Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobra zurka bi sinoc, ali samo dok je Mitar zalomio, svi u transu bili kad se narodne pjesme pocele pjevati.
Stanojka u sjeni, nije mogla doci do izrazaja, totalno nezanimljiva, uopste ne zna plesati, ona plavka je preduhitrila ali jbg to joj je i posao da densa sa svakim, kako je Era ladno poljubi u cice koji ludzak.
Samo ne znam sto takav nije sa ovom Vesnom
Pa jbte, ja bi joj onaj tanjir izbio iz ruku i na uho joj se derao naredna 3 h
Za sav svoj trud Vesna je dobila "Ti si nevažna," od Meme. Ona uživa u svađi i deranju i baš dobro od Meme što joj uskraćuje užitak. A baš se bila dobro napalila da utoli svoj svađalački nagon, nije joj bilo bitno ko će se od njih dvojce upecati...
Najveća nagrada Vesni je kad se neko uhvati za njenu poganu udicu i počne svađati s njom. Najveća kazna za nju je ignorisati je potpuno. Valjda će je i Goca B staviti na ignore.
Samo ne znam sto takav nije sa ovom Vesnom
Pa jbte, ja bi joj onaj tanjir izbio iz ruku i na uho joj se derao naredna 3 h
Za sav svoj trud Vesna je dobila "Ti si nevažna," od Meme. Ona uživa u svađi i deranju i baš dobro od Meme što joj uskraćuje užitak. A baš se bila dobro napalila da utoli svoj svađalački nagon, nije joj bilo bitno ko će se od njih dvojce upecati...
Najveća nagrada Vesni je kad se neko uhvati za njenu poganu udicu i počne svađati s njom. Najveća kazna za nju je ignorisati je potpuno. Valjda će je i Goca B staviti na ignore.
koja je kucka irvas moli zadrugu da kazni fifija sto je vređao, tacnije njeno dijete a ona sto plete sviju nikom nista
prati li ko ovo sto ste to zaspali?
Gospodin_bez_kravate wrote:koja je kucka irvas moli zadrugu da kazni fifija sto je vređao, tacnije njeno dijete a ona sto plete sviju nikom nista
Znači mora da joj je odbrusio.
Sad na pregledu su super odglumili kako Vesna hrče dok spava. Jedan od ljepših i upečatljivijih momenata farme.
Gospodin_bez_kravate wrote:koja je kucka irvas moli zadrugu da kazni fifija sto je vređao, tacnije njeno dijete a ona sto plete sviju nikom nista
Znači mora da joj je odbrusio.
Sad na pregledu su super odglumili kako Vesna hrče dok spava. Jedan od ljepših i upečatljivijih momenata farme.
Ha jasta da je dao filipu posro bi se na ono sto je prico sinoc staniji i ispo bi muljator.Sa ovim su dokazali i on i sha da svako ima svoje misljenje i da nema dogovora.