BHF_Manijak wrote:Moj Oldschool,ako na moj iftar bude cekala,nacekat ce se dobroDok ima ascinica,cevabdzinica,buregdzinica,dotad cu i ja "praviti" iftar,a ja oko kuhinje...Jok vala
Trebamo te za kakvu herku oženiti, pa ćeš ti letiti.
BHF_Manijak wrote:Moj Oldschool,ako na moj iftar bude cekala,nacekat ce se dobroDok ima ascinica,cevabdzinica,buregdzinica,dotad cu i ja "praviti" iftar,a ja oko kuhinje...Jok vala
nema na cemu-..nemam rasta spavati pa dezuram u kuhinjiMiss D wrote:Hvala Irish draga moja![]()
Dok je tebe, necu ja biti gladna.
Nije nam se VFovac javljao...
Sto,sto se ne prihvatimm zenskih poslova jel?!bijela wrote:stvarno si za degenekaBHF_Manijak wrote:Moj Oldschool,ako na moj iftar bude cekala,nacekat ce se dobroDok ima ascinica,cevabdzinica,buregdzinica,dotad cu i ja "praviti" iftar,a ja oko kuhinje...Jok vala
ee herka se ne prepozna do iftara, a onda leti u VFoldschool wrote:BHF_Manijak wrote:Moj Oldschool,ako na moj iftar bude cekala,nacekat ce se dobroDok ima ascinica,cevabdzinica,buregdzinica,dotad cu i ja "praviti" iftar,a ja oko kuhinje...Jok vala
Trebamo te za kakvu herku oženiti, pa ćeš ti letiti.
amaaaaaan..BHF_Manijak wrote: Sto,sto se ne prihvatimm zenskih poslova jel?!Neka bona,kod mene ti je patrijarhalni sistem,zna se sta je ciji posao
![]()
![]()
Bogami ova sadasnja je za pozelit,jest da ne bi bilo fino da cita forum,ali....bijela wrote:amaaaaaan..BHF_Manijak wrote: Sto,sto se ne prihvatimm zenskih poslova jel?!Neka bona,kod mene ti je patrijarhalni sistem,zna se sta je ciji posao
![]()
![]()
da te hoće strefit kakva oštrokondža.. voljela bih neg se ruzmarina najest'
Uvijek,navodno, opasne i samostalne muškarce žena strpa u džep, tako nas uči okolina.bijela wrote:amaaaaaan..BHF_Manijak wrote: Sto,sto se ne prihvatimm zenskih poslova jel?!Neka bona,kod mene ti je patrijarhalni sistem,zna se sta je ciji posao
![]()
![]()
ma nije on opasan, samo se ne da u kecelju strpatoldschool wrote:Uvijek-navodne opasne i samostalne muškarce, žena strpa u džep, tako nas uči okolina.bijela wrote:amaaaaaan..BHF_Manijak wrote: Sto,sto se ne prihvatimm zenskih poslova jel?!Neka bona,kod mene ti je patrijarhalni sistem,zna se sta je ciji posao
![]()
![]()
BHF_Manijak wrote:Hanuma i ja smo u savrsenoj simbiozi,nema nikakovog strpavanja,ovog onog![]()
Jok ja bolan,to ti je plembooldschool wrote:BHF_Manijak wrote:Hanuma i ja smo u savrsenoj simbiozi,nema nikakovog strpavanja,ovog onog![]()
Slabo te pazi, dok u VF-u iftariš.
plembABHF_Manijak wrote:
Jok ja bolan,to ti je plembo![]()
Nisi ni ti mnogo bolji.BHF_Manijak wrote:Jok ja bolan,to ti je plembooldschool wrote:BHF_Manijak wrote:Hanuma i ja smo u savrsenoj simbiozi,nema nikakovog strpavanja,ovog onog![]()
Slabo te pazi, dok u VF-u iftariš.![]()
do tog su zaključka, bona, naučnici u engleskoj došli.
bijela wrote:plembABHF_Manijak wrote:
Ma ne moRe meni bit musko a plembA,nikakobijela wrote:plembABHF_Manijak wrote:
ee daleko im zemlja od njegove....bijela wrote:do tog su zaključka, bona, naučnici u engleskoj došli.
zamisli do kakvog bi došli da su istraživanje vršili u zemlji u kojoj živi ovaj naš fini manijak
Ma materi nek spasava...Cuj kecelja brak spasava,uh uh...
BHF_Manijak wrote:Ma materi nek spasava...Cuj kecelja brak spasava,uh uh...
Po tebi oklagija.BHF_Manijak wrote:Ma materi nek spasava...Cuj kecelja brak spasava,uh uh...
Ili sistem "sta ti prvo pod ruku padne,jal okruglo jal na cose,samo nek je potvrdo..."oldschool wrote:Po tebi oklagija.BHF_Manijak wrote:Ma materi nek spasava...Cuj kecelja brak spasava,uh uh...![]()
Po tebi oklagija.![]()
Teško tebi, sve vide da si zahmetli, valja te oženiti.Ili sistem "sta ti prvo pod ruku padne,jal okruglo jal na cose,samo nek je potvrdo..."