Obrazloži?jeza u ledja wrote:Ricken wrote: Snimak na sport1 otkriva da je Ordagić simulirao, samo ćorav ili zlonamjeran to ne vidi. Ni kod Balagojevića nema govora o penalu, jer oba igrača igraju na loptu, i ostvaruju kontakt sa loptom, pa tek onda Slobodin igrač sa protivnikom. Reklo bi se da je sudja odlično postavljen u oba slučaja i donosi dobre odluke.
![]()
Neznas pravila ili nevidis dobro.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ricken
#45151 Re: Premijer liga BiH
-
Melbourne_Australia
#45152 Re: Premijer liga BiH
Cala igrao u Spaniji 89-90 godine??? na cemu ti si momak...Hajde sto veze nemas sa fudbalom nego i ne znas kad je ko gdje igrao...Nemoj bolan na silu da pises o stvarima o kojima zive veze nemas!!!bjelave wrote:A jel im to tako 5 utakmica zaredom gdje ih sudija gura?Melbourne_Australia wrote:
Posto ti veze nemas sa fudbalom , to smo odavno skontali....Ali moram ti reci kad vec pametujes!!! Nadji mi ligu gdje se sudija svaki put nakon neke greske suspenduje...Posto ne pratis fudbalpogledaj penal koji je Roma dobila protiv Lacia sad za vikend..Dosudio ga najbolji sudija trenutno u seriji A...I sta mislis jeli suspendovan??? ..Pises i trolas danima ,a fakat zive veze nemas sa fudbalom...
Nego, ti si veliki poznavaoc, bivsi poletatac sa Koseva. Sjecam se da si napisao kako te je Cala trenirao. I to one godne kad je on jos igrao, te sezone u Spaniji.Mrsko mi se tad bilo javljat al mi sad pade napamet.
-
zipoo
#45153 Re: Premijer liga BiH
Nije valjda da ne znate koje su sudije i zbog cega su supendovani ? A puna usta
- cpu_fan
#45154 Re: Premijer liga BiH
Uhvati se klokana, bolje ti je jer pojma nemaš ! Pokušavaš da opravdaš očigledan prekršaj. Treb'o mu je napraviti otvoreni prelom noge da bi po tebi i po vama sudija svirao ! Ma daj.Melbourne_Australia wrote:todd_smith wrote:Ako nije bio penal ili za ordagica ili blagojevica oba su morali dobiti zute zbog simulacije, jel iko od njih dobio zuti?
Ako nije penal onda je simulacija, ako nije simulacija onda je penal.
Eto vidis kako se provaljujes...Jesi ikad cuo? da nije bilo dovoljna kontakta za penal...Znaci to sto igrac padne u 16 metara a sudija ne svira penal, ne znaci da mora da dobije zuti karton za simuliranje...Joj skim ja tipkamIzvinjavam se necu vise jer ovde polovica ljudi pravila ne znaju fudbala...
- Maharadza
#45155 Re: Premijer liga BiH
Imaš li ti šta napisati u vezi ovoga očitog kriminala i neviđene situacije (4 kažnjene sudije nakon 4 utakmice) na ovim prostorima a možda i u svijetu ili ćeš i dalje kmečati o "zlim Pitarima koji nisu idoktrinirani i koji se ne boje reći šta misle" a za razliku od tebe i mnogih ti drugova koji ste jednostavno izgubili svaki kontakt sa stvarnošću pa samo kmečite po forumima i moderatorima o raji koja ARGUMENTOVANO ukazuje na nepravilnosti i sumnjive radnje a koje imaju JEDNU konstantu koja se ponavlja a to je vaš mafijaški klub!LSD wrote:Imate li šta napisati u vezi Tanove prćije ili cemo i dalje gledati ovo vaše kmečanje o Željibjelave wrote:
Lako je vama. Vi ste ispali iz Kupa i tu brigu smirili. Mi upiremo na oba fronta.samo pitam
PS.

Prošnjakistan 1921
-
sarajevo999999
#45156 Re: Premijer liga BiH
Sad kad osvojimo duplu krunu treba i zelji dodijeliti peharic. Za trud tako nesto izmisliti
-
bjelave
#45157 Re: Premijer liga BiH
Mrsko mi sad rovit sta si pisao. Ok, mozda nije tad u Spaniji ali jest u Turskoj. To samo glede tvoga kredibiliteta kao sugovornika.Melbourne_Australia wrote:
Cala igrao u Spaniji 89-90 godine??? na cemu ti si momak...Hajde sto veze nemas sa fudbalom nego i ne znas kad je ko gdje igrao...Nemoj bolan na silu da pises o stvarima o kojima zive veze nemas!!!
Uglavnom da si sreo jednog tako velikog covjeka kao sto je Mehmed Cala Janjos, makar i u putu, ljepse bi se ponaso. Nesto bi naucio sigurno.
Haj ti nama sad opet kako si dodavao lopte u bordo dresu na Kosevu.
-
zipoo
#45158 Re: Premijer liga BiH
Nije ni u Turskoj
-
bjelave
#45159 Re: Premijer liga BiH
Sta ba? Ni u Turskoj mu nije bio trenerzipoo wrote:Nije ni u Turskoj
- cpu_fan
#45160 Re: Premijer liga BiH
'89 Čala bio u Turskojzipoo wrote:Nije ni u Turskoj
-
Melbourne_Australia
#45161 Re: Premijer liga BiH
Evo decko da te ja naucim..Cala je igrao do 89 godine u Adani u Turskoj...A prije toga je bio u Herculesu..Krajem 89 se vratio u Sa i preuzeo ulogu trenera u omladinskom pogonu u klubu.....Eto dobio si besplatno casove istorije sad....bjelave wrote:Mrsko mi sad rovit sta si pisao. Ok, mozda nije tad u Spaniji ali jest u Turskoj. To samo glede tvoga kredibiliteta kao sugovornika.Melbourne_Australia wrote:
Cala igrao u Spaniji 89-90 godine??? na cemu ti si momak...Hajde sto veze nemas sa fudbalom nego i ne znas kad je ko gdje igrao...Nemoj bolan na silu da pises o stvarima o kojima zive veze nemas!!!
Uglavnom da si sreo jednog tako velikog covjeka kao sto je Mehmed Cala Janjos, makar i u putu, ljepse bi se ponaso. Nesto bi naucio sigurno.
Haj ti nama sad opet kako si dodavao lopte u bordo dresu na Kosevu.
- cpu_fan
#45162 Re: Premijer liga BiH
Sačekaj, kako će ga tih godina trenirati kad se još bavio fudbalombjelave wrote:Sta ba? Ni u Turskoj mu nije bio trenerzipoo wrote:Nije ni u Turskoj
- alberto_tomba
#45163 Re: Premijer liga BiH
Kako ih nije stid da suspenduju sudije koji sviraju nepostojece penale za vas, a ne sviraju ono sto bi trebali za druge ekipe? Kako se samo usudjuju?Melbourne_Australia wrote:
....Nadji mi ligu gdje se sudija svaki put nakon neke greske suspenduje...Posto ne pratis fudbalpogledaj penal koji je Roma dobila protiv Lacia sad za vikend..Dosudio ga najbolji sudija trenutno u seriji A...I sta mislis jeli suspendovan???...
Vi izgleda zaboravili da je predsjednik tatomiteta za nenormalizaciju i osvjedoceni sportski kriminalac u penziji... Naviklo se krasti naveliko zadnjih godina, pa vam postalo normalno da zakidate koga stignete, a da se suti o tome. Nema vise kriminalnog klana Osim, moracete poceti igrati fudbal, jbg
-
lakilaka
#45164 Re: Premijer liga BiH
samo reci i ustati: azmir i punac. poklopite se maleni.
- Logovan
#45165 Re: Premijer liga BiH
Sramota.todd_smith wrote:4 utakmice. 4 sudije. Ovo prvi put ikada u fudbalu da cujem.
Jos nesto prigovaraju.
Dzon obraz.
-
bjelave
#45166 Re: Premijer liga BiH
Nije tacno u Tursku je otisao iz FKS, preporucio ga Fuko Muzurovic. A par godina prije toga je bio u spaniji.Melbourne_Australia wrote:
Evo decko da te ja naucim..Cala je igrao do 89 godine u Adani u Turskoj...A prije toga je bio u Herculesu..Krajem 89 se vratio u Sa i preuzeo ulogu trenera u omladinskom pogonu u klubu.....Eto dobio si besplatno casove istorije sad....
Koliko mjeseci te je 89 trenirao s obzirom da se tad bavio jos aktivnim fudbalom u turskoj.
I jel te vuko za usi? Bilo je tad trenera koji su to radili.
- cpu_fan
#45167 Re: Premijer liga BiH
Taj klan još postoji !alberto_tomba wrote:Kako ih nije stid da suspenduju sudije koji sviraju nepostojece penale za vas, a ne sviraju ono sto bi trebali za druge ekipe? Kako se samo usudjuju?Melbourne_Australia wrote:
....Nadji mi ligu gdje se sudija svaki put nakon neke greske suspenduje...Posto ne pratis fudbalpogledaj penal koji je Roma dobila protiv Lacia sad za vikend..Dosudio ga najbolji sudija trenutno u seriji A...I sta mislis jeli suspendovan???...
Vi izgleda zaboravili da je predsjednik tatomiteta za nenormalizaciju i osvjedoceni sportski kriminalac u penziji... Naviklo se krasti naveliko zadnjih godina, pa vam postalo normalno da zakidate koga stignete, a da se suti o tome. Nema vise kriminalnog klana Osim, moracete poceti igrati fudbal, jbg
-
bjelave
#45168 Re: Premijer liga BiH
Njima ne bi zadrhtala ruka danas pa da izdaju saopcenje zasto je Bjelica suspendiran. Ne bi se tako jeftino izofirali.
A nasli bi kvalitetnije kadrove nego sto je Boro Elcic i Sport1 da to upakuju ozbiljnije.
A nasli bi kvalitetnije kadrove nego sto je Boro Elcic i Sport1 da to upakuju ozbiljnije.
- alberto_tomba
#45169 Re: Premijer liga BiH
Iza kriminalnog klana Osim su decenije iskustva u namjestanju, a ovi poletarci su tek na pocetku krimi-karijere. Mislim da im Amaw i stari, osudjeni lopov Ivica umiru od smijeha.bjelave wrote:Njima ne bi zadrhtala ruka danas pa da izdaju saopcenje zasto je Bjelica suspendiran. Ne bi se tako jeftino izofirali.alberto_tomba wrote:
Ma ovo Hadzi-Kamatar i Mirso Badel stimaju, vidis da su totalni amateri. Pravi, prekaljeni krimosi Osimi ne bi sebi dozvolili ovakvu blamazu.
-
lakilaka
#45170 Re: Premijer liga BiH
kakve gluposti i nebuloze se ovdje mogu procitati.
- Charuga
- Globalni moderator
#45171 Re: Premijer liga BiH
Izbrišem dva posta, da ne bih odmah banovao, ali ti i dalje po svome. Ne vrijedi.alberto_tomba wrote:Iza kriminalnog klana Osim su decenije iskustva u namjestanju, a ovi poletarci su tek na pocetku krimi-karijere. Mislim da im Amaw i stari, osudjeni lopov Ivica umiru od smijeha.
30.04.2017.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja”Charuga wrote:Da napišem i treči put, u posljednjih par sati.
Tema je PL BiH i nema ograničenja kad su u pitanju sezone, ali nemojte ovde pisati o dešavanjima prije rata. Ovo je posljednje upozorenje, od sada više neću prebacivati ni brisati postove bez bana. Nemojte poslije kukati kako ste ugroženi!
» alberto_tomba
14 dana
Nastavljamo u istom ritmu. UDBA, Osimi, afere od prije rata bla, bla, bla idu direktno u Banoviće.
A uskoro će i ovi što KONSTANTNO pišu jedno te isto ići na odmor zbor trolanja po temi. 1000 postova napisanih o istoj stvari, ali i dalje isto. Ništa drugo, nikakve konstruktivne diskusije, samo potreba da tema ode u neku stvar. Neće moći više, tema mora ići u normalu. Ima ljudi koji bi i diskutovali, ali im se ne da radi SRANJA po temi.
-
todd_smith
#45172 Re: Premijer liga BiH
Ako padnes i trazis penal a nije bilo kontakta zar nije simuliranje?Melbourne_Australia wrote:todd_smith wrote:Ako nije bio penal ili za ordagica ili blagojevica oba su morali dobiti zute zbog simulacije, jel iko od njih dobio zuti?
Eto vidis kako se provaljujes...Jesi ikad cuo? da nije bilo dovoljna kontakta za penal...Znaci to sto igrac padne u 16 metara a sudija ne svira penal, ne znaci da mora da dobije zuti karton za simuliranje...Joj skim ja tipkamIzvinjavam se necu vise jer ovde polovica ljudi pravila ne znaju fudbala...
- BHF_Manijak
#45173 Re: Premijer liga BiH
Sto Petrak nije suspendovan odnosno nije dobio treci zuti? Daleko je bitniji za igru Zrinjskog od Jamaka.bjelave wrote:
Halo objektivni, proslo kolo je suspendiran Jamak da ne bi mogao igrati na Grbavici.To ste zaboravili ali kukate za pirica. Nikad vam dosta.
Ne vrijedi ba na tebe trosit rijeci, u svemu urotu vidis. Bas u svemu.
-
Melbourne_Australia
#45174 Re: Premijer liga BiH
Pazi ja sam iskren, penal je bio za Slobodu i nije simulirao ordagic, a isto tako penal je bio na Blagojevicu....Samo cu ti reci nesto, kad si igrao fudbal jednostavno naviknes se da sudije prave greske...Igraci ne pricaju o tome , jer jednostavno svaku utakmicu sudija je u stanju da pog i to je sastavni dio sporta...Uglavnom navijaci seru iz dana u dan o tome a nigdje vise kao kod nas....Ne stimas ekipi nekoj tako sto crveni ekipi das, nase sudije nemaju osjecaj za igru i prostor...Pri tome dodaj i lose terene i veliki pririsak od klubova i dobijes ovo sto imamo...Uglavnom , navijaci vazda imaju teorije zavjere kod nas...Nije lako biti ni sudija i ekipa koja god bude prva nakon 30 kola je zasluzeno prva jer tesko je da ti sudije stimaju 30 kola..Vecina ovde pitara je fakat opsjednuto sa Zeljom, niko ne spominje ovdje brutalnu gresku sudije na tekmi Krupa-Zrinjski , sudija daje zuti karton Piricu za faul na igracem Krupe koji je bio izvan 16 metara a plus igrac ga je prosao...To je cist crveni karton, a razultat je tad bio 0-0...Znaci velika greska sudije..todd_smith wrote:Ako padnes i trazis penal a nije bilo kontakta zar nije simuliranje?Melbourne_Australia wrote:todd_smith wrote:Ako nije bio penal ili za ordagica ili blagojevica oba su morali dobiti zute zbog simulacije, jel iko od njih dobio zuti?
- Logovan