Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- seln
#4526 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Tri egomanijaka na kamari... bilo bi interesantno.
- bunk
#4527 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Nezavisna narodna platforma za pravdu i progres, sve dok se cenzus na nivou entiteta i Drzave ne digne na 10% dolazice razni eksperti i mesije iz naroda da spasavaju stvar a u stvari samo da da se usitne glasovi Bosnjaka...
-
giannibelif
#4528 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Zato ih vi "ukrupnite" iza 19 sati...bunk wrote:Nezavisna narodna platforma za pravdu i progres, sve dok se cenzus na nivou entiteta i Drzave ne digne na 10% dolazice razni eksperti i mesije iz naroda da spasavaju stvar a u stvari samo da da se usitne glasovi Bosnjaka...
- bunk
#4529 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ma zayebi tu prichu jarane.giannibelif wrote:Zato ih vi "ukrupnite" iza 19 sati...bunk wrote:Nezavisna narodna platforma za pravdu i progres, sve dok se cenzus na nivou entiteta i Drzave ne digne na 10% dolazice razni eksperti i mesije iz naroda da spasavaju stvar a u stvari samo da da se usitne glasovi Bosnjaka...
To supljiranje o kradji nikad nije proslo..
- Dr. Kuca
#4530 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Samo bjezite od svakoga ko je imao ikakve veze sa sda, sdp, df..
- Kikibombona
#4531 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
A jbg, kada nam je 80-90% ljudi prodano ili nazadno. Ovih 10-20% ne mogu preuzeti vlast. Cinjenica.convict wrote:upravo tako. zelis da budes "iskra promjene", a na kraju ispadne da je ta promjena ustvari SDA otpad - Kasumovic, Konakovic, Sepic... jos Kukica i Ogresevica okupiti i svi na brojuRoccohljup wrote:E hebiga, ako i razmišlja da se ujedini sa NiP i NB, baš bih bio razočaran
Konakovic, Kasumovic i Sepicu su dokazali da su anti-SDA. Meni najvazniji detalj.
Konakovic jak u SA - Kasumovic prejak u ZE. Dosta bi pogurali Platformu.
Ja sam ZA iako nisam fan Kasumovica i Sepica.
-
convict
#4532 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Slazem se da je 80-90% prodani ili nazadno. Upravo zato su velika ocekivanja od rijetkih koji se cine drugacijima. Ali ako misle doci na vlast utapajuci se u postojece blato, ja sam protiv toga. Postizborna saradnja u odredjenim situacijama OK (kao NS-NiP), ali ujedinjenje ni slucajno.Kikibombona wrote:A jbg, kada nam je 80-90% ljudi prodano ili nazadno. Ovih 10-20% ne mogu preuzeti vlast. Cinjenica.convict wrote:upravo tako. zelis da budes "iskra promjene", a na kraju ispadne da je ta promjena ustvari SDA otpad - Kasumovic, Konakovic, Sepic... jos Kukica i Ogresevica okupiti i svi na brojuRoccohljup wrote:E hebiga, ako i razmišlja da se ujedini sa NiP i NB, baš bih bio razočaran
Konakovic, Kasumovic i Sepicu su dokazali da su anti-SDA. Meni najvazniji detalj.
Konakovic jak u SA - Kasumovic prejak u ZE. Dosta bi pogurali Platformu.
Niko od navedenih nije anti-SDA jer se s njima ne slaze ideoloski ili metodoloski. Naprotiv, svi su stekli sve sto imaju zahvaljujuci SDA kriminalu, a razisli su se zbog nemogucnosti da zadovolje licne ambicije kroz stranku. Pitanje je momenta i procjene kada ce se okrenuti matici.
- seln
#4533 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Nisi ti ZA zbog njih ili politike, vec zato sto je "tako Mirso rek'o".Kikibombona wrote:
-
Bad jesus
#4534 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
koja šauma od stranke još jedan kult ličnosti i ime stranke na osnovu njenog osnivača prava sekta
- Banksy
#4535 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Mirso je novi Komšić, poguran SDA kadrovima, novim i starim. Greška je ulaziti s njim u bilo kakve saveze i koalicije.
-
Bad jesus
#4536 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
ma nije on komšić nego ga loše savjetuju, to je ono kad prepustiš stranku pogrešnim osobama i još čujem privalio se i HVO diverzant Stjepan Kljuić sve miriše na još jednu alan ford strankuBanksy wrote:Mirso je novi Komšić, poguran SDA kadrovima, novim i starim. Greška je ulaziti s njim u bilo kakve saveze i koalicije.
- Banksy
#4537 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Alan Ford ili ne, pecaće razočarane komšićevce i ostalu "desnu ljevicu", pa onda sve to opet isporučiti SDA.Bad jesus wrote:ma nije on komšić nego ga loše savjetuju, to je ono kad prepustiš stranku pogrešnim osobama i još čujem privalio se i HVO diverzant Stjepan Kljuić sve miriše na još jednu alan ford strankuBanksy wrote:Mirso je novi Komšić, poguran SDA kadrovima, novim i starim. Greška je ulaziti s njim u bilo kakve saveze i koalicije.
-
Bad jesus
#4538 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
ma stranica mu je najjača i komentari nakvih hanifa o njemu samom, pa jeboteBanksy wrote:
Alan Ford ili ne, pecaće razočarane komšićevce i ostalu "desnu ljevicu", pa onda sve to opet isporučiti SDA.
https://www.platformazaprogres.ba/#home
ovo je gore od alan forda ovo je kao iz onog Johnny Logan romana Gigi Govedina i ekipa

- Banksy
- Kikibombona
#4540 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Vidim da je prpa jer bi SDA mogla popustiti. Doduse, priznao si da ti je pola porodice uhljebljeno, tako da...seln wrote:Nisi ti ZA zbog njih ili politike, vec zato sto je "tako Mirso rek'o".Kikibombona wrote:
-
Nivelacija
#4541 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Cime je Mirso zasluzio da ga poguraju Kasumovic i Konakovic.?
Sepic je tu nebitan on 100 glasova ne moze donijeti. On cak vise steti Kasumovicu i NB.
Sepic je tu nebitan on 100 glasova ne moze donijeti. On cak vise steti Kasumovicu i NB.
- seln
#4542 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ti prestao uzimati lijekove?Kikibombona wrote:Vidim da je prpa jer bi SDA mogla popustiti. Doduse, priznao si da ti je pola porodice uhljebljeno, tako da...seln wrote:Nisi ti ZA zbog njih ili politike, vec zato sto je "tako Mirso rek'o".Kikibombona wrote:
Hajde, citiraj gdje sam to "priznao"...
- bunk
#4543 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Popusiti kad?Kikibombona wrote:Vidim da je prpa jer bi SDA mogla popustiti. Doduse, priznao si da ti je pola porodice uhljebljeno, tako da...seln wrote:Nisi ti ZA zbog njih ili politike, vec zato sto je "tako Mirso rek'o".Kikibombona wrote:
This time next year
- Kikibombona
#4544 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ne pada mi na pamet da preturam po komentarima. Ako imas postenja priznat ces da si sam napisao da u porodici imas uhljebe.seln wrote:Ti prestao uzimati lijekove?![]()
Pamcenje me nikad ne prevari.
- Kikibombona
#4545 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Konakovic i Kasumovic imaju ogromnu energiju i veliku podrsku u Sarajevu i Zenici.convict wrote:Slazem se da je 80-90% prodani ili nazadno. Upravo zato su velika ocekivanja od rijetkih koji se cine drugacijima. Ali ako misle doci na vlast utapajuci se u postojece blato, ja sam protiv toga. Postizborna saradnja u odredjenim situacijama OK (kao NS-NiP), ali ujedinjenje ni slucajno.
Niko od navedenih nije anti-SDA jer se s njima ne slaze ideoloski ili metodoloski. Naprotiv, svi su stekli sve sto imaju zahvaljujuci SDA kriminalu, a razisli su se zbog nemogucnosti da zadovolje licne ambicije kroz stranku. Pitanje je momenta i procjene kada ce se okrenuti matici.
Konakovic pokrece neke inicijative koje nasa demokratija ne pamti.
Meni je vazno da su na ratnoj nozi sa SDA i da su vec dokazali da sa njima nece. Blize je SDP zelenima nego Konakovic i Kasumovic. O DF prodanim dusama da ne pricam.
Zamisli vlast u F:
SDP i NS
i
Platforma + Konakovic i Kasumovic
To bi moglo valjati.
- seln
#4546 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Rekao sam da je jedan jedini clan moje porodice na budzetu, i to kao prosvjetni radnik.Kikibombona wrote:Ne pada mi na pamet da preturam po komentarima. Ako imas postenja priznat ces da si sam napisao da u porodici imas uhljebe.seln wrote:Ti prestao uzimati lijekove?![]()
Pamcenje me nikad ne prevari.
I on je prosvjetni radnik vec tridesetak godina, tako da ga je stvarno tesko strpati pod "uhljebe".
Gdje si ti procitao (ili razumio) "pola familije", stvarno ne znam. To trebas pitati ljekara.
- MaksprotivMarksa
#4547 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ljudi su demantovali natpise, ali ja bih volio da Platforma usisa Konakovica i Kasumovica, Sepica ne moze niko normalan da zeli, on je vec trebao biti na dugogodisnjoj robiji.
Nije politika igrica, pa vi krenete i napucate heroja, koljete sve redom. Konakovic je potreban za KS, to mu se moze dati, Kasumovic za Zenicu, Platforma i Mirsad za druge nivoe, ovo je mozda i 130.000 glasova, kadar Platforme treba da bude cist i da utopi uhljebe, to je sve. Postoje i bitke unutar stranaka, medjutim ovo nije dogovoreno, ovo je samo spin da se organizacija Platforme u osnutku osujeti, a ovim se osujetila i kod neobosnjaka kojima je Konakovic izdajnik, a i kod lijevo orijentiranih glasaca, kojima je muka kada vide bilo koga ko ima veze sa SDA.
Platforma ce biti ili najcistija stranka ikada ili ce biti skup najgoreg ljudskog sljama u historiji BiH, nece biti srednjih rjesenja, vidjet cemo.
Samo pametno

Nije politika igrica, pa vi krenete i napucate heroja, koljete sve redom. Konakovic je potreban za KS, to mu se moze dati, Kasumovic za Zenicu, Platforma i Mirsad za druge nivoe, ovo je mozda i 130.000 glasova, kadar Platforme treba da bude cist i da utopi uhljebe, to je sve. Postoje i bitke unutar stranaka, medjutim ovo nije dogovoreno, ovo je samo spin da se organizacija Platforme u osnutku osujeti, a ovim se osujetila i kod neobosnjaka kojima je Konakovic izdajnik, a i kod lijevo orijentiranih glasaca, kojima je muka kada vide bilo koga ko ima veze sa SDA.
Platforma ce biti ili najcistija stranka ikada ili ce biti skup najgoreg ljudskog sljama u historiji BiH, nece biti srednjih rjesenja, vidjet cemo.
Samo pametno
-
Bad jesus
#4548 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
ako vas je hadžikadić zaposlio da ovo radite onda nije zaslužio ni glasa da dobije, samo me interesuje jeste li članovi stranke, ako jeste onda joj dobro mislite 
- Roccohljup
#4549 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Samo još i Fahro nedostaje pa da povratak otpisanih bude potpunconvict wrote:upravo tako. zelis da budes "iskra promjene", a na kraju ispadne da je ta promjena ustvari SDA otpad - Kasumovic, Konakovic, Sepic... jos Kukica i Ogresevica okupiti i svi na brojuRoccohljup wrote:E hebiga, ako i razmišlja da se ujedini sa NiP i NB, baš bih bio razočaran
Cijenim i podržavam što profa želi uraditi, ali mislim da bi mu ovo bio skroz pogrešan korak te bi od početka sebi okačio kamen okovrata koji bi ga na kraju koštao bilo kakvih rezultata. Prirodnija bi mi bila saradnja sa NS nego sa ovim uhljupima
- MaksprotivMarksa
#4550 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
za tebe i za sve botice imam ponudu, ja vam dajem 20 posto vise od bilo cega sto vam SDA nudi, jedini uslov je da otkrijete svoj identitet i kazete tacno sta i gdje vam je od strane SDA punudjeno ili sta stitite.Bad jesus wrote:ako vas je hadžikadić zaposlio da ovo radite onda nije zaslužio ni glasa da dobije, samo me interesuje jeste li članovi stranke, ako jeste onda joj dobro mislite