HS kablovska
Moderator: anex
-
The Realist
#4526 Re: HS kablovska
A imaju li sada forum? Ne bih rekao.
I nisi dobro počeo sa nabrajanjem, prvo smo čekali polovinu septembra, tako su rekli bili....
I nisi dobro počeo sa nabrajanjem, prvo smo čekali polovinu septembra, tako su rekli bili....
- chakany
#4527 Re: HS kablovska
Nemaju oni forum, nego su se ljudi sa ovog foruma udruzili i dosadjivali im da nam uvedu par kanala, koje sam vec pomenuo.The Realist wrote:A imaju li sada forum? Ne bih rekao.
Ah da od polovine septembra, to sam zaboravio.
Ako se ne varam, tada je neko napisao da cemo dobiti 10-15 kanala, a ja ne vidim niti jedan od tih petnaest.
-
The Realist
#4528 Re: HS kablovska
Dobili smo mislim 2-3. One K-Cn (2 ta), a za ostale ništa. Ja sam rekao da su rekli 10-15 (tako mi reče tip iz HS-a), zato i jesam aktivniji na ovoj temi, nego inače, ali ništa....chakany wrote:Nemaju oni forum, nego su se ljudi sa ovog foruma udruzili i dosadjivali im da nam uvedu par kanala, koje sam vec pomenuo.The Realist wrote:A imaju li sada forum? Ne bih rekao.
Ah da od polovine septembra, to sam zaboravio.
Ako se ne varam, tada je neko napisao da cemo dobiti 10-15 kanala, a ja ne vidim niti jedan od tih petnaest.
- chakany
#4529 Re: HS kablovska
KCN ne racunam, to je kao da nismo nista dobili 
-
The Realist
#4530 Re: HS kablovska
A čuj, od 10-15 kanala, više od pola ih mora biti takvih (samo ih sigurno neće biti 10-15
).
Ah da, imamo i Arenu Sport HR, istina, samo na HD kanalima, ali tu je.
Ah da, imamo i Arenu Sport HR, istina, samo na HD kanalima, ali tu je.
-
bosnian1873
#4531 Re: HS kablovska
Za Disney XD,ovaj kanal ima titlove,tako da djeca mogu da razumiju.chakany wrote:Pa evo cekamo od 1. oktobra, ako se ne varam.
Prvo je bilo da uvode 1. oktobra, pa onda 8. oktobra, pa evo sada jos malo dolazi i 15. oktobar, pa vidjet cemo sta ce biti.
Mozda bude treca sreca![]()
Sad sam se malo sjetio ove nase djecice, jadna majko, oni stvarno nemaju sta da gledaju na ovoj kablovskoj i digitalnoj.
Ima tu onaj Disney XD, i onaj Cartoon Network, ali je problem, sto dijete od par godina to ne razumije.
Ja nisam dijete, nego sad kako kanale prebacujem sjetih se nesto.
Trebao bi im neki djeciji kanal, pa da imaju i oni sta da gledaju.
E sad sjetio sam se jos necega.
Jedne godine kada su nam uveli OTV VALENTINO, i ostale lokalne kanale, mi forumasi smo se udruzili i zajedno pokrenuli ideju da nam uvedu par finih kanala.
Tada su uvedi B92, RTL Hrvatska, ATLAS TV.
Znaci sve se moze kad se hoce![]()
Sjecam se da smo im pravo dosadjivali na forumu, cak smo znaci okrenuti par puta i centralu da pitamo sta ce novo doci.
A onaj Duck TV,pa hajde eto nista se ne prica samo se slike gledaju.
Disney Junior - sranje
Super RTL - dobar kanal ali nema titlova.
-
bosnian1873
#4532 Re: HS kablovska
Kažete da je MojaTV bolja od HS-a,e pa Boga mi nije:
Ono što MojaTV ima FOX Movies,ma to mačku o rep.
MojaTV je "seljački" operater jer svaki dan ubace neki šund kanal.Eno danas uveli RTV Maglaj.
A za FOX Balkans,HRT 3 i ostalo
Proces uvođenja završava sutra,tako da sutra očekujte HRT 3 na vašem TV-u
MojaTV je "seljački" operater jer svaki dan ubace neki šund kanal.Eno danas uveli RTV Maglaj.
- bahate
#4533 Re: HS kablovska
Tako je roki, i ja im isto govorim. Samo sabura, novi kanali stizubosnian1873 wrote:Kažete da je MojaTV bolja od HS-a,e pa Boga mi nije:
-
blablallllllllllllll
#4534 Re: HS kablovska
Je'li sigurno da sutra uvode Balkanski FOX i HRT3???bahate wrote:Tako je roki, i ja im isto govorim. Samo sabura, novi kanali stizubosnian1873 wrote:Kažete da je MojaTV bolja od HS-a,e pa Boga mi nije:
-
The Realist
#4535 Re: HS kablovska
Znači sutra ćemo imati Fox Balkans, Fox Movies, Hrt 3, VH1 Adria, te na analognoj Nat Geo Wild, a.B.d.?bosnian1873 wrote:Kažete da je MojaTV bolja od HS-a,e pa Boga mi nije:
- afannedim
#4536 Re: HS kablovska
Kao što smo već ranije pisali, FOX International Channels u zemljama jugoistočne Evrope 15. oktobra pokreće televizijski kanal FOX, vodećeg brenda i međunarodnog lidera u oblasti visokokvalitetne zabave.
FOX će se emitovati u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji i na Kosovu.
Kada je u pitanju BiH, odnosno ovdašnji TV operateri, prema našim saznanjima, očekuje se da bi se FOX od starta 15. oktobra trebao naći u ponudama Moja TV IPTV platforme, Telemacha te Total TV satelitske platforme. Također, kanal će se naći u ponudama svih većih kablovskih operatera u zemljama regiona o čemu ćemo vas svakako blagovremeno obavijestiti.
Kao dio FOX Entertainment Group i porodice 20th Century Fox, FOX ima za cilj da podrži prestiž legendarnih zabavnih brednova koji već decenijama proizvode najkvalitetnije sadržaje. Jedna od ključnih razlika FOX-a bit će fokus na ekskluzivne kvalitetne sadržaje svih žanrova kao što su drame, komedije, trileri i kriminalističke priče. Sve to će gledaocima otvoriti svijet potpuno novih mogućnosti.
FOX počienje emitovanje 15. oktobra premijerom legendarnih Simpsonsa od 20:30 sati
Toliko od FOX-a za HS.
FOX će se emitovati u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji i na Kosovu.
Kada je u pitanju BiH, odnosno ovdašnji TV operateri, prema našim saznanjima, očekuje se da bi se FOX od starta 15. oktobra trebao naći u ponudama Moja TV IPTV platforme, Telemacha te Total TV satelitske platforme. Također, kanal će se naći u ponudama svih većih kablovskih operatera u zemljama regiona o čemu ćemo vas svakako blagovremeno obavijestiti.
Kao dio FOX Entertainment Group i porodice 20th Century Fox, FOX ima za cilj da podrži prestiž legendarnih zabavnih brednova koji već decenijama proizvode najkvalitetnije sadržaje. Jedna od ključnih razlika FOX-a bit će fokus na ekskluzivne kvalitetne sadržaje svih žanrova kao što su drame, komedije, trileri i kriminalističke priče. Sve to će gledaocima otvoriti svijet potpuno novih mogućnosti.
FOX počienje emitovanje 15. oktobra premijerom legendarnih Simpsonsa od 20:30 sati
Toliko od FOX-a za HS.
-
The Realist
#4537 Re: HS kablovska
Boldani dio je moja nada, tj. da im nisu saznanja tačnaafannedim wrote:Kao što smo već ranije pisali, FOX International Channels u zemljama jugoistočne Evrope 15. oktobra pokreće televizijski kanal FOX, vodećeg brenda i međunarodnog lidera u oblasti visokokvalitetne zabave.
Toliko od FOX-a za HS.
-
blablallllllllllllll
#4538 Re: HS kablovska
Kada sam kontaktirala HS i pitala ih za FOX, rekli su samo 'BICE'... a sad...The Realist wrote:Znači sutra ćemo imati Fox Balkans, Fox Movies, Hrt 3, VH1 Adria, te na analognoj Nat Geo Wild, a.B.d.?bosnian1873 wrote:Kažete da je MojaTV bolja od HS-a,e pa Boga mi nije:
-
The Realist
#4539 Re: HS kablovska
To svima kažublablallllllllllllll wrote:Kada sam kontaktirala HS i pitala ih za FOX, rekli su samo 'BICE'... a sad...The Realist wrote:Znači sutra ćemo imati Fox Balkans, Fox Movies, Hrt 3, VH1 Adria, te na analognoj Nat Geo Wild, a.B.d.?bosnian1873 wrote:Kažete da je MojaTV bolja od HS-a,e pa Boga mi nije:
- afannedim
#4540 Re: HS kablovska
Možda i kod nas na SUPERTV uvedu i ja mislim da im saznanja nisu tačnaThe Realist wrote:Boldani dio je moja nada, tj. da im nisu saznanja tačnaafannedim wrote:Kao što smo već ranije pisali, FOX International Channels u zemljama jugoistočne Evrope 15. oktobra pokreće televizijski kanal FOX, vodećeg brenda i međunarodnog lidera u oblasti visokokvalitetne zabave.
Toliko od FOX-a za HS..
- chakany
#4541 Re: HS kablovska
Slazem se da je HS jaci od Moja TV.
Jedino sta Moja TV ima interesantno, a nema HS to je FOX MOVIES, ali eto dobit cemo ga i mi a.B.d, tako da smo onda jos jaci.
Ja dok ne vidim sutra to sve na svom tv-u, necu nista da komentarisem.
Ali ljudi moji, pet kanala odmah da nam uvedu, nesto mi je to malo ofanzivno za HS.
Mislim, nemam nista protiv toga, mi sretni, sretni oni, i nasem veselju nigdje kraja nema.
Jedino sta Moja TV ima interesantno, a nema HS to je FOX MOVIES, ali eto dobit cemo ga i mi a.B.d, tako da smo onda jos jaci.
Ja dok ne vidim sutra to sve na svom tv-u, necu nista da komentarisem.
Ali ljudi moji, pet kanala odmah da nam uvedu, nesto mi je to malo ofanzivno za HS.
Mislim, nemam nista protiv toga, mi sretni, sretni oni, i nasem veselju nigdje kraja nema.
-
The Realist
#4542 Re: HS kablovska
A hebote, nismo sektachakany wrote:Slazem se da je HS jaci od Moja TV.
I meni je to dosta ofanzivno, pa se baš i ne nadam, ali eto, mislim da moraju ovako odgovoriti, jer ih Telemach dosta muči.Ja dok ne vidim sutra to sve na svom tv-u, necu nista da komentarisem.
- mixone1995
#4543 Re: HS kablovska
Dodje i taj famozni 15. oktobar, a nigdje novih kanala 
-
quarterback
#4544 Re: HS kablovska
al zato poceli grijati 
-
Aqua_S
#4545 Re: HS kablovska
hoće li ovi novi kanali što se najavljuju biti svi i na analognoj..?
- mixone1995
#4546 Re: HS kablovska
Ako mi do kraja oktobra dobijemo i 2 nova kanala, treba da se udarimo nogom u zicagu

- Tiger 033
#4547 Re: HS kablovska
Sta kazes HRT3The Realist wrote:Znači sutra ćemo imati,Hrt 3
-
bosnian1873
#4548 Re: HS kablovska
Prijatelju,evo zasto.Tiger 033 wrote:Sta kazes HRT3The Realist wrote:Znači sutra ćemo imati,Hrt 3![]()
drug moj u Hrvatskoj se ne mogu dogovorit' oko HRT3 a ti "ocekujes" da ti "HS" pusti isti
http://www.novilist.hr/Scena/TV/Zbog-HR ... cne-antene
B.NET je najveci katv operator poslije MAXTV-a u Hrvatskoj.Oni se prebacuju sa kablovske na zemaljsku zbog toga što je B.NET stavio HRT 3 u dodatni paket koji je dvostruko skuplji,pa zbog toga.
Ali jedan roki iz HS-a mi je rekao da će HRT 3 biti u osnovnom analognom i digitalnom.
Plus - da li će u HS-u biti dostupan eksperimentalni program HRT-a 4?
- Tiger 033
#4549 Re: HS kablovska
Dobro Roky ja samo kazem,zivi bili pa vidjelibosnian1873 wrote:Ali jedan roki iz HS-a mi je rekao da će HRT 3 biti u osnovnom analognom i digitalnom.
- chakany
#4550 Re: HS kablovska
Plus - da li će u HS-u biti dostupan eksperimentalni program HRT-a 4?[/quote]
Ziv bio sta ce ti HRT 4? Da gledas po cijeli dan njihov Sabor
?
Ako nisi znao taj kanal ce biti informativnog tipa, gdje ce pustati vijesti, neke politicke emisije i naravno, Sabor
.
Tako da ja nisam nesto zainteresovan za HRT 4.
Ziv bio sta ce ti HRT 4? Da gledas po cijeli dan njihov Sabor
Ako nisi znao taj kanal ce biti informativnog tipa, gdje ce pustati vijesti, neke politicke emisije i naravno, Sabor
Tako da ja nisam nesto zainteresovan za HRT 4.