... nisam nešto oduševljen ...
Moderator: anex

Ni ja, meni bukvalno na znoj mirise.Ramzess Veliki wrote:
Kaze meni jedna usveupucena moderna djevojka (kolegica sa posla) - Ja obozavam Channel Egoiste, najbolji miris na muskarcu, odmah ga osjetim ...konektovan wrote:Ni ja, meni bukvalno na znoj mirise.Ramzess Veliki wrote:

moonca wrote:![]()
Izvini,sto se tice mirisa ne vjerujem u kvalitet od $25.
Nisam ni ja za bacanje novaca -ali sam to isprobala na svemu.konektovan wrote:moonca wrote:![]()
Ni ja nevjerujem u kvalitet ovih preko 25$, da izvines mnogi prodaju m..a pod bubrege, platim ambalazu i reklamu.
Ne bih da bjezimo daleko od teme, ali sve je to relativno o cemu pises. Bilo je slucajeva gdje se jeftinije pokazalo bolje, bas u pamuku,moonca wrote:Nisam ni ja za bacanje novaca -ali sam to isprobala na svemu.konektovan wrote:moonca wrote:![]()
Ni ja nevjerujem u kvalitet ovih preko 25$, da izvines mnogi prodaju m..a pod bubrege, platim ambalazu i reklamu.
Probaj pamucne majice-jeftinu i skupu.

Ma za granapa, ako nista..zippoo87 wrote:ovaj nedavno dobio na poklon
onako nije los ali nije to moj spektar mirisa koje volim
... ovo ako imaš u obziru samo dizajner kategoriju.KB9 wrote:samo mugler
ubjedljivo najbolji odnos cijene i kvaliteta
Ne sjećam se da li sam ovaj pomirisala, ali generalno mi se ovi Tom Ford-ovi ne sviđaju. Prežestoki su. Ja inače volim jače, intenzivnije mirise (i ženske i muške), koji u bazi imaju drvenu komponentu (cedar, sandalovina, amber, mošus, vanila i sl.), ali ovi su pre-prejaki. Recimo Tobacco Oud Intensemoonca wrote:za muske samo ovaj ----

Trenutno koristim: Givenchy Play Intense for her, Givenchy Ange ou Demon, Dolce & Gabbana The One, Armani Code, Bvlgari Omnia Coral. Parfemski body lotion Burberry The Beat (parfem sam potrošilamoonca wrote:U pravu si. Intezitet zavisi i od klime/vlasnozti zraka u kojoj osoba zivi. Za muskarce, meni je dobar, radije ovaj nego li sladunjave -a vecina je takva i za muskrace.
Ti uzivas u svojim -mozes li navesti par koje koristis?
Euridika wrote:Trenutno koristim: Givenchy Play Intense for her, Givenchy Ange ou Demon, Dolce & Gabbana The One, Armani Code, Bvlgari Omnia Coral. Parfemski body lotion Burberry The Beat (parfem sam potrošilamoonca wrote:U pravu si. Intezitet zavisi i od klime/vlasnozti zraka u kojoj osoba zivi. Za muskarce, meni je dobar, radije ovaj nego li sladunjave -a vecina je takva i za muskrace.
). Od ovih 'malih': Victoria Beckham Intimately Night, Mexx Fly High, Versace Vanitas (nije baš po mom ukusu, ali hajd'), Oriflame Eclat (imam i njihov Embrace Intense, ali s njim sam nezadovoljna).
I čitav niz drugih parfema koje sam ranije koristila, da ne nabrajam.![]()
A naložila sam se da kupim Burberry My Burberry Black, ali mi je bio skup.![]()
Jednog dana...
Ahamoonca wrote:Euridika wrote:Trenutno koristim: Givenchy Play Intense for her, Givenchy Ange ou Demon, Dolce & Gabbana The One, Armani Code, Bvlgari Omnia Coral. Parfemski body lotion Burberry The Beat (parfem sam potrošilamoonca wrote:U pravu si. Intezitet zavisi i od klime/vlasnozti zraka u kojoj osoba zivi. Za muskarce, meni je dobar, radije ovaj nego li sladunjave -a vecina je takva i za muskrace.
). Od ovih 'malih': Victoria Beckham Intimately Night, Mexx Fly High, Versace Vanitas (nije baš po mom ukusu, ali hajd'), Oriflame Eclat (imam i njihov Embrace Intense, ali s njim sam nezadovoljna).
I čitav niz drugih parfema koje sam ranije koristila, da ne nabrajam.![]()
A naložila sam se da kupim Burberry My Burberry Black, ali mi je bio skup.![]()
Jednog dana...
Ala ti mirises.
Kada odem da ubijam vrijeme u -saks-u- pomirisati cu ih - ne vise od dvanaravno.
Ako misliš na mene - ne, nisam - ali jesam mirisala Tom Ford-ove u inostranstvu (kad sam putovala). Moonca je dijasporka.klopan wrote:Mora da si iz dijaspore ako si pomirisala oud wood intense