Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
armin071

#45176 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

lakilaka wrote:samo reci i ustati: azmir i punac. poklopite se maleni.
Image
Šibicar

#45177 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Pucace cirevi k'o kokice na kraju sezone. :nargila:
ZonFon

#45178 Re: Premijer liga BiH

Post by ZonFon »

Kad se procita naslov, covjek bi rekao da smo u najmanju ruku u rangu sa Portugalom ili Holandijom po produkciji igraca za lige petice :mrgreen:
armin071

#45179 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Šibicar wrote:Pucace cirevi k'o kokice na kraju sezone. :nargila:
Mislis?
Šibicar

#45180 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

armin071 wrote:
Šibicar wrote:Pucace cirevi k'o kokice na kraju sezone. :nargila:
Mislis?
Naravno,samo ne znam ciji. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#45181 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Nečiji hoće sigurno ... 8-)
armin071

#45182 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Charuga wrote:Nečiji hoće sigurno ... 8-)
Ma nece ba toliko se nakupilo ove nepravde da ce svak naci neku utjehu, sudije, uprava, Tan, prokletstvo domaceg terena, nacionalnom kljucu, urotama.... svako se moze naci u ovome :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#45183 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Vrlo moguće ... :mrgreen:
Šibicar

#45184 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Pa svaki put je tako kad neko osvoji titulu,mi kad smo gazili sve redom,osvojili duplu sa bezbroj rekorda,vecina pitara je pricala o famoznim koznim torbama,mesu kod Gojka...itd :mrgreen:
shbc

#45185 Re: Premijer liga BiH

Post by shbc »

Ostali bez pola sudija u ligi nakon njihovih utakmica, crno na bijelo redom zbog "gresaka" u njihovu korist a oni se uhvatili rimskog derbija i famoznog punca za kojeg nikad niko nije ponudio apsolutno nikakav dokaz. Naravno da dokaz nije fantomski screenshot za koju postoji bezbroj aplikacija i stranica na internetu da se lazira.

Da ne spominjemo teorije koje ste iznosili od derbija na ovamo. Od toga da ovo Amaw namjesta da bi sjebao novog gospodara familije Misketa, preko toga da je Selimovic izasao iz FKS kako bi se uvalio u poresku i sprijecio izgradnju istocne tribine, pa do same fantomske akcije "Stadion" od strane navijaca FKS. Ja samo ne kontam kako se u jednom trenutku ne zapitate koji vam je k... Pa nemoguce da ste ama bas svi toliki naivci.
lakilaka

#45186 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

shbc wrote:Ostali bez pola sudija u ligi nakon njihovih utakmica, crno na bijelo redom zbog "gresaka" u njihovu korist a oni se uhvatili rimskog derbija i famoznog punca za kojeg nikad niko nije ponudio apsolutno nikakav dokaz. Naravno da dokaz nije fantomski screenshot za koju postoji bezbroj aplikacija i stranica na internetu da se lazira.

Da ne spominjemo teorije koje ste iznosili od derbija na ovamo. Od toga da ovo Amaw namjesta da bi sjebao novog gospodara familije Misketa, preko toga da je Selimovic izasao iz FKS kako bi se uvalio u poresku i sprijecio izgradnju istocne tribine, pa do same fantomske akcije "Stadion" od strane navijaca FKS. Ja samo ne kontam kako se u jednom trenutku ne zapitate koji vam je k... Pa nemoguce da ste ama bas svi toliki naivci.
cuj ovoga niko nije ponudio dokaz za aferu punac. pa prvi sudionik - azmir - direktno sve ovo potvrdio.
shbc

#45187 Re: Premijer liga BiH

Post by shbc »

lakilaka wrote:
shbc wrote:Ostali bez pola sudija u ligi nakon njihovih utakmica, crno na bijelo redom zbog "gresaka" u njihovu korist a oni se uhvatili rimskog derbija i famoznog punca za kojeg nikad niko nije ponudio apsolutno nikakav dokaz. Naravno da dokaz nije fantomski screenshot za koju postoji bezbroj aplikacija i stranica na internetu da se lazira.

cuj ovoga niko nije ponudio dokaz za aferu punac. pa prvi sudionik - azmir - direktno sve ovo potvrdio.
Ja i? Gdje mu je dokaz da nije sve izmislio?
internazionale

#45188 Re: Premijer liga BiH

Post by internazionale »

todd_smith wrote:4 utakmice. 4 sudije. Ovo prvi put ikada u fudbalu da cujem.

Jos nesto prigovaraju.

Dzon obraz.
Treba provjeriti u ligama Hondurasa ili Mozambika da li ima nesto slicno

Jednostavno hadzija Miske "mora" osvojiti titulu
Sacekacemo onog delegata da se javi i da nam pojasni cash flow. Ono kosta tribina, kostaju silna pojacanja, a tek koliko kosta ovaj sudijski cirkus... Ako slucajno mase titulu, hadzija ili bankrot ili jagomir
jeza u ledja

#45189 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Ricken wrote:
jeza u ledja wrote:
Ricken wrote: Snimak na sport1 otkriva da je Ordagić simulirao, samo ćorav ili zlonamjeran to ne vidi. Ni kod Balagojevića nema govora o penalu, jer oba igrača igraju na loptu, i ostvaruju kontakt sa loptom, pa tek onda Slobodin igrač sa protivnikom. Reklo bi se da je sudja odlično postavljen u oba slučaja i donosi dobre odluke.

:shock:

Neznas pravila ili nevidis dobro.

:pliska:
Obrazloži?
Neda mi se. :D
ultima_palabra

#45190 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

shbc wrote:
lakilaka wrote:

Sta bi sa vasom tuzbom protiv njega?
Dead Man Walking

#45191 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

Pa ni tamo nema da se jedan klub jase iz kola u kolo. Da je svirao penal nakon starta nad Blagojem, da je dodijelio zuti za simulairanje Ordagicu i dalje bi sudio. Onaj prije njega se razmaho crvenim bez veze, suspenzija logicno. Itd, itd...
Charuga
Globalni moderator

#45192 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Koji je sudija dobio najdužu suspenziju u PLBiH?
lakilaka

#45193 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

ultima_palabra wrote:
shbc wrote:
lakilaka wrote: cuj ovoga niko nije ponudio dokaz za aferu punac. pa prvi sudionik - azmir - direktno sve ovo potvrdio.
Sta bi sa vasom tuzbom protiv njega?
kakva tuzba kada ibrak & co znaju istinu. bolje se ovako usutiti da se zaboravi. ali neces vraze. a i azmir je jos uvijek tu.
jeza u ledja

#45194 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Kakav ba Ibrak, notorna laz papka Husica. Vidjelo se poslije u njegovom nadmudrivanju sa Tuzlom kakav je to lazov i prevarant.
Znaci besmislena laz koja nema veze sa logikom ni sa zdravim razumom. Ali eto, kul je ponavljati, stavljati slikice, jel.
ultima_palabra

#45195 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

jeza u ledja wrote:Kakav ba Ibrak, notorna laz papka Husica. Vidjelo se poslije u njegovom nadmudrivanju sa Tuzlom kakav je to lazov i prevarant.
Znaci besmislena laz koja nema veze sa logikom ni sa zdravim razumom. Ali eto, kul je ponavljati, stavljati slikice, jel.
Idealna prilika da mu uzmete pare na sudu. Ionako ne zna sta ce s njima, a vi bi to pametno preusmjerili Salemu :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#45196 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Isto kao što je kul ponavljati jednu te istu priču za drugu stranu.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#45197 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Charuga wrote:Koji je sudija dobio najdužu suspenziju u PLBiH?
Mislim Milicevic
18 utakmica
Utakmica Olimpic-Zeljeznicar i stalno mahanje nepostojecih ofsajda.
BHF_Manijak

#45198 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote:Kakav ba Ibrak, notorna laz papka Husica. Vidjelo se poslije u njegovom nadmudrivanju sa Tuzlom kakav je to lazov i prevarant.
Pa zasto niste covjeka tuzili, kako ste i najavili. Ipak nije to tek tako u kafani spomenu, vec je javno narusio ugled kluba, ako je sve laz sto je izreceno.

Ma Milisevic ba bolestan covjek bio, na kraju je i komedija sta je sve svir'o. Frajko je bas bolestan, neka teska bolest...
jeza u ledja

#45199 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

ultima_palabra wrote:
Idealna prilika da mu uzmete pare na sudu. Ionako ne zna sta ce s njima, a vi bi to pametno preusmjerili Salemu :mrgreen:
Pazi, vrlo moguce da jesu nesto mutljali s njim, ali za onu njihovu utakmicu protiv VBO sigurno nisu, jer - nema logike.

Moje objasnjenje situacije - sastali se s njim u vezi utakmice u zadnjem kolu, da li su htjeli ispitati situaciju ili mu direktno nesto nudili, to ne znamo. Vrlo moguce da je levat pomislio da je nesto zaradio, nakon sto su utakmicu normalno izgubili. Moguce da mu i jeste nesto nudjeno, pa je izradjen, ko zna. No ocigledno da do isplate nije doslo, ili nije ni trebalo biti. Kad je dobio priliku, raspizdio se i znamo sta se desilo. No trebalo mu je dan-dva da isprica pricu o VBO. Ja mislim da je on u afektu napao Selimovica ne kontajuci da i njega samog to ubacuje u pricu. Valjda mu je neko rekao da je to dozvoljeno. :D Kad je skontao - smislio je pricu o VBO i sav sretan u medije.
Moguce isto tako da su mu dugovali za nesto drugo, spominjao se Zlatibor mescini.

Na kraju, vrlo moguce da je cijelu pricu izmislio.

Uglavnom, kad pitas sto ga ne tuze, skontaj kakve bi to sve baje izvuklo ispod kamena. Na stranu cijela prica sa Azmirom, ali nisam bas siguran da su Ibrakovic&Co bili voljni kakvim sudovima dozvoliti prevrtanje po finansijama kluba.
jeza u ledja

#45200 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

BHF_Manijak wrote: Pa zasto niste covjeka tuzili, kako ste i najavili. Ipak nije to tek tako u kafani spomenu, vec je javno narusio ugled kluba, ako je sve laz sto je izreceno.
Kod nas se u BiH ljudi vole gadjati prijetnjama tuzbi. Mislim politicari, javne licnosti. Ovi nasi su bili diplomirali na tome. Mislim da su obecavali i neke tuzbe protiv Slavije (Savija). Valjda profesionalna deformacija, sta li.

No, za mene logicno objasnjenje, sam napisao u prethodnom postu.
Locked