Škobo Habu wrote:apsidejzi wrote: Eh da mi je vidjet onog koji jebe ili onu koja se jebe samo kad treba obaviti reprodukciju...
Povorka ponosa u Sarajevu
- wewa
#4526 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- Hajvan
#4527 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
apsidejzi wrote:Eh da mi je vidjet onog koji jebe ili onu koja se jebe samo kad treba obaviti reprodukciju...Korisničkoime wrote: Homoseksualizam s stanovista sexa je neprirodan fenomen jer ne ispunjava svrhu odnosa a to je reprodukcija.
- mirsek
#4528 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ajd posalji na pp ako ti nije zahmetli.HAVANA wrote:Imam.Jebo sad automatika,ja se nadrazio.mirsek wrote:Havana , ajmo biznis praviti, imas li automatika za 7000-8000 KM ?HAVANA wrote:Dje je muha,da ga poljubim u bradavicu?
- tranquil
#4529 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Upoznao se Mujo negdje na moru sa likom koji je sa porodicom odmarao u istom mjestu, i da bi ispunio vrijeme, predlaže mu šta bi mogli raditi.apsidejzi wrote:Eh da mi je vidjet onog koji jebe ili onu koja se jebe samo kad treba obaviti reprodukciju...Korisničkoime wrote:Homoseksualizam s stanovista sexa je neprirodan fenomen jer ne ispunjava svrhu odnosa a to je reprodukcija.apsidejzi wrote:Normalno i prirodno je da u jednom drustvu bude 1-2% homoseksualnih osoba. Te osobe su manjina koja trazi svoja prava. Sta ima tu nejasno?
- Da li ste za vožnju skuterom?
- Jako mi je žao gospon Mujo, ali jednom sam probao voziti skuter, i nije mi se svidjelo.
- Mogli smo na pivo?
- Nažalost, jednom sam probao pivo i nije mi se svidjelo.
- A da odigramo partiju šaha?
- Žao mi je, ali jednom sam igrao šaha i nije mi se baš svidjelo. Ali evo mog sina, vidite sa njim, on voli da igra šaha.
- Pretpostavljam, vaš jedini sin?
- arzuhal
#4530 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Najviše me nahuja kada danas vidim kako Naša Stranka i slične partije, insistiranjem na održavanju Povorke ponosa, pokušavaju pokupiti lovorike i ukrasti civilizacijski iskorak SDA koja je, godinu dana prije ikakve povorke, zvanično podržala prava LGBT
populacije i pokrenula izradu zakona o istospolnim brakovima u BiH. I to je SDA učinila gospodski, tiho i dostojanstveno, kako i
priliči ozbiljnim, proevropskim, civilizovanim političkim organizacijama, bez nekakvih silnih saopštenja, populizma i demagogije.
ŽIVJELA SDA, ŽIVIO PONOS!
populacije i pokrenula izradu zakona o istospolnim brakovima u BiH. I to je SDA učinila gospodski, tiho i dostojanstveno, kako i
priliči ozbiljnim, proevropskim, civilizovanim političkim organizacijama, bez nekakvih silnih saopštenja, populizma i demagogije.
ŽIVJELA SDA, ŽIVIO PONOS!
- HAVANA
#4531 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sacemo se pobit
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4532 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
skaku i fadilja na Ćelo kolone neg bidnu lokomotiva...
- MarlboroGold
#4533 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
apsidejzi wrote:Eh da mi je vidjet onog koji jebe ili onu koja se jebe samo kad treba obaviti reprodukciju...Korisničkoime wrote:Homoseksualizam s stanovista sexa je neprirodan fenomen jer ne ispunjava svrhu odnosa a to je reprodukcija.apsidejzi wrote: Normalno i prirodno je da u jednom drustvu bude 1-2% homoseksualnih osoba. Te osobe su manjina koja trazi svoja prava. Sta ima tu nejasno?
- arzuhal
#4534 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Neće to oni, ne vole se isticati i glumatati pred narodom... A to im je greška, saće uletiti Forto i ekipa da glume nake pobornike za ljucka prava i to... Ja ne znam kako se ovi u SDA sve dobro odrade, sve savršeno naprave i vazda na kraju, kada treba samo još višnju nataknut, zeznu pos'o...pici wrote:skaku i fadilja na Ćelo kolone neg bidnu lokomotiva...
- Sara03
#4535 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Koliko je pasivno agresivan, hoće da se pojede.tranquil wrote:Tako je, ljudi postaju ateisti samo da bi uspjeli u životu.
Živio drug govornik.
Ali neka, simpatično.
- Sara03
#4536 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
apsidejzi wrote:Eh da mi je vidjet onog koji jebe ili onu koja se jebe samo kad treba obaviti reprodukciju...
- arzuhal
#4537 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ja sam samo realan i bavim se činjenicama, a možete to krstiti kako hoćete.
-
Hakiz
#4538 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kisela im višnja.arzuhal wrote:Neće to oni, ne vole se isticati i glumatati pred narodom... A to im je greška, saće uletiti Forto i ekipa da glume nake pobornike za ljucka prava i to... Ja ne znam kako se ovi u SDA sve dobro odrade, sve savršeno naprave i vazda na kraju, kada treba samo još višnju nataknut, zeznu pos'o...pici wrote:skaku i fadilja na Ćelo kolone neg bidnu lokomotiva...
- tranquil
#4539 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
O zachatavanju svake teme koja mu se ne sviđa da ne pričamoSara03 wrote:Koliko je pasivno agresivan, hoće da se pojede.tranquil wrote:Tako je, ljudi postaju ateisti samo da bi uspjeli u životu.
Živio drug govornik.![]()
Ali neka, simpatično.
- arzuhal
#4540 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Prijavite me 
- tranquil
#4541 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Bez sarkazma, u nekom boljem okruženju to i ne bi bilo ništa čudno.pici wrote:skaku i fadilja na Ćelo kolone neg bidnu lokomotiva...
Kad može Sadik, što ne bi i Fadil.

- arzuhal
#4542 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Da Fadil ovako stane gazit zastavu, odmah bi bio homofob. A prvi koji je pokazao pravac ka evropskim vrijednostima.
- pici
#4543 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
skaka ce to bolje odradit... presjecanje vrBce...patriJote sastanak na hastahani... kratke patalonice veliki park je prva linija ako vas probiju, drzat cemo hastahanu do zadnjega... pedera...tranquil wrote:Bez sarkazma, u nekom boljem okruženju to i ne bi bilo ništa čudno.pici wrote:skaku i fadilja na Ćelo kolone neg bidnu lokomotiva...
- HAVANA
#4544 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Odo se istusirat s upaljenim bojlerom.arzuhal wrote:Da Fadil ovako stane gazit zastavu, odmah bi bio homofob. A prvi koji je pokazao pravac ka evropskim vrijednostima.
- wewa
#4545 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
kako, bolan, pa nije nedjelja?!HAVANA wrote:Odo se istusirat s upaljenim bojlerom.arzuhal wrote:Da Fadil ovako stane gazit zastavu, odmah bi bio homofob. A prvi koji je pokazao pravac ka evropskim vrijednostima.
-
Hakiz
#4546 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
AHA.HAVANA wrote:Odo se istusirat s upaljenim bojlerom.arzuhal wrote:Da Fadil ovako stane gazit zastavu, odmah bi bio homofob. A prvi koji je pokazao pravac ka evropskim vrijednostima.
A vamo ugradio FID sklopku.
Folirant
- Hajvan
#4547 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sadik, potekao iz socijalnog kostrukta zvanog islam, s nesto eumelanina u epidermu, gazi lgbtq(itd) zastavu… strashnoooo
tranquil wrote:
Bez sarkazma, u nekom boljem okruženju to i ne bi bilo ništa čudno.
- Sara03
#4548 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Čujem tako nedavno, u nekoj mahalštini, da je jedne tužne i kišne večeri, bila redaljka u Mehmed Spahinoj. Kažu, izvršitelji: diplomatski i konzularni predstavnici u BiH.
Progres, e pa to ti je.
Progres, e pa to ti je.
- Sara03
#4549 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Težak vakat za sabur.tranquil wrote:O zachatavanju svake teme koja mu se ne sviđa da ne pričamo
- pici
#4550 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
HAVANA wrote:Odo se istusirat s upaljenim bojlerom.arzuhal wrote:Da Fadil ovako stane gazit zastavu, odmah bi bio homofob. A prvi koji je pokazao pravac ka evropskim vrijednostima.
prvo ti nama pojasni dze pocinjesH a dze zavrsavasH su tusHem... da rastabirimo jesil nasH il njiHov