Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sha_ba

#4526 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sha_ba »

ove FB ratnike :-) :mrgreen:
sizifinho

#4527 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

prog321 wrote:
sizifinho wrote: sovinisticka ti je prica, a i neutemeljena. Nikad nisam rekao da volim pse vise od ljudi, to je tvoj neki nebulozan zakljucak, a ta izjava da su muskarci bolji prijatelji moze doci samo od kvazimaco muskarca. Moj najbolji prijatelj je prijateljica, i bolje se s njom slazem nego s vecinom muskaraca. Ti zivi u uvjerenju da si muskarcina, za mene u toj testosteron naciji nema mjesta. A opet garantujem da sam veci muskarac od vecine takvih kao sto si ti. U biti, fulili ste znacenje rijeci "pravi muskarac", al hajd tebi tvoje meni moje
Respect.
Kladim se da ti prijateljicu guzi neki sovinista.
Dok joj ti nikada neces vidjeti gacice :-D
:izet:

izgubio bi opkladu, ne guzi je šovinista već sasvim normalan fin momak, a za gaćice, vjerovatno si upravu, nikad ih neću vidjeti jer mi više nije ni gušt :lol: bilo prošlo, šta ću, ne patim za neuspjelim aferama kao većina ovijeh muškarčina koje jedna zajebe pa se okrenu teorijama koje sponzoriše Axe kompanija sa svojim deodoransima.

Ko vam je kriv pa ne znate preboliti odbijanje, i nastaviti normalan odnos s ženskom. Ja napisah za sebe da nisam Brad Pitt, nit težim tome biti. Za razliku od površnih muškaraca meni je dovoljna stabilna djevojka koja zna sastaviti dvije rečenice više od jednog šoviniste forumaša, a takvih sam hvala Bogu imao, i imam, i ako ne bude - imat će se.
Gabrielo

#4528 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

sizifinho wrote:
Gabrielo wrote: Sad mi je jasno sto pse vise volis od ljudi.

Friendzona je za pacenike. Pravi muskarac ne treba da ima prijateljice. Muskarci su svakako bolji prijatelji. Zna se za sta zene sluze.
sovinisticka ti je prica, a i neutemeljena. Nikad nisam rekao da volim pse vise od ljudi, to je tvoj neki nebulozan zakljucak, a ta izjava da su muskarci bolji prijatelji moze doci samo od kvazimaco muskarca. Moj najbolji prijatelj je prijateljica, i bolje se s njom slazem nego s vecinom muskaraca. Ti zivi u uvjerenju da si muskarcina, za mene u toj testosteron naciji nema mjesta. A opet garantujem da sam veci muskarac od vecine takvih kao sto si ti. U biti, fulili ste znacenje rijeci "pravi muskarac", al hajd tebi tvoje meni moje
Respect.
Muskarcina si prava. Zato ti prijateljicu guzi neki debil dok ti slusaj njene glupe price.
Gabrielo

#4529 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

ćiribiribela wrote:
annoy wrote:Ta friendzone je glupost, imam osjećaj da to služi isključivo za tješenje.

Pa jeste za tjesenje, valjda im lakse reci da su u friendzoneu nego da su odbijeni. :D
Ozbiljno se brinem za tebe.
ćiribiribela

#4530 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Gabrielo wrote:
Warum?
palestinka

#4531 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

Ja ne kontam sebe što ne mogu da se potpuno skinem s fc, a niti šta objavljujem niti šta lajkam mjesecima jer mi se smučio iz milion razloga, svih ovdje navedenih. A sve mislim nešto ću propustiti ako se izbrišem :shock: FaceBorg me usisao, ali se nisam asimilirala.
sizifinho

#4532 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

Ne razumijem ogranicene tipove koji se smatraju muskarcinama. Ali ih zalin fkt, tesko je njima, mislim mora da je jako tesko kad te falus uzme pod svoje i kad ti je vulva centar svemira.
ferratilis

#4533 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ferratilis »

Ne kontam zašto se jedan forumaš na svakom postu potpisuje sa "Gej SS-ovac"
sizifinho

#4534 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

ferratilis wrote:Ne kontam zašto se jedan forumaš na svakom postu potpisuje sa "Gej SS-ovac"
mozda je gej i ponosi se time :lol:
ćiribiribela

#4535 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Ne kontam ovu navalu "profesionalnih fotografa".
Warashii

#4536 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Warashii »

ćiribiribela wrote:Ne kontam ovu navalu "profesionalnih fotografa".
Ihhh to je vec duze vrijeme.
Bit ce da je fotografija dozivjela "preporod" masovnom upotrebom raznih socijalnih mreza na kojima je fotografija minimalno 70% svega pa otuda i toliki broj "fotografa", meni nista drugo ne pada na pamet.
ćiribiribela

#4537 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Warashii wrote: Ihhh to je vec duze vrijeme.
Bit ce da je fotografija dozivjela "preporod" masovnom upotrebom raznih socijalnih mreza na kojima je fotografija minimalno 70% svega pa otuda i toliki broj "fotografa", meni nista drugo ne pada na pamet.
I preko pola slike stoji "(ubaci ime) photography", sve sa instagram filterima. :D :D
Towelie

#4538 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Towelie »

ćiribiribela wrote:
Warashii wrote: Ihhh to je vec duze vrijeme.
I preko pola slike stoji "(ubaci ime) photography", sve sa instagram filterima. :D :D
Haha..da. Vrhunac kreativnosti za ime stranice - ime, prezime, JMBG, broj licne karte + photography. :D
Kako se samo mi nismo setili toga? :lol:
supercali

#4539 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

vec receno fb instagram klinac palac
pored toga poluprofesionalan aparat sa izmjenjivim objektivima se krece od nekih 800 pa gore sto znaci nikad jeftinija oprema koja je prije samo 10 godina kostala minimalno po 1500-2000 maraka za bilo kakav pristojan aparat i eto ti navale "profesionalnih" fotografa
black

#4540 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by black »

ne mogu a da se ne osvrnem na ovo :mrgreen: tacno je da se u zadnje vrijeme pojavilo dosta 'profesionalnih fotografa', a poznato je da mi volimo zvucne nazive kao npr menadzer ovakav i onakav, art direktori, konsultanti itd. pa tako i profesionalni fotograf :mrgreen: ja znam dosta te raje koja npr fotografise vjencanja i tako neke dogadjaje i od toga zivi, znaci komotno se moze reci da je profesionalni fotograf, cesto puta se to provalcilo na temama o fotografiji, jedna od razlika izmedju amatera i profesionalca jeste ta sto jedan zivi od toga a drugi ne i ne mora da znaci da amater ne moze raditi odlicne fotografije, itd. da ne trunim plaho :mrgreen:

p.s. i ja se bavim fotografijom ali nisam profesionalac :mrgreen: :skoljka:
Logovan

#4541 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

palestinka wrote:Ja ne kontam sebe što ne mogu da se potpuno skinem s fc, a niti šta objavljujem niti šta lajkam mjesecima jer mi se smučio iz milion razloga, svih ovdje navedenih. A sve mislim nešto ću propustiti ako se izbrišem :shock: FaceBorg me usisao, ali se nisam asimilirala.
Nedavno sam i ja razmišljao zašto se ne skinem sa fb. Nisam sam sebi jasan. :lol:
sizifinho

#4542 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

vala radije volim tako vidjet sliku kvazifotografa s polujeftinim aparatom nego neku lujku koja se slika u lavabou s carapama hello kitty

Dabje bogdom jos vise omladine koja zeli umjetnost lravit, hvatat ljepotu i tako te stvari, manje bi mi fb naslovna bila.opterecena cajkama, furacim statsima its.
ho oponopono

#4543 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

:pusi2:
ćiribiribela

#4544 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

black wrote:
ne mogu a da se ne osvrnem na ovo :mrgreen: tacno je da se u zadnje vrijeme pojavilo dosta 'profesionalnih fotografa', a poznato je da mi volimo zvucne nazive kao npr menadzer ovakav i onakav, art direktori, konsultanti itd. pa tako i profesionalni fotograf :mrgreen: ja znam dosta te raje koja npr fotografise vjencanja i tako neke dogadjaje i od toga zivi, znaci komotno se moze reci da je profesionalni fotograf, cesto puta se to provalcilo na temama o fotografiji, jedna od razlika izmedju amatera i profesionalca jeste ta sto jedan zivi od toga a drugi ne i ne mora da znaci da amater ne moze raditi odlicne fotografije, itd. da ne trunim plaho :mrgreen:

p.s. i ja se bavim fotografijom ali nisam profesionalac :mrgreen: :skoljka:

Skoro sam negdje procitala "u Bosni najcesce prezime Photography". :D

Znam i ja dosta ljudi koji se bave fotografijom, fine slike, zaradjuju od toga, ali ja sam sa ovim mislila na ljude koji uslikaju fikus u kuci, stave amaro instagram filter i napisu "adnan photography". :mrgreen:
annoy

#4545 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Najbolje je kad uz sliku napisu komentar "umjetnicka", a ono slika zalaska sunca kraj lokalne pekare od 1,5 piksela i crno bijelim filterom
supercali

#4546 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

"umjetnicka" a on slikao solju kad se posr'o
zelenika64

#4547 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zelenika64 »

Božo Vrećo
kakavdanakneiskustvu

#4548 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

supercali wrote:"umjetnicka" a on slikao solju kad se posr'o

ne konta ni on to sam
supercali

#4549 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

kakavdanakneiskustvu wrote:
supercali wrote:"umjetnicka" a on slikao solju kad se posr'o

ne konta ni on to sam
apstraktna umjetnost :D
Gabrielo

#4550 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

ćiribiribela wrote:
Gabrielo wrote:
Warum?
Stvorio sam odredjenu sliku o tebi. Necu javno da pisem.
Post Reply