Uglavnom sad radi pa dokle će ???
U svakom slučaju hvala svima al znači meni je poznato ovo na paypal-u od ranije al ovo da se i ebay glupira to nisam znao stvarno.
Moderator: anex
rekoh ti javaljuga wrote:Drug našao sam rješenje (Na paypal stranici je namješteno da banka radi konverziju 100% ja naštimao i nađem ja to iz prve) ali sinoć hajd reko da preko njenog računa kupim kad tamo piše cijena u KM,i ispod piše other konversion options,i odem tu i tu opet odaberem da banka vrši konverziju iako na paypal-u uredno stoji da banka vrši konverziju.
Uglavnom sad radi pa dokle će ???
![]()
U svakom slučaju hvala svima al znači meni je poznato ovo na paypal-u od ranije al ovo da se i ebay glupira to nisam znao stvarno.
rudy81 wrote:evo cekam, rekli su rijesiti za 72 sata...free_too wrote:Druze jesi rijesio to? Meni se cini da to ima veze s onim ko salje ti novac, tj da li od istog izvora primas uvijek ili ti je neko novi poslao?rudy81 wrote:sta znaci ovo funds ON HOLD nakon uplacenih sredstava? znam sta znaci u prevodu, ali sta je to u praksi i zbog cega ne mogu povuci novac na svoju karticu?
cekam jos njihov odgovor, reko da vidim je li neko imao istu situacijukazu da je ovo u skladu s pravilima za BiH. mada nije tacno, prije je bilo normalno da povucem sredstva uz onu taksu od 5 dolara bez da cekam prvi u mjesecu.
evo cekam, rekli su rijesiti za 72 sata...free_too wrote:
Druze jesi rijesio to? Meni se cini da to ima veze s onim ko salje ti novac, tj da li od istog izvora primas uvijek ili ti je neko novi poslao?
Kad su zabranili, ja sad gledao i dalje mi odabrano ovo na slici, a tako je i do sada bilo.pepeljara wrote:Jao cigana...
Zabranili su da se moze promjeniti da tvoja banka radi konverziju.
Koji lopovi majku im, dodje mi da mjenjam sredstvo naplate, imal nesto sto lici na paypal da odjebem smece.

Pogledaj par postova iznad ja sam to sebi sredio.Sigurno si kupio sa Ebay.pepeljara wrote:Jes al su mi obracunali po njihovoj konverziji. 1.76 u banci kod njih 1.827
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ambition wrote:Raja treba mi mala pomoc
Naime, covjek mi je poslao pare na paypalu i sad su mi te pare ON HOLD, a on duduk ne zna da nadje confirm receipt button da mi to predje u available balance. Jos je on iz Spanije, pa mu je paypal na spanskom. Na onom starom paypalu se to lako nalazilo u transaction details, sada kako je ovaj novi paypal sa vise klijenata sam imao problema da nadju taj button, ali nekako su uspijevali, a ovaj ne uspijeva nikako hahah
Jel ima neko screen shot ili nesto da mu pokazem gdje je taj button?
A vidim, a de mi reci kako onda da covjeku objasnim gdje je to sta je to? Mislim imao sam ovakvih slucajeva, jave mi se nema te ikone nigdje, pa se malo zarove i nadju je. Al ovaj ne uspjeva naci hahah. Imal kakav hint kako da ga navedem na taj button?SanskiBiser wrote:ambition wrote:Raja treba mi mala pomoc
Naime, covjek mi je poslao pare na paypalu i sad su mi te pare ON HOLD, a on duduk ne zna da nadje confirm receipt button da mi to predje u available balance. Jos je on iz Spanije, pa mu je paypal na spanskom. Na onom starom paypalu se to lako nalazilo u transaction details, sada kako je ovaj novi paypal sa vise klijenata sam imao problema da nadju taj button, ali nekako su uspijevali, a ovaj ne uspijeva nikako hahah
Jel ima neko screen shot ili nesto da mu pokazem gdje je taj button?
ukinuli su to sa zadnjim izmjenama tj. nema vise Classic View i zbog toga ljudi ne mogu da nadju taj Confirm Receipt u sustini je to previd Paypal developers jer na novi interface nisu ugradili tu mogucnost da se uradi Confirm Receipt, dok npr. jesu ubacili ono crveno ON HOLD, to je novina...
![]()
kod mene je obični račun. Kad liježu pare, samo se konvertuju u KM i to je tonimras1 wrote:Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje, jel moram imati devizni racun pa da za njeg vezem visa elektron. imam visa elektron al mi je ona vezana za obicni tekuci racun. Jel mi ona nemoze za Paypal?
ja dodam ovu karticu i kliknem na Confirm na njoj pise Updated, ali svaki put kad udjem moram isto radit, a nece da mi prikaze onih 1,95$ da su prebacili tako je evo 7 dana, mislio sam da nece jer nije devizni al eto nije ni do tog. nemam pojma sta moze bit. Jel neko imao slican problemperfect_guy wrote:kod mene je obični račun. Kad liježu pare, samo se konvertuju u KM i to je tonimras1 wrote:Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje, jel moram imati devizni racun pa da za njeg vezem visa elektron. imam visa elektron al mi je ona vezana za obicni tekuci racun. Jel mi ona nemoze za Paypal?
Neki dan, klijent je nasao taj button na mailu koji dodje od paypala. Valjda je tu. Helem, paypal nije kao sto je nekad bio.rudy81 wrote:ne moze ga naci jer ga vise nema, vrati unazad jednu stranicu upravo se pisalo o ovom on hold
ambition wrote:Neki dan, klijent je nasao taj button na mailu koji dodje od paypala. Valjda je tu. Helem, paypal nije kao sto je nekad bio.rudy81 wrote:ne moze ga naci jer ga vise nema, vrati unazad jednu stranicu upravo se pisalo o ovom on hold