ,a prodavač tvrdi da će se prebaciti k meni,mada čisto sumljam.I kaže da čekam 6-8 tjedana?!Šta da radim,da podignem case ili da čekam još 8-9 dana dok dođe 45?I ako sad podigenem case oće li ići u moju korist,tj. ako vidi paypal da je otišlo u krivu zemlju?
Pa ja mogu kada oću dignit case,mislim da netreba ta mogućnost?.
Pa ja mogu kada oću dignit case,mislim da netreba ta mogućnost?.
Uveli su blokadu bar kod mene tek nakon 40 ili 42 dana se moze otvoriti case, ustvari kad prođe mjesec cini mi se prikaze ti ispod artikla kad se moze otvoriti case
rekao mi je prodavac da ce mi vratiti pare,kod mene je case vazeci do 4.3. koliko dana treba da mi se pare prikazu na paypalu?hoce li biti do 4.3. Hvala
edvard55 wrote:rekao mi je prodavac da ce mi vratiti pare,kod mene je case vazeci do 4.3. koliko dana treba da mi se pare prikazu na paypalu?hoce li biti do 4.3. Hvala
prikazace se odmah u transaction history od paypala a i mozes vidjeti na izvodu od kartice