Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:A sto je najzalosnije Schalke ima bas finu ekipicu, pravo! I onda mi kazu nije do trenera, jok eto do mene je, da je tako placali bi nekog levata 20 eura po utakmici da vodi tim!
Imali su uvijek dobru ekipu a trenere su mjenjali ali njihov glavni problem je uprava koja ce ih srokat do ispadanja kao i HSV ali i mentalitet im je luzerski
BHF_Manijak wrote:A sto je najzalosnije Schalke ima bas finu ekipicu, pravo! I onda mi kazu nije do trenera, jok eto do mene je, da je tako placali bi nekog levata 20 eura po utakmici da vodi tim!
Imali su uvijek dobru ekipu a trenere su mjenjali ali njihov glavni problem je uprava koja ce ih srokat do ispadanja kao i HSV ali i mentalitet im je luzerski
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 4
Ovo sto im se dogadja je sve kazna zbog toga sto su bez razloga otjerali Felixa Magatha
Fink im dao 2 dana 2 "odmora" nakon blamaze od Hoffe, ovaj bio na Mallorci, trener mislio da je isao partijati, nisu to mogli tolerisati i dobio je kaznu.
Partijaner wrote:HSV izbacio Aoga iz kadra za mec protiv Herthe.
Fink im dao 2 dana 2 "odmora" nakon blamaze od Hoffe, ovaj bio na Mallorci, trener mislio da je isao partijati, nisu to mogli tolerisati i dobio je kaznu.
E majko draga sta se desava sa gradom "kurava".
Ja sam za Finka izmislio fudbal i stative
Jednom rijecju ubleha
Ja sam za Finka izmislio fudbal i stative Jednom rijecju ubleha
mislis dortmundska ubleha
Last edited by groove on 22/08/2013 06:47, edited 1 time in total.
Sta se desilo sa Leverkuzenovom temom? Brzo su je ljudi zabatalili.
Salke je u velikom kanalu, u revansu ce sigurno igrati bez Huntelara i Farfana koji su povredjeni.Jos se ne zna koliko ce odsustvovati Farfan.Nadam se da imaju ideju koga uzeti nakon sto Kelera oteraju.Greota da takav jak tim propadne.Ispadanjem PAOK-a sigurno odlazi dileja Keler.Ne znam sta da mislim sta je bolje po njih, ali bice velika bruka da ispadnu od PAOK-a.
Kick-Ass wrote:Sta se desilo sa Leverkuzenovom temom? Brzo su je ljudi zabatalili.
Salke je u velikom kanalu, u revansu ce sigurno igrati bez Huntelara i Farfana koji su povredjeni.Jos se ne zna koliko ce odsustvovati Farfan.Nadam se da imaju ideju koga uzeti nakon sto Kelera oteraju.Greota da takav jak tim propadne.Ispadanjem PAOK-a sigurno odlazi dileja Keler.Ne znam sta da mislim sta je bolje po njih, ali bice velika bruka da ispadnu od PAOK-a.
Ko kad debili uopste ne znaju sta rade, koga kupuju, i zasto kupuju. U Solunu ih ceka ispadanje - to je kec ko kuca - iako ce se igrati pred praznim tribinama.
Ako zele da imaju ikakve sanse u revansu, onda moraju Kellera, a i menadzera Heldta odmah danas otjerati. Fini su to momci, ali nije taj posao za njih.
veella wrote:
mislis dortmundska ubleha
Ovo je rodjeni BVB-ovac
Aha, mrzili ga navijaci i jedva cekao da ode iz Borusije. Dobro se sjecam kad je jednom dao gol iz slobodnjaka kako se okrenuo navijacima i stavio kaziprst na usne. Kakav on i rodjeni BVB-ovac.
Sad na zimu kad sam bio u BIH vracam se kuci avionom i vidim neko poznat ispred mene, ali nikako da skontam.
Ali nako nekog vremena mi dodje, sergej nas sa zenom i djetetom. Vodali su i neko malo kuce (ono sto paris hilton nosa po torbicama) pa me to malo omelo, inace bih odmah skontao
Ono sto je zanimljivo je da na ono malo kose sto ina izvlaci pramenove
ledeni_caj wrote:Ovim tempom ako nastavite do kraja sezone falice vam jos nekih 20-30 golova i 10-15 bodova da stignete proslu sezonu bavarskog goganta.