Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Ridjobrki

#45126 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Iktedejtu bi hazel jarani :D
155_mm

#45127 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

pazi ovo milijarda kineza poslala jednog politicara a par miliona srba cak trojicu.
a putinu se na faci vidi da sad misli "na sta sam ja spao da se sa ovakvima moram slikati, tito dragi"
ipak meni je najbolje ispao onaj sijedi iza ivanicevog lijevog ramena.
Image
bh.tornjak

#45128 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

155_mm wrote:pazi ovo milijarda kineza poslala jednog politicara a par miliona srba cak trojicu.
a putinu se na faci vidi da sad misli "na sta sam ja spao da se sa ovakvima moram slikati, tito dragi"
ipak meni je najbolje ispao onaj sijedi iza ivanicevog lijevog ramena.
Image

i svi sretni......slozili face ko da ce poslije parade na strijeljanje....
kamen spoticanja

#45129 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

Dodick na ptpc-u
Kaze "mi smo shvatili ozbiljnost teske situacije u rusiji pa ih nismo napominjali na pomoc koju su nam obecali"
:D
"Al sad su nam s vrlo ozbiljnog nivoa rekli da uvijek mozemo na njih racunati"
Ridjobrki

#45130 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

kamen spoticanja wrote:Dodick na ptpc-u
Kaze "mi smo shvatili ozbiljnost teske situacije u rusiji pa ih nismo napominjali na pomoc koju su nam obecali"
Ja se uključio nakon početnih 5 minuta, je li to sve što je rekao o ruskim kreditima? :-D
Juliuscezar

#45131 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Juliuscezar »

Visoki nivo, zaštitar na ulazu u Kremlj. Dok su ostali državnici pili sa Putinom, precednik skako oko ulaza pa mu ovaj obecao da ga se rijesi.
kamen spoticanja

#45132 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Jos kae
"2017. skotska vladajuca partija najavila referendum pa smo mi zato odlucili da kazemo 2018. kad vidimo sta ce biti" :mrgreen:
Kaze jos na kraju
"Jesam se izgalamio?"
Kae novinar "bili ste dobri" :kiss:
kamen spoticanja

#45133 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Ridjobrki wrote:
Ja se uključio nakon početnih 5 minuta, je li to sve što je rekao o ruskim kreditima? :-D
I ja sam malo kasnio ali samo sam ovo cuo
Ni rijeci o mladenu ivanicu u prvom safu
Ridjobrki

#45134 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Al' novinar je potreban k'o onaj semafor kod gradske pivnice u Bihaću... :-) :-) :-)
Magarece_godine

#45135 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Magarece_godine »

Kakav lik. Najjače je kada kaže da je nekom političaru u Rusiji na pitanje jel ta RS u Srbiji, gdje je ta RS, odgovorio da je to dio bivše Jugoslavije, jer nije mogao prevaliti preko usta da je dio BiH :D :D
kamen spoticanja

#45136 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Ridjobrki wrote:Al' novinar je potreban k'o onaj semafor kod gradske pivnice u Bihaću... :-) :-) :-)
To je ta najslobodnija zemlja na svijetu :mrgreen:
Kae razbili smo sve kriminalne grupe u manjem entitetu...zaboravio je kazat osim snsd-a
Ridjobrki

#45137 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

kamen spoticanja wrote:
Ridjobrki wrote:Al' novinar je potreban k'o onaj semafor kod gradske pivnice u Bihaću... :-) :-) :-)
To je ta najslobodnija zemlja na svijetu :mrgreen:
Kae razbili smo sve kriminalne grupe u manjem entitetu...zaboravio je kazat osim snsd-a
I ja sam isto pomislio! :lol: :lol: :lol:

"Nema te kriminalne grupe koju mi ne kontrolišemo" :D
bh.tornjak

#45138 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

zar i ti kceri UEFA...?
zar i ti podleze dezinformacijama, podvalama i lazima i dolarima (bez pokrica,naravski)

Iako je 15. juna u Banjaluci prijateljski meč trebalo da odigraju fudbalske reprezentacije Republike Srpske i Srbije, od toga neće biti ništa pošto evropska kuća fudbala (UEFA) nije dala "zeleno svjetlo" za dolazak "orlova" u grad na Vrbasu.
kamen spoticanja

#45139 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

bh.tornjak wrote:zar i ti kceri UEFA...?
zar i ti podleze dezinformacijama, podvalama i lazima i dolarima (bez pokrica,naravski)

Iako je 15. juna u Banjaluci prijateljski meč trebalo da odigraju fudbalske reprezentacije Republike Srpske i Srbije, od toga neće biti ništa pošto evropska kuća fudbala (UEFA) nije dala "zeleno svjetlo" za dolazak "orlova" u grad na Vrbasu.
A hajde bice 2018.te najkasnije 2023.
Ridjobrki

#45140 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Samo da se kaže da Rusija nikad nije zabranila RS nikakvu utakmicu a ovi iz EU vazda nešto uvjetuju i brane.
Tipicoti

#45141 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

:lol:
Last edited by Tipicoti on 10/05/2015 23:19, edited 1 time in total.
Tipicoti

#45142 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

Image
Tipicoti

#45143 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

Ko je magarac ? xexe
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#45144 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

MA NEK SE JEBE I OVAJ MALI RUSKI PATULJAK! :mrgreen:

Ivanić na večeri kod Putina, Dodik nije ni pozvan!? :? :-? :shock:
Petak 08. Maj 2015 22:25

Ruski predsjednik Vladimir Putin večeras je organizovao svečanu večeru u Moskvi, na kojoj su bili samo šefovi država, među kojima i predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić.

Image

Večera je organizovana povodom Dana pobjede.

Kako saznaje BN TV toj večeri nije prisustvovao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, jer nije bio ni pozvan.

Radi se o svečanoj večeri priređenoj samo za šefove država :mrgreen: koji će prisustvovati vojnoj paradi.

Dodik je pozvan na paradu,ali u sklopu vecere za predsjednika drzava,vece prije parade nije bio predvidjen protokolom sto se ne odnosi i na 9 maj
kada je protokolom predivdjeno i prisustvo Milorada Dodika kao i drugih zvanica koje ne prestavljaju samo drzavu nego i regije.
Zna li ovaj ruski vrtni patuljak da je tzv BiH nikakva,nedorečena,jadna,neodrživa.....i biće je samo dok mora?Čuj zvao ovog Ivanića na večeru,a
Guardiana nije?Ivanić je dokazani tajni agent britanske tajne službe i sve što je na toj večeri rečeno već je poznato centrali u Londonu.Još pozvao
onog grobara Tomu,poznatu ispičuturu koji tamo samo može ispasti smiješan lupetajući kojekakve gluposti?A naš Guardian? :?

Ma nek se jebe ruski patuljčić,takvi pokvareni prijatelji šumskoj ne trebaju.Vrijeme je da se šumska okrene jedinom pravom prijatelju koji
nikada nije izdao,bratskom sjevernokorejskom narodu. :mrgreen:

P.S.Usput,nek' se jebe i UEFA,FIFA I NBA. :mrgreen:
pumica

#45145 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pumica »

:lol: :lol: :lol:
asker

#45146 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Vidim mnogi se smiju a situacija nije nimalo bezazlena.

U vrlo kratkom vremenu Precedniku otkazase juzni tok, da zlo bude vece ode Putin mrskom Turcinu i poce prica o nekom drugom tzv toku. Pa mu zabranise prelet preko tzv Turske, pa ga nesto i Covic izheba oko dogovorene pozicije za SNSD u institucijama tzv BiH, pa Putin ga ne hebe ni 1% nego gotivi nekog Ivanica kao predsjednika tzv BiH..................i sad ta tzv UEFA neda da se igraju lopte sa maticom.

Mislim, dokle? Precednik je granit, al sto je previse previse je!
Ridjobrki

#45147 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Al' jes' jak ker ga jeb'o... :lol: :lol: :lol:

Mrtav-hladan o priča o EU tipa "oni nama brane da gradimo Južni tok" isto k'o da ga on gradi lično i personalno.

Da ga neko sluša rekao bi da je RS glavna u projektu a ne da će samo jedno slijepo crijevo tu završiti da je učini energetski ovisnom o Dodi i ruskim pajdašima. Da je bar RS i mrska BiH tranzitna zemlja u toj priči pa da se ogrebemo za neku pinku kao što je Srbija trebala ja ne bih sekunde žalio.

:-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:

A i ja glupam luposti - sigurno je to neka geostrateška računica Guardiana kojoj ja bijedan nisam dorastao. :(
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#45148 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Ridjobrki wrote:Al' jes' jak ker ga jeb'o... :lol: :lol: :lol:

Mrtav-hladan o priča o EU tipa "oni nama brane da gradimo Južni tok" isto k'o da ga on gradi lično i personalno.

Da ga neko sluša rekao bi da je RS glavna u projektu a ne da će samo jedno slijepo crijevo tu završiti da je učini energetski ovisnom o Dodi i ruskim pajdašima. Da je bar RS i mrska BiH tranzitna zemlja u toj priči pa da se ogrebemo za neku pinku kao što je Srbija trebala ja ne bih sekunde žalio.

:-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:

A i ja glupam luposti - sigurno je to neka geostrateška računica Guardiana kojoj ja bijedan nisam dorastao. :(
Naravno Brko da nisi dorastao i petljaš se gje ti nije mjesto. :mrgreen:
Guardian se okružio grupom najvećih strućnjaka,eksperata iz svih domena nauke i ekonomije,pa tako i po pitanju tokova.Ako već moraš
znati,za Guardiana rade devet dotora nauke o tokovima,i to važi za sve vrste tokova.Šta god teče,protiče....i tako.... :mrgreen:
Sve je izračunato i procjenjeno,šumska gubi ogromne benefite neizgradnjom Južnog toka,a ovaj Turski Guardian neće praviti.Nek ga
prave Obren Petrović i ostali turski vazali i kmetovi. :oops:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#45149 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

prljavi Hare wrote:MA NEK SE JEBE I OVAJ MALI RUSKI PATULJAK! :mrgreen:

Ivanić na večeri kod Putina, Dodik nije ni pozvan!? :? :-? :shock:
Petak 08. Maj 2015 22:25

Ruski predsjednik Vladimir Putin večeras je organizovao svečanu večeru u Moskvi, na kojoj su bili samo šefovi država, među kojima i predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić.

Image

Večera je organizovana povodom Dana pobjede.

Kako saznaje BN TV toj večeri nije prisustvovao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, jer nije bio ni pozvan.

Radi se o svečanoj večeri priređenoj samo za šefove država :mrgreen: koji će prisustvovati vojnoj paradi.

Dodik je pozvan na paradu,ali u sklopu vecere za predsjednika drzava,vece prije parade nije bio predvidjen protokolom sto se ne odnosi i na 9 maj
kada je protokolom predivdjeno i prisustvo Milorada Dodika kao i drugih zvanica koje ne prestavljaju samo drzavu nego i regije.

P.S.Usput,nek' se jebe i UEFA,FIFA I NBA. :mrgreen:
Sta ce prCednik sa njima...on je prCednik DRZAVETINE. :D
mO k3

#45150 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Dodik je dupli agent sad anamo sada ovamo , bio je u trecem safu u pozadini da izvidi situaciju gdje mu je nakon toga stigla direktiva iz usa i eu dase povuce da ne ide na veceru
Locked