Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
van Basten wrote:kako to da se u prvoj grupi gledala koš razlika, a u ovoj drugoj međusobni susreti? Nabijem i FIBU i onog ko je kreirao pravila
Uvijek se gleda međusobni susret prvo.
U prvoj grupi su izjednačeni Srbija i Litvanija, ali Srbi su dobili Litvance u međusobnom i zato su prvi.
U drugoj grupi ista stvar na relaciji Slovenija-Italija i Španija-Finska.
Nisu ni u FIBA toliki levati.
ja, zato je nama trebalo +10 protiv Litve, iako smo na kraju imali isto pobjeda... čak smo i u trokutu bili bolji sa 1-1 naspram njihovih 0-2, ali opet jok- daj +10
U Fibi su mafijaši veći nego u UEFI
van Basten wrote:kako to da se u prvoj grupi gledala koš razlika, a u ovoj drugoj međusobni susreti? Nabijem i FIBU i onog ko je kreirao pravila
Uvijek se gleda međusobni susret prvo.
U prvoj grupi su izjednačeni Srbija i Litvanija, ali Srbi su dobili Litvance u međusobnom i zato su prvi.
U drugoj grupi ista stvar na relaciji Slovenija-Italija i Španija-Finska.
Nisu ni u FIBA toliki levati.
ja, zato je nama trebalo +10 protiv Litve, iako smo na kraju imali isto pobjeda... čak smo i u trokutu bili bolji sa 1-1 naspram njihovih 0-2, ali opet jok- daj +10
U Fibi su mafijaši veći nego u UEFI
Ne gledaju se utakmice ekipa koje su u trokutu, odnosno u nasem slucaju u kvadratu jer su 4 ekipe imale isto bodova..
It_is_a_Leclerc wrote:Ja mislim da Avdić više neće raditi prijenose, s obzirom na to da gamad iz FTV-a više ne radi direktno iz Slovenije, već iz "sarajevskog studija".
It_is_a_Leclerc wrote:Ja mislim da Avdić više neće raditi prijenose, s obzirom na to da gamad iz FTV-a više ne radi direktno iz Slovenije, već iz "sarajevskog studija".
veljaca wrote:Mislim da ce ovo osvojiti Francuska ..... Mora i njih krenuti ....
Prema do sad pokazanom nemaju ni teoretske sanse. Za mene naprijatnije iznenadjenje su Hrvati. Repesa ih je odlicno poslozio i ne bi me iznenadili da osvoje medalju, pa ako im se posreci da odu i do samog kraja.
Last edited by Better Man on 17/09/2013 23:34, edited 1 time in total.
Slovenci, domacinski.
Spanci jesu prvi favoriti, ali mi ne djeluju toliko uvjerljivo. Ako je stvar u rasporedu snage, tempiranju, onda je to druga prica, mada nesto ne vidim ko bi mogao malo vise povuci, ipak je je bilo i boljih vremena za spansku reprezentaciju.
Tijekom osam utakmica Bojan Bogdanović je na prosjeku od 17.5 poena po utakmici. Prvi iza njega je Tony Parker, zvijezda San Antonio Spursa i francuske reprezentacije koji je dosad postizao 17.3 poena po utakmici, dok su na trećem mjestu najbolji srpski košarkaš Nenad Krstić i grčki majstor Vassilis Spanoulis sa po 16.7 poena po ogledu.
Ante Tomić je, pak, prvi skakač s prosjekom od 8.4 skoka po utakmici. Iza Tomića je Španjolac Marc Gasol sa točno osam skokova po utakmici, dok je treći Axel Hervelle, reprezentativac Belgije, sa 7.9 skokova.
Tomahawk11 wrote:Slovenci, domacinski.
Spanci jesu prvi favoriti, ali mi ne djeluju toliko uvjerljivo. Ako je stvar u rasporedu snage, tempiranju, onda je to druga prica, mada nesto ne vidim ko bi mogao malo vise povuci, ipak je je bilo i boljih vremena za spansku reprezentaciju.
ma jeste, fali španiji barem još jedan kvalitetan visoki i teško je očekivati da će gasol izbjeći probleme sa ličnim u svim idućim tekmama. A opet je i vakat da 2-3 španska beka zajedno odigraju kvalitetne utakmice. Ako u idućoj utakmici Gasol izgubi duel sa Krstićem, opet španski bekovi mogu napravit prevagu protiv slabije Srbije na tim pozicijama. Slijede utakmice kad Rudy i Ljulj mogu lako oslobodit svoje ludilo i eneregijom ostavit protivnika u prašini. I Rubio nam je osto dužan. Španci mogu mnogo više od pokazanog, zato ih i dalje smatram favoritima.
Meni je Hrvatska najbolje legla igrom ali mi se čine nezrelim da odu do kraja.