SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Freamon Lester
#4526 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako je stavio metak u cijev i pistolj okrenuo prema ljudima nema tog suda koji ce ga osuditi, a sve skupa sljeduje ga i nekakva nagrada...
- Qler
#4527 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
citam nedavno presudu, sta li je, policajac tuzio kriminalca za napad na sluzbeno lice... u kratko, kaze nije fer da policajac njega tuži jer je taj kriminalac prošao puno gore sa ozljedama, i taj kriminalac ga je napao samo zato što se bojao da će ga ovaj uhapsiti (a ganjao ga kroz pola grada) i kao olakšavajuća okolnost kriminalcu je to što je bio pod utjecajem opojnih sredstava pa mu je moć rasuđivanja bila oslabljena... to je onako u kratkim crtama izvučeno ono najljepse... eto ti države...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4528 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sve je to defetizam
lik je radio svoj posao i postupao prema pravilima
ima i policija pravnike i sindikat
ne sirite sumnju
ne sirite sumnju
- jao_situacije
#4529 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
joj mahalskih priča 
- Tercius
#4530 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U BiH su ljudski resursi potrosna roba,odose doktori inzinjeri ma p...j ga isklovace se drugi,isto je i sa policijom.Kada bude pravne drzave i kada se na ljude pocne gledati recimo kao na investiciju drzave u svoj razvoj tada ce se oglasiti neko i iz tog mupa pa reci cek.malo nas je taj covjek kojeg hocete razduziti kostao 250.000km pa da malo sagledamo tu pravnu struku iz vise uglova.Ovako je to sve sam pao sam se ubio,ode jedan daj odma uhljebi drugog,i zato svako u ovoj drzavi ko hoce bilo sta samoinicijativno da radi mora se izdici intelektualno iznad prosjecnosti sistema u kojem provodi svoj radni staz.Qler wrote:citam nedavno presudu, sta li je, policajac tuzio kriminalca za napad na sluzbeno lice... u kratko, kaze nije fer da policajac njega tuži jer je taj kriminalac prošao puno gore sa ozljedama, i taj kriminalac ga je napao samo zato što se bojao da će ga ovaj uhapsiti (a ganjao ga kroz pola grada) i kao olakšavajuća okolnost kriminalcu je to što je bio pod utjecajem opojnih sredstava pa mu je moć rasuđivanja bila oslabljena... to je onako u kratkim crtama izvučeno ono najljepse... eto ti države...
- jao_situacije
#4531 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jel ti tražiš nekoga da ti pokosi travu ili sam ja nešto pomiješaoBlack swan wrote:sve je to defetizam
ne sirite sumnju
-
Nepass
#4532 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
za vrijeme sff uvijek je krcato policije, prosle godine kod barometar ili kako se vec zove kafic, izbi tuca nije trebalo 10 sec da specijalci ulete i rijese stvar.Haris.ba wrote:Priznajem nisam bio u gradu. Ali, ja jednostavno ne vjerujem da policija nije bila gore po pozivu nakon što su upućene prijetnje. Drago mi je kako se sve odigralo. I razumijem povećanu aktivnost vezanu za SFF.mario001 wrote:Ne znam koliko izlazis za vrijeme SFF-a ali policje ima na svakom cosku, setaju stalno, plus specijalci kod Vanija sa kombijem ili ispred OpereHaris.ba wrote:Čitam onu izjavu Stojnića o policiji koja ga je odbranila.
I najsmješnija mi je rečenica o tome kako se policija pojavila ne zna ni on odakle.![]()
Ono pokušaj reketa, koji je policija spriječila u zametku. Još samo je falio Betmen. Stojniću svaka čast. Skontao je ko je najjači u gradu kada hoće. I kako je najbolje spriječiti kriminalce. A za nas sitnu buraniju....
ali vala bas u 3:20 da se nacrta policajac i meni sumnjivo
-
mirzet87sa
#4533 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije to taj, taj je sivi s njemackim tablama.. Vozi ga nakav stariji covjek koji je u hotel europi. Sasvim jasno je da stojnic ima poznanstva u policiji, pa isti piju u njegovom lokalu/drustvu godinama.. Prica da se pojavio iz vedra neba je za malu djecu, pa nije betmen.. Koja je prica iza toga niko ne zna, a cisto sumnjam da je radi pusi kuracgidra wrote:Ovaj Mercedes GLE coupe sto se spominje u izjavi se mogao vidjeti svaku noc parkiran ispred Hotela Astra pored Cheersa i Tesle.. haman jedino auto parkirano na tom potezu za vrijeme SFF-a i to svaku noc.
Ja bas sinoc prolazim i govorim jest mocan jebote
- Truba
#4534 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
trazim jel me komšija maltretira budući da se boji zmijajao_situacije wrote:jel ti tražiš nekoga da ti pokosi travu ili sam ja nešto pomiješaoBlack swan wrote:sve je to defetizam
ne sirite sumnju
a čitav život živi na selu
ja to zovem seoski snobovi
al sam mu dao do znanja da me više ne nervira i ako mu smeta nek sam pokosi
- jao_situacije
#4535 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
evo na fb se vrti priča o nekom čovjeku koji traži kome da kosi travu neće sadaku, ima i broj moba ako hoćeš da ti pošaljemBlack swan wrote:trazim jel me komšija maltretira budući da se boji zmijajao_situacije wrote:jel ti tražiš nekoga da ti pokosi travu ili sam ja nešto pomiješaoBlack swan wrote:sve je to defetizam
ne sirite sumnju
čisto da se razumijemo ne znam ko je čovjek da ne bi bilo situacija nešto upetljan
na tvoju odgovornost sve..
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4536 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zajebava se denis sa ovim puši kurac ...
-
mirzet87sa
#4537 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A i denis namazan pichun.. Bezbroj puta trazio belaja, dobije belaj pa se krije iza policije..
- O'zone
- Globalni moderator
- jao_situacije
#4539 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
treba sačekati možda je ipak pucačina nekaO'zone wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160816120
Kad te neće drugi onda pucaj sam na sebe...
- Truba
#4540 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
evo na fb se vrti priča o nekom čovjeku koji traži kome da kosi travu neće sadaku, ima i broj moba ako hoćeš da ti pošaljemjao_situacije wrote:trazim jel me komšija maltretira budući da se boji zmijaBlack swan wrote:[quote="jao_situacije"
jel ti tražiš nekoga da ti pokosi travu ili sam ja nešto pomiješao
čisto da se razumijemo ne znam ko je čovjek da ne bi bilo situacija nešto upetljan
na tvoju odgovornost sve..[/quote]
neka hvala ovdje ljudi s kombajnom ne mogu proci palit cu na jesen
- O'zone
- Globalni moderator
#4541 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ipak je bila pucačina......ne baš ona koja je trebala ali ipak pucačinajao_situacije wrote:treba sačekati možda je ipak pucačina nekaO'zone wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160816120
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160816126
- jao_situacije
#4542 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma ja alpašino je toO'zone wrote:Ipak je bila pucačina......ne baš ona koja je trebala ali ipak pucačinajao_situacije wrote:treba sačekati možda je ipak pucačina nekaO'zone wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160816120
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160816126
- kloniran
#4543 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ammele mi moje ja joj htio samo pokazati pucu ono opali 
- karanana
#4544 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
CAZIN: Napala ga sjekirom jer je pokazivao spolni organ - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/250597/cazin- ... e3p9D.dpuf
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4545 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
teška vremena došla moj karanana... 
- Daryl Dixon
- trambusek88
#4547 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovolika zataškavanja samo radi nekih Roma skupljača sekundarnih sirovina...
Koga vi više zajebavate?
Oni možda jesu izvršioci, ali ako su oni izvršioci sigurno su to uradili po nečijem nalogu.
Koga vi više zajebavate?
Oni možda jesu izvršioci, ali ako su oni izvršioci sigurno su to uradili po nečijem nalogu.
-
wolfie
#4548 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Burzicka nas pravi budalama.
- JThomas
#4549 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
evo, sve čovjek napisao. za the best of foruma:
http://forum.klix.ba/alan-ford-u-stvarn ... 43653.html
http://forum.klix.ba/alan-ford-u-stvarn ... 43653.html
Mene sve nelogičnosti tokom istrage ubistva rahmetli Dženana Memića podsjećaju na istrage iz Alan Forda, gdje se čini da je pravi krivac očito neko sa jakom zaleđinom u vlasti i da pod svaku cijenu ne smije on u zazvor.
Inspektor Brock(dok briše znoj za čela): Porodica i javnost vrše pritisak u medijima, organizuju proteste...ne možemo više ovako.
Tri gradska oca(Tri svinje): Pa radite svoj posao, dragi Brock. Ponudite im žrtveno janje. Nafatajte kakvih nesretnika koji će nakon odvaljivanja bubrega još i biti sretni da priznaju. Uostalom, "On" će biti sretan i da izdašno financijski nagradi njihove porodice.
Press konferencija za medije:
Inspektor Brock: Želim obavjestiti javnost da smo u odlučnoj istrazi i akciji uhapsili osumnjičene i oni su već priznali krivicu. Utvrdili smo da su oni žrtvu pregazili kombijem.
Policajac do njega(suflira mu na uho): Ali gospodine, žrtva je ubijena palicom.
Inspektor Brock: Hmm...da ovaj, nakon što su ga pregazili izašli su i nastavili ga udarati palicama.
-
mirzet87sa
#4550 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dalidu poznajem licno kao casnu i postenu zenu, bio sam misljenja da ce ona biti jedna velika svijetla tacka u pravosudu.. Ovo sto radi nije ni meni jasno, zataskivanje, krivi smijer, razvlacenje, da bi se zastitila porodica roma? Ne podcjenjujem nikoga ali mislim da doticni romi nemaju jake veze niti su neki igraci da bi nekoga s visoke pozicije mogli ugroziti.. Dok s druge strane mutapi, pa i zet im armin bijedic imaju jake veze