Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
DonieBrasco

#4527 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by DonieBrasco »

Tresla se gora rodio se mis po Bog zna koji put tako ce biti i od prvog sata 2019., ovi na vlasti sve jaci i bogatiji, nista se nece promjeniti samo iz razloga sto je narod glup.
Nadzorna_ploca

#4528 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nadzorna_ploca »

Cirkus u RSu materemi.
Gdje su ti Davorovi huligani i narkomani da malo razdrmaju situaciju :mrgreen:
SaraFina

#4529 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Nadzorna_ploca wrote:Cirkus u RSu materemi.
Gdje su ti Davorovi huligani i narkomani da malo razdrmaju situaciju :mrgreen:

Zavbrana! Dugo se tolerisalo I?
http://www.6yka.com/novosti/najnovije-i ... sprijecena
tandmand

#4530 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by tandmand »

Otkazan javni doček Nove godine u Banjoj Luci
Mosul,
samo 50 km udaljen od granice EU.
radostan dan

#4531 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

mO k3 wrote:
radostan dan wrote:
malo je reć...al danas sam nvo pičić.
nego, šta veliš na ovu izjavu gore?
ti si postavio sta kazes ti kao prvi pa cu ti reci moje misljenje??
jel to tražiš po net-u?
da ti pomognem - nije incko, jeS petrič... :wink:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4532 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pici »

"Građani su sprečeni da slušaju Harisa Džinovića", naveo je Dodik.
:shock: :shock: :shock: uzas...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4533 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pici »

Image

UDRI GA MEHMEDE!!!
mO k3

#4534 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

radostan dan wrote:
mO k3 wrote:
radostan dan wrote:
malo je reć...al danas sam nvo pičić.
nego, šta veliš na ovu izjavu gore?
ti si postavio sta kazes ti kao prvi pa cu ti reci moje misljenje??
jel to tražiš po net-u?
da ti pomognem - nije incko, jeS petrič... :wink:
:lol: :mrgreen: da da tražim po netu

Čovjeku u pravu , nema tu šta oduzeti ni dodati :)

Davor će fasovati , ali doći će drugi Davor i onda će biti pun kurac narodu vladavine mileta , Biserke i kukaca
SaraFina

#4535 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

BL / Šukalo za Radiosarajevo.ba: Niko ništa ne zna, progone ljude, potpuni je haos

U Banjoj Luci sinoć je nakon što je završen skup Pravda za Davida i nakon što su se stanovnici Banja Luke razišli počelo hapšenje članova grupe Pravda za Davida.

Iz MUP-a Republike Srpske rekli su da su prekršena tri zakona i počinjeno više krivičnih djela. Pokušali smo saznati u PU Banja Luka broj uhapšenih građana, ali tu informaciju nismo dobili. Dobili smo Adama Šukala, bivšeg zastupnika u NSRS, a on nam je rekao da je u Banjoj Luci potpuni haos.

"Ne znamo ni mi, ne zna ni advokat, ne dozvoljavaju mu da uđe u MUP. Potpuni je haos. Propaganda režimiskih medija. Sve je ispinovano. Niko ne piše o tome šta se dešava, kakva represija nad ljudima. Priča se o nekom narušavanju javnog reda i mira, a niko ne piše o progonjenju.

Ljudi iz grupe Pravda za Davida su u potpunom progonu. Hapse se i privode na najgori način", rekao je Adam Šukalo za Radiosarajevo.ba.
triconja

#4536 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by triconja »

Neku noc gledam tv kad na vijestima ovaj dragicevic i nesto se zamislim, cito sam da je on neki dobrovoljac bio haman, i onda skontam sve ce to biti iskoristeno u propagandnoj masini :mrgreen:
bingov buraz

#4537 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bingov buraz »

Na Mejdanu je živio čovjek kojeg smo zvali Kadija,niko mu nije znao pravo ime a pitanje da li je i on sam,bio je psihički bolesnik ali onaj dobri tip,veseljak,uvijek je pjevao zabavljao prolaznike i djecu.Bio je musliman što će vrlo brzo postati jako važno.Imao je od majke naslijeđen stan.I to će postati važno.
Jedno jutro se pročula vijest da je Kadija nađen utopljen u Vrbasu ispod Gradskog Mosta, samoubistvo je glasila zvanična verzija,svjedoci sa lica mjesta su rekli da su mu ruke bile vezane žicom.
Neki ljudi su dva dana poslije uselili u njegov stan.

True story.
Neregistrirani

#4539 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Neregistrirani »

SaraFina wrote:
Neregistrirani wrote:
U firmi i u kafani.

Mani mi režimske spike.
Jbg, valjda ti znas bolje od mene koji pisem dok to ljudi oko mene izgovaraju.

Upalili su i plakati od juce i kuknjava kao su eto "opet Srbi pokazani svijetu kao divljaci".
Sve manje simpatija za pokret, za Draska narocito. Sad je sve glasnija prica da je trojanski konj.
Matzan

#4541 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Matzan »

Nek se Haris Džinović spakuje i dođe u Sarajevo.
Može biti predizvođač Hari Mata Hariju.
mO k3

#4542 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Matzan wrote:Nek se Haris Džinović spakuje i dođe u Sarajevo.
Nema odvratnijeg pjevača
JThomas

#4544 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

sda botovi na komentarima prizivaju da davora "neko odvede doktoru". ruka ruku mije.
Point.

#4545 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Point. »

Sad zbog otkazanog novogodišnjeg koncerta građani će se okrenuti protiv grupe Pravda za Davida. Daj muzike jebo pravdu.
JThomas

#4546 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

barem dio hoće. i zato je i otkazan, k'o da bi njima bio problem poredati kornjače i održati.
Neregistrirani

#4547 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Neregistrirani »

JThomas wrote:barem dio hoće. i zato je i otkazan, k'o da bi njima bio problem poredati kornjače i održati.
Upravo tako. Jutros sam napisao prve utiske s jutarnje kafe i ostar zaokret u misljenju o pokretu, pa mi neko napisa da se manem rezimske price, ali zaista je tako. Cak to pravdaju kako se i za vrijeme rata slavilo i pravili koncerti, dok su oni svakog dana ukopavali mrtve, bla, bla.
Interesantno da sinoc ispred rtrs-a i tuzilastva nije bilo specijalaca, objekti nisu cuvani, kao da su mozda i prizeljkivali da neko krene na njih. Gdje je poslo po zlu, kad je frakcija odlucila da ide pred Kras gdje je trebao biti koncert, i da li je Davor znao za to, pojma nemam. Slabo sam pratio, ne znam pojavljuje li se on na snimkama od tamo ili je vec bio na trgu.
tandmand

#4549 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by tandmand »

Odvjetnik Milan Malešević koji zastupa skupinu "Pravda za Davida" izjavio je u ponedjeljak kako je bio svjedok policijske brutalnosti nad uhićenim prosvjednicima.

Kazao je kako je u policijskoj postaji u Banjoj Luci u nedjelju navečer osobno vidio uhićene prosvjednike koji su s lisičinama na rukama bili satima prisiljeni stajati prislonjeni uz zid.

"Nakon tri ili četiri sata skinute su im lisičine i dopušteno im je sjesti"
strašno
Nivelacija

#4550 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nivelacija »

Matzan wrote:Nek se Haris Džinović spakuje i dođe u Sarajevo.
Otkazao koncert zbog Davora sad da dodje provocirat Muriza ? :mrgreen:

Sto se tice karijere Nemanje Dzinovica i HMH mislim da je Nemanja trenutno 10-tak puta trazeniji pjevac.
Post Reply