Gdje u Sa......
- VenomousV
#4526 Re: Gdje u Sa......
mogli smo se dogovorit' forumski coporativno da posjetimo playboy club 
- Michun
#4527 Re: Gdje u Sa......
pa venice, ti jedina pametno zboris ovdjeVenomousV wrote:mogli smo se dogovorit' forumski coporativno da posjetimo playboy club
- VenomousV
#4528 Re: Gdje u Sa......
michunko, ako mi ne htjedne co'jek hocemol' mi?

-
DON_eARL
#4529 Re: Gdje u Sa......
Čini mi se da sam vidio u Konzumu u Wisa centru i Mercator Hipermarketu. Pogledaj i u BBI centru, prodavnica igračaka.honky tonk wrote:ako ste se konacno informisali o striptiz klubu i đevojkama, da ponovim nesto ozbiljnije![]()
honky tonk wrote:i mene zanimamali Ninja wrote:gdje u sarajevu ima puzzli 5000+ dijelova ...
- MedenoSrce
#4530 Re: Gdje u Sa......
al samo da ne zovemo ove s politike smorit ce nam plesacice (pricom naravno)
More sto se mene tice, necu ih kuci voditi
More sto se mene tice, necu ih kuci voditi
-
rudy81
#4531 Re: Gdje u Sa......
bilo jesnizenje i u BBIu, u one dvije radnje prije Sport Life-a...Puma i jos jedna ne sjecam se naziva...aldm wrote:Pozz,
zna li neko gdje u Sa ima dobrih trenerki povoljno, mozda neka akcija ? Bila je akcija u Sport lifeu ali sam malo zakasnio, nemaju vise brojeva. Mozda do nekih 100 KM i gornji i donji dio...
Hvala
al obidji sve Sport Life-ove, imaju razlicit izbor
- Zatamnjena stakla
#4532 Re: Gdje u Sa......
Sto se tih patika tiče.
Imaš gore u Sportini, BBI. Mislim da se tako zove. Uglavnom između Sport Life-a i Pume.
Trenerka, gornji i donji dio+patike Diadora za 100KM.
Uvijek ima
Imaš gore u Sportini, BBI. Mislim da se tako zove. Uglavnom između Sport Life-a i Pume.
Uvijek ima
- hodža
#4533 Re: Gdje u Sa......
imajul' sve veličine ?Sorel wrote:Sto se tih patika tiče.
Uvijek ima
-
dariozgstenjevec
#4534 Re: Gdje u Sa......
imam par pitanja u vezi Sarajeva dolazim iz zagreba radit bbi centar...
1.Trebal bi neku adresu firme il ko vec da radi da odvozi tipa građevinski otpad il broj telefona naziv firme il slicno.
2.Neki ducan sa prodajom raznih polica po mjeri od drva da ima za izrezat po mjeri. ducan neki tipa bauhaus sve za kucu i to ili neka željezarija a da je blizu centra
Bio bi zahvalan ak bi mi dali adrese ulica ili web stranice od tih ducana.
Puno vam hvala na pomoci.
1.Trebal bi neku adresu firme il ko vec da radi da odvozi tipa građevinski otpad il broj telefona naziv firme il slicno.
2.Neki ducan sa prodajom raznih polica po mjeri od drva da ima za izrezat po mjeri. ducan neki tipa bauhaus sve za kucu i to ili neka željezarija a da je blizu centra
- O'zone
- Globalni moderator
#4535 Re: Gdje u Sa......
Pa to bi trebao valjda naručilac radova da Vam sredi.dariozgstenjevec wrote:imam par pitanja u vezi Sarajeva dolazim iz zagreba radit bbi centar...
Za police i nosače za iste najbolji Vam je
OBI
Lužansko polje 9
71000 Sarajevo
Tel.: +387 33 777 600
http://www.obi.ba/ba/trgovine/OBI_trgov ... index.html
Mada nije u centru grada nego na periferiji
- karanana
#4536 Re: Gdje u Sa......
je li iko otiso na ovaj striptiz veceras?
ja kasno upratih pitanje i odgovor.
ja kasno upratih pitanje i odgovor.
-
Eborg
#4537 Re: Gdje u Sa......
Moje ptičice iz tog rejona mi rekoše da je potrebna pozivnica od gazde jer je sve FGR unutra pa eto. 
-
dariozgstenjevec
#4538 Re: Gdje u Sa......
O'zone
hvala na pomoci ma sve je vec sređeno i dogovoreno namještaj izrađen i sklopljen... al na transportu il kod montaže se može nešto oštetit izgubit kakav šeraf dio i slicno a ako se to desi da ne lutam po gradu... pa bolje da se informiram prek interneta i proucim citav grad di kaj ima
ak ima nešto bliže sam sa ovim proizvodima u Sarajevu slobodno javite PRODAJA IVERICE, IVERALA,LESOMAL PLOČA,OSB PLOČA,POST FORMING PLOČA,RADNIH PLOČA,PANELKA,MASIV PRONTE,USLUGE REZANJA I I KANTIRANJA IVERICE
I neki manji ducan sa šerafima i elektro matrijal blizu centra sarajeva.
I ako netko zna taj otpad ( zaštitni najlon od namjestaja stiropor i slicno ) a nece bit puno za pol manjeg kombija il kombi, pa ako neko zna nekog da se tim bavi zašto ne zaradit.
Ako je problem da ne bi bilo reklame možete mi i privatnu poruku poslat...Hvala vam puno na pomoci
hvala na pomoci ma sve je vec sređeno i dogovoreno namještaj izrađen i sklopljen... al na transportu il kod montaže se može nešto oštetit izgubit kakav šeraf dio i slicno a ako se to desi da ne lutam po gradu... pa bolje da se informiram prek interneta i proucim citav grad di kaj ima
ak ima nešto bliže sam sa ovim proizvodima u Sarajevu slobodno javite PRODAJA IVERICE, IVERALA,LESOMAL PLOČA,OSB PLOČA,POST FORMING PLOČA,RADNIH PLOČA,PANELKA,MASIV PRONTE,USLUGE REZANJA I I KANTIRANJA IVERICE
I ako netko zna taj otpad ( zaštitni najlon od namjestaja stiropor i slicno ) a nece bit puno za pol manjeg kombija il kombi, pa ako neko zna nekog da se tim bavi zašto ne zaradit.
Ako je problem da ne bi bilo reklame možete mi i privatnu poruku poslat...Hvala vam puno na pomoci
- VenomousV
#4539 Re: Gdje u Sa......
ma daaaajEborg wrote:Moje ptičice iz tog rejona mi rekoše da je potrebna pozivnica od gazde jer je sve FGR unutra pa eto.
ima li kakav nacin da se udje za nas obicne smrtnike?
- Averus
#4540 Re: Gdje u Sa......
jedino da se zaposlimo tamoVenomousV wrote:ma daaaajEborg wrote:Moje ptičice iz tog rejona mi rekoše da je potrebna pozivnica od gazde jer je sve FGR unutra pa eto.
- kokuz_sa
#4541 Re: Gdje u Sa......
nemas nista u gradu da je blizu..dariozgstenjevec wrote:O'zone
hvala na pomoci ma sve je vec sređeno i dogovoreno namještaj izrađen i sklopljen... al na transportu il kod montaže se može nešto oštetit izgubit kakav šeraf dio i slicno a ako se to desi da ne lutam po gradu... pa bolje da se informiram prek interneta i proucim citav grad di kaj ima![]()
jedino peny onaj kod zeljeznicke stanice..
tu imas sve od pobrojanog, sada cjenovno nije bas pojeftino ima i jeftinijih al eto..to ti je najblize
- kokuz_sa
#4542 Re: Gdje u Sa......
u svaki boziji klub kad ide 1 ili 2 zensa tada pustaju..pozivnice garant trebaju samo za muske ..pojedinacno ili coporativno ako se ide..VenomousV wrote:ma daaaajEborg wrote:Moje ptičice iz tog rejona mi rekoše da je potrebna pozivnica od gazde jer je sve FGR unutra pa eto.
a ako ide par ili vise treba i 1 lik..tad pustaju..
- Mračajski proto
#4543 Re: Gdje u Sa......
Je l' ima kakav programčić pomoću kojeg mogu vidjeti gdje je koja ulica u Sarajevu? Kao ono, imaš neku mapu, skicu, i sve je poredano po ulicama što se tiče grada Sarajeva, barem većina njih. Prije možda 6-7 godina mislim da je postojala ta aplikacija, al' ne znam gdje i kako je zbaviti.
-
Eborg
- spadalo
#4545 Re: Gdje u Sa......
Pozivnica nije potrebna ukoliko odokativno zadovljiš kriterije zaštitara i gazdeEborg wrote:Moje ptičice iz tog rejona mi rekoše da je potrebna pozivnica od gazde jer je sve FGR unutra pa eto.
A ako baš zagusti pa bude gužve unutra i nema mjesta onda se čeka u predsalonu
Nikada mi nije trebala pozivnica jer sam prvi put došao sa onim drugaricama i upoznao gazdu i osoblje pa sad kad god odem uvedu me kao stalnog gosta mada urijetko odem
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#4546 Re: Gdje u Sa......
@spadalo nam je ulaznica 
- MedenoSrce
#4547 Re: Gdje u Sa......
spadalo wrote:mada urijetko odem
e sto slaga a ni brkom ne mrdnu
- tf2_spy
#4548 Re: Gdje u Sa......
http://navigator.ba/maps/sarajevo/dispmap.phpSarajevo_Grad wrote:Je l' ima kakav programčić pomoću kojeg mogu vidjeti gdje je koja ulica u Sarajevu? Kao ono, imaš neku mapu, skicu, i sve je poredano po ulicama što se tiče grada Sarajeva, barem većina njih. Prije možda 6-7 godina mislim da je postojala ta aplikacija, al' ne znam gdje i kako je zbaviti.
-
almir_tz
#4549 Re: Gdje u Sa......
Gdje u Sarajevu kupiti dobar sako za 150KM?
Gdje potražiti? Isto tako, gdje naći odjela za 200-220KM?
Hvala unaprijed na infu!
Gdje potražiti? Isto tako, gdje naći odjela za 200-220KM?
Hvala unaprijed na infu!