Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
-
radostan dan
-
DonieBrasco
#4527 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Tresla se gora rodio se mis po Bog zna koji put tako ce biti i od prvog sata 2019., ovi na vlasti sve jaci i bogatiji, nista se nece promjeniti samo iz razloga sto je narod glup.
-
Nadzorna_ploca
#4528 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Cirkus u RSu materemi.
Gdje su ti Davorovi huligani i narkomani da malo razdrmaju situaciju
- SaraFina
#4529 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nadzorna_ploca wrote:Cirkus u RSu materemi.
Zavbrana! Dugo se tolerisalo I?
http://www.6yka.com/novosti/najnovije-i ... sprijecena
- tandmand
#4530 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Mosul,Otkazan javni doček Nove godine u Banjoj Luci
samo 50 km udaljen od granice EU.
-
radostan dan
#4531 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
jel to tražiš po net-u?mO k3 wrote:ti si postavio sta kazes ti kao prvi pa cu ti reci moje misljenje??radostan dan wrote:
malo je reć...al danas sam nvo pičić.
nego, šta veliš na ovu izjavu gore?
da ti pomognem - nije incko, jeS petrič...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4532 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
"Građani su sprečeni da slušaju Harisa Džinovića", naveo je Dodik.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- mO k3
#4534 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
radostan dan wrote:jel to tražiš po net-u?mO k3 wrote:ti si postavio sta kazes ti kao prvi pa cu ti reci moje misljenje??radostan dan wrote:
malo je reć...al danas sam nvo pičić.
nego, šta veliš na ovu izjavu gore?
da ti pomognem - nije incko, jeS petrič...
Čovjeku u pravu , nema tu šta oduzeti ni dodati
Davor će fasovati , ali doći će drugi Davor i onda će biti pun kurac narodu vladavine mileta , Biserke i kukaca
- SaraFina
#4535 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
BL / Šukalo za Radiosarajevo.ba: Niko ništa ne zna, progone ljude, potpuni je haos
U Banjoj Luci sinoć je nakon što je završen skup Pravda za Davida i nakon što su se stanovnici Banja Luke razišli počelo hapšenje članova grupe Pravda za Davida.
Iz MUP-a Republike Srpske rekli su da su prekršena tri zakona i počinjeno više krivičnih djela. Pokušali smo saznati u PU Banja Luka broj uhapšenih građana, ali tu informaciju nismo dobili. Dobili smo Adama Šukala, bivšeg zastupnika u NSRS, a on nam je rekao da je u Banjoj Luci potpuni haos.
"Ne znamo ni mi, ne zna ni advokat, ne dozvoljavaju mu da uđe u MUP. Potpuni je haos. Propaganda režimiskih medija. Sve je ispinovano. Niko ne piše o tome šta se dešava, kakva represija nad ljudima. Priča se o nekom narušavanju javnog reda i mira, a niko ne piše o progonjenju.
Ljudi iz grupe Pravda za Davida su u potpunom progonu. Hapse se i privode na najgori način", rekao je Adam Šukalo za Radiosarajevo.ba.
- triconja
#4536 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Neku noc gledam tv kad na vijestima ovaj dragicevic i nesto se zamislim, cito sam da je on neki dobrovoljac bio haman, i onda skontam sve ce to biti iskoristeno u propagandnoj masini 
- bingov buraz
#4537 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Na Mejdanu je živio čovjek kojeg smo zvali Kadija,niko mu nije znao pravo ime a pitanje da li je i on sam,bio je psihički bolesnik ali onaj dobri tip,veseljak,uvijek je pjevao zabavljao prolaznike i djecu.Bio je musliman što će vrlo brzo postati jako važno.Imao je od majke naslijeđen stan.I to će postati važno.
Jedno jutro se pročula vijest da je Kadija nađen utopljen u Vrbasu ispod Gradskog Mosta, samoubistvo je glasila zvanična verzija,svjedoci sa lica mjesta su rekli da su mu ruke bile vezane žicom.
Neki ljudi su dva dana poslije uselili u njegov stan.
True story.
Jedno jutro se pročula vijest da je Kadija nađen utopljen u Vrbasu ispod Gradskog Mosta, samoubistvo je glasila zvanična verzija,svjedoci sa lica mjesta su rekli da su mu ruke bile vezane žicom.
Neki ljudi su dva dana poslije uselili u njegov stan.
True story.
- tandmand
-
Neregistrirani
#4539 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jbg, valjda ti znas bolje od mene koji pisem dok to ljudi oko mene izgovaraju.SaraFina wrote:Neregistrirani wrote:
U firmi i u kafani.
Mani mi režimske spike.
Upalili su i plakati od juce i kuknjava kao su eto "opet Srbi pokazani svijetu kao divljaci".
Sve manje simpatija za pokret, za Draska narocito. Sad je sve glasnija prica da je trojanski konj.
- oldtajmer
- Matzan
#4541 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nek se Haris Džinović spakuje i dođe u Sarajevo.
Može biti predizvođač Hari Mata Hariju.
- mO k3
#4542 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nema odvratnijeg pjevačaMatzan wrote:Nek se Haris Džinović spakuje i dođe u Sarajevo.
- Edin H.
#4543 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kikibombona wrote:
https://m.youtube.com/watch?v=jfft_BpTW ... ontinue=57
![]()
![]()
A jebe se njemu, covjek uziva, a sirotinja tumaci.
- JThomas
#4544 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
sda botovi na komentarima prizivaju da davora "neko odvede doktoru". ruka ruku mije.
- Point.
#4545 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sad zbog otkazanog novogodišnjeg koncerta građani će se okrenuti protiv grupe Pravda za Davida. Daj muzike jebo pravdu.
- JThomas
#4546 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
barem dio hoće. i zato je i otkazan, k'o da bi njima bio problem poredati kornjače i održati.
-
Neregistrirani
#4547 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Upravo tako. Jutros sam napisao prve utiske s jutarnje kafe i ostar zaokret u misljenju o pokretu, pa mi neko napisa da se manem rezimske price, ali zaista je tako. Cak to pravdaju kako se i za vrijeme rata slavilo i pravili koncerti, dok su oni svakog dana ukopavali mrtve, bla, bla.JThomas wrote:barem dio hoće. i zato je i otkazan, k'o da bi njima bio problem poredati kornjače i održati.
Interesantno da sinoc ispred rtrs-a i tuzilastva nije bilo specijalaca, objekti nisu cuvani, kao da su mozda i prizeljkivali da neko krene na njih. Gdje je poslo po zlu, kad je frakcija odlucila da ide pred Kras gdje je trebao biti koncert, i da li je Davor znao za to, pojma nemam. Slabo sam pratio, ne znam pojavljuje li se on na snimkama od tamo ili je vec bio na trgu.
-
Neregistrirani
- tandmand
#4549 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
strašnoOdvjetnik Milan Malešević koji zastupa skupinu "Pravda za Davida" izjavio je u ponedjeljak kako je bio svjedok policijske brutalnosti nad uhićenim prosvjednicima.
Kazao je kako je u policijskoj postaji u Banjoj Luci u nedjelju navečer osobno vidio uhićene prosvjednike koji su s lisičinama na rukama bili satima prisiljeni stajati prislonjeni uz zid.
"Nakon tri ili četiri sata skinute su im lisičine i dopušteno im je sjesti"
-
Nivelacija
#4550 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Otkazao koncert zbog Davora sad da dodje provocirat Muriza ?Matzan wrote:Nek se Haris Džinović spakuje i dođe u Sarajevo.
Sto se tice karijere Nemanje Dzinovica i HMH mislim da je Nemanja trenutno 10-tak puta trazeniji pjevac.