Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
Pasiflora

#4526 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Pasiflora »

rajvosa1 wrote:Licemjeri iz DF-a, zbog cega je vas ministar glasao za poskupljenje vode u Sarajevu za 20 posto? Tako Zeljko `brine` o gradjanima???????
Koliko je meni poznato, DF nije sudjelovala ni na jednim izborima i NEMA svojih ministara niti na jednom nivou vlasti. O cemu ti pricas? Ili je toliko vazno pljuvati po DF-u vodeci se onim: sto puta ponovljena laz postaje istina? I dalje neko dovodiu u vezu Radeljasa i DF... Mislim WTF????
Nije da ja nesto branim DF, ali mi je stvarno degutantno kako ste se prepali stranke u osnivanju da udarate po njima svim raspolozivim sredstvima potpuno zanemarujuci najvazniji faktor - istinu. Hocu reci: lazete :-D .
homar

#4527 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by homar »

Pasiflora wrote:
rajvosa1 wrote:Licemjeri iz DF-a, zbog cega je vas ministar glasao za poskupljenje vode u Sarajevu za 20 posto? Tako Zeljko `brine` o gradjanima???????
Koliko je meni poznato, DF nije sudjelovala ni na jednim izborima i NEMA svojih ministara niti na jednom nivou vlasti. O cemu ti pricas? Ili je toliko vazno pljuvati po DF-u vodeci se onim: sto puta ponovljena laz postaje istina? I dalje neko dovodiu u vezu Radeljasa i DF... Mislim WTF????
Nije da ja nesto branim DF, ali mi je stvarno degutantno kako ste se prepali stranke u osnivanju da udarate po njima svim raspolozivim sredstvima potpuno zanemarujuci najvazniji faktor - istinu. Hocu reci: lazete :-D .
Ne vidim u čemu ti vidiš nešto pozitivno u DF-u. U Željku Komšiću? U čemu je on uspješan političar, evo 18 godina u politici i vlasti. Kao član predsjedništva je "00", šta je on kao član predsjedništva BiH pokrenuo, učinio, a nisu mu male nadležnosti. Demokratska Fronta je grupa izanđalih otpadaka drugig stranaka i partija. komšiću je samo cilj dobiti dio glasova na slijedećim izborima, ući u državni parlament on lično i nastaviti karijeru "vječitig političara opozicionara", koji i kada je u vlasti on je kritikuje kao da je opozicija.
Po meni neki pomaci se mogu načiniti ulskom neovisnih kandidata, koji do sada nisu bili u politici, koji su ugledni građani, dobri domaćini, pošteni... GLASANJEM ZA SADAŠNJE POLITIČARE GLASAMO ZA KORUPCIJU I KRIMINAL.
Pasiflora

#4528 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Pasiflora »

Nisam nista rekla za Ž. Komšića. Naprosto sam govorila o načinu na koji tretirate DF ovdje.
Svakako se slazem da treba glasati za:
homar wrote:... ugledni građani, dobri domaćini, pošteni...
shiljak

#4529 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

to sam i ja govorio ali džaba :D Ti navedeš da ono što pišu po forumu nije istina, a ovaj pukne komentar šta je to željko uradio.. kao imamo razloga da lažemo, pošto mislim da nije ništa uradio zadnjih 18 godina?
Pasiflora

#4530 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Pasiflora »

Edit: ma na brzinu procitala i odgovorila pa nisam bas obratila paznju ko je sta napisao - sorry :-D
Last edited by Pasiflora on 17/07/2013 13:51, edited 2 times in total.
shiljak

#4531 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

pročitao :D Ja sam rekao da se slažem sa tobom, a komentarisao sam ovog @homar i slične što kao da samo čekaju neke dezinformacije pa da se raspišu po forumu :-D
VjecitiStudent

#4532 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Pasiflora wrote:
Koliko je meni poznato, DF nije sudjelovala ni na jednim izborima i NEMA svojih ministara niti na jednom nivou vlasti.
Tim je apsurd trenutnog koaliranja sa SDA u kantonu Sarajevo još veći.
Area_51

#4533 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Area_51 »

Hvala Zeljko Komsicu i DF, koja je putem svog resornog ministra Damira Marjanovica izglasala poskupljenje vode u Kantonu Sarajevo od 20% i tome nanijela udar na ionako tesku situaciju kod gradjana. Hvala ti Amire Ibrovicu sto si izmislio Hanku Vajzovic, a njoj sto je dovela Damira Marjanovica, a DF sto nam poskupi vodu djelujuci kao dio vlasti Kantonu Sarajevo.
shiljak

#4534 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

evo mladih :-D

StupskaBitanga

#4535 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Jel ovo audicija za neke nove Nadrealiste ili?
Basvod

#4536 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Basvod »

Mladi ste!? Nepametni? Neiskusni? Imate 12 maraka?
Udjite u DF i postanite pravi politicar!
kox

#4537 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

Srećom tu su iskusni i pametni SDA omladinci, npr. sjajni ministar Kaplan :thumbup: :run:
vrbas1979

#4538 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vrbas1979 »

[quote="shiljak"]evo mladih :-D

Buhahahahah

Željko može komotno ključ u bravu ukoliko i ima kancelarije.

Ovaj dječak mi je najbolji od ovog sranja :lol:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lcg#at=775
Mastermind30

#4539 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Mastermind30 »

shiljak wrote:evo mladih :-D

Na njemu se vidi da je luzer :bih:
Zvucna imena smo mi sami :-) :-) :-)
shiljak

#4540 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

mali priča kao da ima minimalno 20 godina iskustva :D
StupskaBitanga

#4541 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Vrli stil SDA vidi se da su s njima u koaliciji
Reisova

#4542 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Reisova »

Koji si ti kralj...[/quote] :-) ... shit of the week.[/quote]
Ma, ako cemo pravo, u SDP-u su se desavale promjene i prije 2012
Image[/quote]

HA HA svaka cast gdje mu nadje ove slike....i da evidentne su promjene :lol:
Canton

#4543 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Canton »

vrbas1979 wrote:

Buhahahahah

Željko može komotno ključ u bravu ukoliko i ima kancelarije.

Ovaj dječak mi je najbolji od ovog sranja :lol:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lcg#at=775

:thumbup: :lol:
sinergija

#4545 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sinergija »

gledam i citam i ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide da je DF od svog osnivanja dio vlasti na svim nivoima i cvrsto u vezi ili u funkciji SDA.

clan predsjesnistva je Z.K. jeli tako, jeste

delegatkinja u domu naroda je Hanka V., jeli tako, jeste,
glasa i ponasa se iskljucivo kako se SDA ponasa (glasala za vitalni nacionalni interes i samim tim za blokadu F BiH) jeli tako, jeste
zastupnica u Skupstini KS je Hanka V. jeli tako jeste, njen glas je bio odlucujuci kod smjene SDP-SBB vlade i imenovanje SDA vlade sa ostalim strankama (DF, bivsi SBiHovci, SDU, DF, BPS, samostalni (zekovic), kRadom za boljitak(cardzic) i Boss (radeljas). jeli tako jeste. najodaniji je SDAov glasac u skupstini. jeli tako, jeste.

Ministar Obrazovanja, nauke i mladih je Damir Marjaovic, jeli tako, jeste.
neko je vec rekao grobar UNSA itd itd, a sve po diktatu SDA, i da ne nabrajam sve njegove fule, a zadnja je da je glasao na vladi za povecanje cijena vode. jeli tako, jeste

jeli vi mislite da smo svi slijepi?

i mi treba da nasjednemo na pricu kako se oni zalazu da ovo stanje treba mijenjati.
pa eto u vlasti ste mijenjajte nemojte nam vise mazati oci.
sinergija

#4546 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sinergija »

jao pa mali iznese niz kontradiktornosti da mi se povraca,

proziva politicare koji mijenjaju dresove, pa cijelo rukovodstvo DF stranke je iz SDP-a, a primit ce jos prebjega sto od njih sto od drugih stranaka.
kaze sve casni i posteni ljudi!? pa smo treba reci jedno ime i pametnom dosta - Hanka.
kaze politika ce se u stranci krojiti ododzo prema gore :-) e bas bih volio vidjeti i to cudo.

kaze zaposljavanje podobnih kadrova
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/masov ... %A1tvu-bih
kamen spoticanja

#4547 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

Jel nam se ljiljan oglasio vezano za usvojeni set izdajnickih zakona u drzavnom parlamentu?
Hoce li biti udaranja po prstima bivših stranackih drugara
kox

#4548 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

Ovaj set zakona bi bio potpuno nebitan da SDA minderaši nisu učinili sve što su mogli da spriječe povratak, od pljačke para namijenjenih povratku do ciljanog zadržavanja povratnika u FBiH kao glasačke mašinerije. A od svih SDA ublehaša kojima su usta puna povratka i povratnika bio je potreban još jedan 'bivši stranački drugar' - Emir Suljagić da uradi bilo šta konkretno po pitanju povratka 18 godina nakon rata.
shiljak

#4549 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

Zenica 18.07.2013

Bihać 27.06.2013

https://www.facebook.com/Demokratska.fronta.BiH
Hasanbegović

#4550 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hasanbegović »

Meni se čini da su dometi Komšića isključivo sredine gdje dominiraju Bošnjnaci.....
U sredinama gdje dominiraju Srbi ili Hrvati Komšića nema ni na mapi. A to je 75% teritorije BiH.

Ako je moja pretpostavka točna dometi su mu vrlo mali.....Zenica, Tuzla, Sarajevo, jer Komšo ne igra u ligi šampiona nego igra na male. A već u Mostaru mu viču "Oj Famose, Famose eto Želje tamo se"

Stariji forumaši znaju da se to vikalo Želji 1977 godine kada je ispadao u drugu ligu.
Post Reply