Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kraj price wrote:Ovaj tempo igre subota-nedelja,utorak-srijeda moze donjet sve osim realnih rezultata u fudbalu...
Treba se na druge sportove kladit a ovo izbjegavat,nije cudo sto slabo ko dobiva.
Treba igrati JEDAN tiket na dan. Mi Padamo jer hoćemo i one utakmice do 23 sto završavaju pa drugu rundu one noćne. A neko hoće i one ranije, oko podne sto igraju.
Malo li je
Dok su voćke bile aktuelne igralo se. Sad više ni tog nema. Automati su izgubili svoju čar. Nekad se ode u Koloseum, čisto da se izlupam i pogledam seksi konobarice
Zatamnjena stakla wrote:Dok su voćke bile aktuelne igralo se. Sad više ni tog nema. Automati su izgubili svoju čar. Nekad se ode u Koloseum, čisto da se izlupam i pogledam seksi konobarice
mene su kerovi privlacili, ali samo na automatu. Nisam volio na TV-u igrati one. Ali sreca pa su ih ukinuli u kladionicama
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji u premijeru igraju bingo i nadaju se parama.Da crnjak bude veci u svakoj poslovnici gdje se moze igrat bingo ih ima svaki dan sve vise i vise,listic uplatit ne mozes.Tako je bilo isto sa tim automatima uzmu sebi 70% 30% podjele igracima.
Zatamnjena stakla wrote:Dok su voćke bile aktuelne igralo se. Sad više ni tog nema. Automati su izgubili svoju čar. Nekad se ode u Koloseum, čisto da se izlupam i pogledam seksi konobarice
mene su kerovi privlacili, ali samo na automatu. Nisam volio na TV-u igrati one. Ali sreca pa su ih ukinuli u kladionicama
to u životu nisam igr'o.. samo jesi li ikad išta dobio
to u životu nisam igr'o.. samo jesi li ikad išta dobio
jesam, ali sam kad se sve sabere i oduzme u minusu. Jedan dan sam izgubio 70KM i od tada sam prestao. A moglo se ulagati po 0.5KM.
Struja je to. Ali kad se sjetim lika, dobio placu oko 400KM i isti dan ih izgubi na kerovima. A bilo je slucajeva da ljudi donesu svesku i pisu kvote, broj utrke i poredak kerova na kraju trke.