Bubalo1 wrote: History i Travel i to ponekad
ma divotaDON_eARL wrote:Ima i na ovom Viasat N/H, tj. bar je bio kada su uključili na par dana testno...
Moderator: Benq
Bubalo1 wrote: History i Travel i to ponekad
ma divotaDON_eARL wrote:Ima i na ovom Viasat N/H, tj. bar je bio kada su uključili na par dana testno...
Koji motorolin,ima ih više?arshavin wrote:I neko rece da ne moze motorolin modem ne moze podnjeti vece brzine od 10 mb.Meni bogami hladno mjeri 15 na njemu.
Ako znaš engleski, ovako možeš samo još više naučiti.shandrprcSA wrote:Bubalo1 wrote: History i Travel i to ponekadma divotaDON_eARL wrote:Ima i na ovom Viasat N/H, tj. bar je bio kada su uključili na par dana testno...![]()
e jesi vala pehharell wrote:Vela havle sto oplakah na sabahu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A meni sinoc struje nestalo taman kad sam procitao da su pustili brzine, i ja tako iznerviran odem spavat, al evo vidim jutros odvrnuli pipuJa vam rekoh sinoc da se isplati odbrojavat i u 00:00 restartovat
![]()
hahhahah samo??? ma nije to problem!Bubalo1 wrote:Hocemo sad da nam uvedu Sky njemacki,italijanski,britanski ,digital spanski i to sve kanale sa prijevodom !
ma citao sam sve maloprije, suze su me zalileBaDa wrote:e jesi vala pehharell wrote:Vela havle sto oplakah na sabahu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A meni sinoc struje nestalo taman kad sam procitao da su pustili brzine, i ja tako iznerviran odem spavat, al evo vidim jutros odvrnuli pipuJa vam rekoh sinoc da se isplati odbrojavat i u 00:00 restartovat
![]()
hahahaha ma sinoc dernek bio na telemach temi
![]()
ja se nisam nadao da ce poslije 00:00 pustiti brzine! gledam bht temu ljudima 5mb brzina ko da im je nova godina ahahaha
![]()
Jest .. Ali na dreamboxu nemas prijevod .. Na telemachu ce biti i prijevod ! Cak sam nacuo da ce biti par emisija na nasem i to sportskih .. Kemal Ahmetovic glavni urednik !BaDa wrote:hahhahah samo??? ma nije to problem!Bubalo1 wrote:Hocemo sad da nam uvedu Sky njemacki,italijanski,britanski ,digital spanski i to sve kanale sa prijevodom !zato je tu moj zlatni dreambox
i koliko cemo dodatno placat? hocel biti opcija da biram koji cu sky ili moram uzeti komplet DE,IT I UK?Bubalo1 wrote:Jest .. Ali na dreamboxu nemas prijevod .. Na telemachu ce biti i prijevod ! Cak sam nacuo da ce biti par emisija na nasem i to sportskih .. Kemal Ahmetovic glavni urednik !BaDa wrote:hahhahah samo??? ma nije to problem!Bubalo1 wrote:Hocemo sad da nam uvedu Sky njemacki,italijanski,britanski ,digital spanski i to sve kanale sa prijevodom !zato je tu moj zlatni dreambox
ma kazem ja ljudi slave novu godinu!Domy31 wrote:tolika prica da im je dosta 2 mb a eno radosti kad digose im brzine
'Ta ti znas .. Telemach ima dozvolu za sve ! Budes li zajebavao postavit ce ti kamere u kucu i emitovati u 3D !van helsing wrote:Sto se tice Sky paketa,niti jedan ne moze legalno se emitovati u BiH,jer nemaju dozvolu za rad.
Tapatalk 2
ma sta 3D malo je to 4D je vec prihvatljivoBubalo1 wrote:U pay per view ce biti ukljucena specijalna izdanja Lud Zbunjen Normalan (scene koje niste vidjeli do sada) i isto tako specijalna izdanja Vize za buducnostI btw. bit ce BHT i FTV u Full 3D HD
Ja hocu TV Igman i TV vogosca u full HD, ne znam rade li sta na tome?Bubalo1 wrote:U pay per view ce biti ukljucena specijalna izdanja Lud Zbunjen Normalan (scene koje niste vidjeli do sada) i isto tako specijalna izdanja Vize za buducnostI btw. bit ce BHT i FTV u Full 3D HD
Ne znam kad je to kod tebe bio problem ali ja svoje racune placam preko elektronskog bankarstva i nemam nikakvih problema i sve uplate su legle ok, a sto se tice Moja TV neka hvala imam 3 komsije koji je imaju i jebu im mater svaki dan zbog slike i stopanjahakija1973 wrote:Ne znam zašto diskutujete o Telemach-u, uzmite MojuTV, jednostavnije je, ja sam sa Telemach-om imao glup problem, kad platim e-bankarstvom oni ne registruju da sam platio ako platim u banci sve OK a sa ostalim računima nemam problema. Gospođica iz Telemach-a kaže da dođem do njih i platim, a ja plaćam uslugu e-bankarstva da ne bih hodao i plaćao račune. Čudna neka napredna digitalna tehnologija. Kad sam spojio MojuTV BH Telecom-a tek sam vidio koliko vrijedi moj TV. Nije bilo lako ni raskinuti ugovor, podnio zatjev a oni šalju račune i opomene pred isključenje.
Pa dovoljan ti je podatak da su očito od pustog mjerenja speedtest oborili pa ne prikazuje više rezultate, divi:Domy31 wrote:tolika prica da im je dosta 2 mb a eno radosti kad digose im brzine