Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sheilak wrote:Zuta je dobra za kisu a bijela je sranje
Zato xenoni su kao da ih nemas kad vozis po kisi (r)
Ne znam o cemu pricas, vidljivost 1000 puta bolja sa xenonima nego zutim, imam octaviju 2004 sa fabrickim xenonima i stari ima rav sa obicnim zutim, drasticna razlika
E sad ne znam o onim xenonima od 50KM mozda si na te mislio
sheilak wrote:Zuta je dobra za kisu a bijela je sranje
Zato xenoni su kao da ih nemas kad vozis po kisi (r)
Ne znam o cemu pricas, vidljivost 1000 puta bolja sa xenonima nego zutim, imam octaviju 2004 sa fabrickim xenonima i stari ima rav sa obicnim zutim, drasticna razlika
E sad ne znam o onim xenonima od 50KM mozda si na te mislio
Mislim na sve xenone
I svi su na kisi gori od zutih svjetala
Ne mislim ne obicne farove jer nije zuto nego bas zute sto su francuzi ranije preferirali (r)
Sarajevo, Sokolac, Han Pijesak, Vlasenica Zvornik pa onda Zvornik, Vlasenica, Kladanj, Olovo Sarajevo.
Nekih nekih 320km.
Huuuuuuh. Fakat postaje zamorno voziti na imalo otvorenijem putu po BiH. Na putu do Zvornika najvise kamikaza sam imao na djelu Ravne Romanije, i izmedju Sokoca i Han Pijeska. So sjece, to srlja, ne jebe ni punu ni okuku ni preglednost....
Policije ko u prici. Jedno 10 patrola sam prosao. Dvije tri sa radarom.
Ali nazad Kladanj-Sarajevo je postao pravi poligon za debile. Ja fakat ne znam sta treba uraditi da bi se smirila situacija na tom djelu puta. Nevjerovatno. Najgore je sto su najgori u svim tim debilisanjima vozaci g2d, mercedesi iz 80-ih i 90-ih i sva dostavna vozila(ali doslovno sva). Ovi sa jacim autima su vecinom znali mogucnosti svojih vozila i nisu bas nesto holcali bez potrebe. I ta holcanja su vecinom bila stisni pretekni i vozi dalje, bez da iko mora kociti radi njih. Uglavnom smireno i polako bez srkleta sam otisao i dosao. I svaki put se nadam da ce situacija biti bolja na tom djelu puta i svaki put se razocaram. Dzaba.
Tu dionicu treba pokriti svim mogucim kamerama i radarima.
Jel to sigurno za 10 km/h tolerancije? Evo raja se isprepadala zbog ovih novih radara, a u Srbiji je bilo nedavno slučajeva gdje se kažnjavalo za 1 km/h preko ograničenja.
citroen xm wrote:Jel to sigurno za 10 km/h tolerancije? Evo raja se isprepadala zbog ovih novih radara, a u Srbiji je bilo nedavno slučajeva gdje se kažnjavalo za 1 km/h preko ograničenja.
drug je kaznjen radi 6 km/h prekoracenja u srbiji nedavno, blindirani radar, za sve se pise kazna
Nije propisana kazna za prekoracenje do 10 km/h. Dakle zakonski je ne moze napisati. Kazne su propisane za prekoracenje 10-20km/h (manja) i preko 20-30 km/h (veca) te za vise od 30 (sud za prekrsaje, oduzimanje vozacke itd)