Ja sam uvjek ozbiljan.cyprus wrote: Polako ba. Dogovor je bio da sezona počinje u septembru, a august će služit za pripremu lige![]()
PS Stvarno si ozbiljno mislio
Navedi mi jedan moj post gdje je prisutna trunka neozbiljnosti.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ja sam uvjek ozbiljan.cyprus wrote: Polako ba. Dogovor je bio da sezona počinje u septembru, a august će služit za pripremu lige![]()
PS Stvarno si ozbiljno mislio
Već si se prijavio ima koji mjesec, ne brini se nisam zaboravioriko-ga wrote:Zelio bi igrati SA-X ligu.Posto sam ovdje redovan (mada ne pisem cesto) a i ova liga mi se svidja.Slicnu ligu igram na jednom drugom forumu i mogu obecati da cu biti redovan a rezultat e to neznam.
cyprus wrote:Već si se prijavio ima koji mjesec, ne brini se nisam zaboravioriko-ga wrote:Zelio bi igrati SA-X ligu.Posto sam ovdje redovan (mada ne pisem cesto) a i ova liga mi se svidja.Slicnu ligu igram na jednom drugom forumu i mogu obecati da cu biti redovan a rezultat e to neznam.
Ma ako pratiš forum nećeš moć fulitriko-ga wrote:cyprus wrote:Već si se prijavio ima koji mjesec, ne brini se nisam zaboravioriko-ga wrote:Zelio bi igrati SA-X ligu.Posto sam ovdje redovan (mada ne pisem cesto) a i ova liga mi se svidja.Slicnu ligu igram na jednom drugom forumu i mogu obecati da cu biti redovan a rezultat e to neznam.
OK.Samo kad pocinje liga?Ili mi na PP posalji koi dan prije starta.
????cikular wrote:Moja ekipa nek se zove New World Order (NWO).
Mislim da bi trebao biti u prvoj ligi, tako da predlazem glasanje.
-danTe- wrote: ????
a ti si?![]()
![]()
![]()
![]()
cyprus wrote: pozivam sve zainteresirane da se prijave!!!
A ti bi odmah u prvu ligu?cikular wrote:-danTe- wrote: ????
a ti si?![]()
![]()
![]()
cyprus wrote: pozivam sve zainteresirane da se prijave!!!
Imam se pravo prijaviti?