Na stranu sta njega zanima, ja ti govorim moje glediste. City se usrecio sa Guardiolom tu nema govora.
S druge strane zelim postene titule. United npr ima 20 titula bar je 14-15 ukradeno i osvojeno na krvav nacin.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Na stranu sta njega zanima, ja ti govorim moje glediste. City se usrecio sa Guardiolom tu nema govora.
oni nakon pepa mogu samo losije. isto vazi za liverpool i kloppa.LSD wrote: ↑02/01/2022 23:58 Skupa je ta njihova sreca sa Pepom, oko 20 miliona godisnje kosta njegov ljubav prema Ciyu![]()
Ali i njemu ce dosaditi uskoro sve to, 2023 ode i onda im valja kupovati novog trenera. Pitanje je hoce li ubosti.
Isto to vazi za Kloppa i Liverpul. I on otici prije ili kasnije a valja mu naci adekvatnu zamjenu.
Sve sto valja u svijetu fudbala od trenera i igraca engleski klubovi pokupovase jer imaju najvise para. Zato je nekorektno kukati.
Ruku na srce Englezi su bili najgledaniji i najzanimljiviji kad nisu bili najjači. Vjerujem da ce tako ostati i nakon njihovih odlazaka.LSD wrote: ↑02/01/2022 23:58 Skupa je ta njihova sreca sa Pepom, oko 20 miliona godisnje kosta njegov ljubav prema Ciyu![]()
Ali i njemu ce dosaditi uskoro sve to, 2023 ode i onda im valja kupovati novog trenera. Pitanje je hoce li ubosti.
Isto to vazi za Kloppa i Liverpul. I on otici prije ili kasnije a valja mu naci adekvatnu zamjenu.
Sve sto valja u svijetu fudbala od trenera i igraca engleski klubovi pokupovase jer imaju najvise para. Zato je nekorektno kukati.
Liverpul ce moci dovesti svoju legendu Gerarda koji vec gradi svoju karijeru, a koga ce oni arapski lihvarisaint_mirad wrote: ↑03/01/2022 00:04oni nakon pepa mogu samo losije. isto vazi za liverpool i kloppa.LSD wrote: ↑02/01/2022 23:58 Skupa je ta njihova sreca sa Pepom, oko 20 miliona godisnje kosta njegov ljubav prema Ciyu![]()
Zasto mislis da bi isao dogodine? Ima sve sto ni u jednom klubu nece imati, osim u PSG-u. A Guardiola mi ne lici dosad u karijeri na nekog ko ce ganjati neke ambiciozne klubove koji zele da postanu "nesto".LSD wrote: ↑02/01/2022 23:58 Skupa je ta njihova sreca sa Pepom, oko 20 miliona godisnje kosta njegov ljubav prema Ciyu![]()
gerrard treba tek da se dokaze, glupo bi bilo da ponove sta je uradio chelsea ili man u i da uzmu bivseg igraca za menadzera samo na konto sentimentalnosti.LSD wrote: ↑03/01/2022 00:05Liverpul ce moci dovesti svoju legendu Gerarda koji vec gradi svoju karijeru, a koga ce oni arapski lihvarisaint_mirad wrote: ↑03/01/2022 00:04
oni nakon pepa mogu samo losije. isto vazi za liverpool i kloppa.![]()
Zamor materijala. Pa imao je sve i u Barci i u Bayernu, ali se išlo dalje...opet ti kazem, ne moze se vjecno kupovati njegova ljubav prema CityuBHF_Manijak wrote: ↑03/01/2022 00:18Zasto mislis da bi isao dogodine? Ima sve sto ni u jednom klubu nece imati, osim u PSG-u. A Guardiola mi ne lici dosad u karijeri na nekog ko ce ganjati neke ambiciozne klubove koji zele da postanu "nesto".LSD wrote: ↑02/01/2022 23:58 Skupa je ta njihova sreca sa Pepom, oko 20 miliona godisnje kosta njegov ljubav prema Ciyu![]()
Mislim da samo moze u PSG, svaka druga opcija nema sanse. Tako da ne vjerujem ni 5% da ce nakon 2023. napustiti City.
Onda ce se i navijaci MC pridruziti kuknjavi, a onaj 1.5 navijac svraka ma forumu ce da uziva
Ja sam uvijek za nova imena u vrhu, dok god nije u pitanju novoizmisljeni klub bez ikakvih navijaca.sime_cipol wrote: ↑03/01/2022 01:27Onda ce se i navijaci MC pridruziti kuknjavi, a onaj 1.5 navijac svraka ma forumu ce da uziva![]()
Ma trosenje se racuna od kada je celavi ublehas dosao u PL. Do tada niko nije trosio i svi su igrali iz ljubavi za svoje klubove. Iako se trosilo to se ne broji.LSD wrote: ↑02/01/2022 23:31 Razlika je samo kako se ko prodao od engleskih klubova.
Svi engleski klubovi su se prodali, neki jenkijima, neki rusima, neki arapima, raznim tajkunima.....eh, City se izgleda najbolje "udao"prodao se ludim arapima koji ne žale para za svoj klub, kupuju najbolje igrace, kupuju najbolje trenere, troše ljudi ali i uzimaju titule
pošteno.
United se prodao jenkijima, koji isto troše nemilice, ali nemaju prave trenere, pravog CEOa, pravog direktora itd. Zato nemaju rezultate.
Liverpool i Arsenal su se isto prodali jenkijima, ali u odnosu na arapske vlasnike ipak likovima kojima je najbitniji profit od kluba. Liverpol u vrhu drži Klopp i njegov sistem. Da njega nema, bili bi u rangu Arsenala.
Sve je pokrenuo Chelsea sa Abramovichem prije 15 godina, kada su dolaskom rusa doveli Mourinha, trošli ko sumanuti, kupovali igrace i koji su naprasno izbili u vrh fudbala i osvajali titule. Sad to isto City radi.
I sad je kukanje što neki troše više od drugihto je fakat licemjerno.
Pa ako im se digne qrac dovesce Klopa,ima se moze seLSD wrote: ↑03/01/2022 00:05Liverpul ce moci dovesti svoju legendu Gerarda koji vec gradi svoju karijeru, a koga ce oni arapski lihvarisaint_mirad wrote: ↑03/01/2022 00:04
oni nakon pepa mogu samo losije. isto vazi za liverpool i kloppa.![]()
Bayern se seta Bundesligom sa 70% gasa. Da igraju EPL i ove bi Engleze samarali. To najbolje znaju Totas, Chelsea, 4rsenal, a Boga mi i City i United su znali dobiti po turu.
Da. U Bayernu nema igraca tipa Zinchenko, Ake, Foden, Gündogan, Mahrez, Rodri, Ederson. To su dve zvijezde nebeske koje niko sebi ne moze priustiti.saint_mirad wrote: ↑03/01/2022 15:02 ne bi drao definitivno. za ligu treba roster, a bayernov roster je inferioran u odnosu na city.
Sva poenta pricetuitamo wrote: ↑03/01/2022 15:09Da. U Bayernu nema igraca tipa Zinchenko, Ake, Foden, Gündogan, Mahrez, Rodri, Ederson. To su dve zvijezde nebeske koje niko sebi ne moze priustiti.saint_mirad wrote: ↑03/01/2022 15:02 ne bi drao definitivno. za ligu treba roster, a bayernov roster je inferioran u odnosu na city.
Za Info: Svi trose. Trose puno. Malo njih sta osvoji.
Stvarno je velika razlika izmedju timova tipa West Ham, Burnley, Wolwes koje skoluje City i Leverkusen, Wolfsburg i Arminia koje skoluje Bayern. Saberi se. City se napati jedino sa Poolom mozda i ponekad Chelsijem, Bayern ovamo drma Dortmund i RBL. U par deka je to sve. Uostalom, Bayern je odvalio svaki engleski put u zadnjih par godina kad god su se sastali osim Pool koji ih je izbacio jer je ove vodio klocina Kovac i jer je ekipa bila nespremna i nedovoljno poslozena. Toliko o tome.