Je li ovo nešto meni?cpu_fan wrote:Pravi primjer kokošara ! Jajare
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ricken
#45126 Re: Premijer liga BiH
- cpu_fan
#45127 Re: Premijer liga BiH
U množini je !Ricken wrote:Je li ovo nešto meni?cpu_fan wrote:Pravi primjer kokošara ! Jajare
- Zlocin&Kazna
#45128 Re: Premijer liga BiH
Ne zaboravite da govorite o istom Savezu koji je prošle godine crtao liniju ofsajda nakon utakmice Široki - Željo. Posle onoga, samo naivni mogu biti nečim iznenadjeni.bjelave wrote:Pokusavaju da sebe i vas operu ali tako trapavo i providno da smo potvrduju da je rijec o sistemskom kriminalu a ne tek o nekoliko korumpiranih sudija.Ricken wrote:
Slažem se bjelave da nije prirodno da se objavljuju razlozi suspenzije,
Sto ne saopstise prosle godine koga je Jakupovic materijalno ostetio u derbiju pa je suspendiran do kraja sezone?
- cpu_fan
#45129 Re: Premijer liga BiH
Za sljedeću sezonu ne treba dovoditi nikakva pojačanja, sav budžet uplatiti u savez za titulu ! Pored jajara ne možeš drugačije igrati ovu igru !
Last edited by cpu_fan on 02/05/2017 19:29, edited 1 time in total.
-
LSD
#45130 Re: Premijer liga BiH
Prijedlog za moderaciju da se ova tema preimenuje u : Ko o cemu, jufkice o Želji.
Treba istaci da, dok oni kmeče, mi ovdje uživamo
- Šibicar
#45131 Re: Premijer liga BiH
Pa tako ste zadnju i osvojili.cpu_fan wrote:Za sljedeću sezonu ne treba dovoditi nikakva pojačanja, sav budžet uplatiti u savez za titulu !
-
bjelave
#45132 Re: Premijer liga BiH
Lako je vama. Vi ste ispali iz Kupa i tu brigu smirili. Mi upiremo na oba fronta.LSD wrote:![]()
skupio se pitarluk da kmeči o Želji.
Prijedlog za moderaciju da se ova tema preimenuje u : Ko o cemu, jufkice o Želji.
-
zipoo
#45133 Re: Premijer liga BiH
On ce nama da ne svira penal. Da vidimo sljedeceg koji ce stisnuti muda i ošteti nas.
A za ove intelektualce, utjerivace pravde... Zar nije bolje i lakse rijesiti utakmicu sa nekim igračima nego sa sudijom ? Ono sto je Sarajevo uradilo sa Vitezom i Slobodom.
Mislio sam sve da je zajebancija, a sada se pitam kako predjete ulicu, a da vas auto ne pregazi.
A za ove intelektualce, utjerivace pravde... Zar nije bolje i lakse rijesiti utakmicu sa nekim igračima nego sa sudijom ? Ono sto je Sarajevo uradilo sa Vitezom i Slobodom.
Mislio sam sve da je zajebancija, a sada se pitam kako predjete ulicu, a da vas auto ne pregazi.
Last edited by zipoo on 02/05/2017 19:33, edited 1 time in total.
-
LSD
#45134 Re: Premijer liga BiH
Imate li šta napisati u vezi Tanove prćije ili cemo i dalje gledati ovo vaše kmečanje o Željibjelave wrote:Lako je vama. Vi ste ispali iz Kupa i tu brigu smirili. Mi upiremo na oba fronta.LSD wrote:![]()
skupio se pitarluk da kmeči o Želji.
- cpu_fan
#45135 Re: Premijer liga BiH
Bavimo se trenutno lopovlukom kluba koji je od stvaranja naviknut na mutnje lopovske radnje.
Last edited by cpu_fan on 02/05/2017 19:34, edited 1 time in total.
- Šibicar
#45136 Re: Premijer liga BiH
zipoo wrote:On ce nama da ne svira penal. Da vidimo sljedeceg koji ce stisnuti muda i ošteti nas.
Pa oni su vazda bili maheri za te stvari,trebalo je kontaktirati onu seljacinu Ibrakovica ili Selimagica i raspitati se kako se to radi,a ne da se ovako ofiramo.
-
todd_smith
#45137 Re: Premijer liga BiH
4 utakmice. 4 sudije. Ovo prvi put ikada u fudbalu da cujem.
Jos nesto prigovaraju.
Dzon obraz.
Jos nesto prigovaraju.
Dzon obraz.
- cpu_fan
#45138 Re: Premijer liga BiH
Malo sine prelistaj istoriju svog kluba pa vidi ko je maher u lopovluku !Šibicar wrote:zipoo wrote:On ce nama da ne svira penal. Da vidimo sljedeceg koji ce stisnuti muda i ošteti nas.
Pa oni su vazda bili maheri za te stvari,trebalo je kontaktirati onu seljacinu Ibrakovica ili Selimagica i raspitati se kako se to radi,a ne da se ovako ofiramo.
- Šibicar
#45139 Re: Premijer liga BiH
Dobro ciko.cpu_fan wrote:Malo sine prelistaj istoriju svog kluba pa vidi ko je maher u lopovluku !Šibicar wrote:zipoo wrote:On ce nama da ne svira penal. Da vidimo sljedeceg koji ce stisnuti muda i ošteti nas.
- cpu_fan
#45140 Re: Premijer liga BiH
Pa se vrati i ispričaj šta si naučioŠibicar wrote:Dobro ciko.cpu_fan wrote:Malo sine prelistaj istoriju svog kluba pa vidi ko je maher u lopovluku !Šibicar wrote:
-
bjelave
#45141 Re: Premijer liga BiH
Sad sam ti napisao. Mi upiremo na oba fronta.LSD wrote: Imate li šta napisati u vezi Tanove prćije ili cemo i dalje gledati ovo vaše kmečanje o Željisamo pitam
Vi ispali iz Kupa a fokusu malverzacija. 4 sudije vam suspendirane u zadnjih mjesec dana. Sjeca li se neko takvog slucaja?
Btw. Ima li ove godine neki sudija da je suspendiaran, makar i bez obrazlozenja
- jeza u ledja
#45142 Re: Premijer liga BiH
Ricken wrote: Snimak na sport1 otkriva da je Ordagić simulirao, samo ćorav ili zlonamjeran to ne vidi. Ni kod Balagojevića nema govora o penalu, jer oba igrača igraju na loptu, i ostvaruju kontakt sa loptom, pa tek onda Slobodin igrač sa protivnikom. Reklo bi se da je sudja odlično postavljen u oba slučaja i donosi dobre odluke.
Neznas pravila ili nevidis dobro.
-
Melbourne_Australia
#45143 Re: Premijer liga BiH
Posto ti veze nemas sa fudbalom , to smo odavno skontali....Ali moram ti reci kad vec pametujes!!! Nadji mi ligu gdje se sudija svaki put nakon neke greske suspenduje...Posto ne pratis fudbalbjelave wrote:Sad sam ti napisao. Mi upiremo na oba fronta.LSD wrote: Imate li šta napisati u vezi Tanove prćije ili cemo i dalje gledati ovo vaše kmečanje o Željisamo pitam
Vi ispali iz Kupa a fokusu malverzacija. 4 sudije vam suspendirane u zadnjih mjesec dana. Sjeca li se neko takvog slucaja?
Btw. Ima li ove godine neki sudija da je suspendiaran, makar i bez obrazlozenja, a da nije sudio utakmicu zelje?
-
zipoo
#45144 Re: Premijer liga BiH
Nego koje su to sudije suspendovane i zbog kojih utakmica ?
-
Dead Man Walking
#45145 Re: Premijer liga BiH
Znala se i liga prosiriti. Eh ta divna davna vremena.
-
todd_smith
#45146 Re: Premijer liga BiH
Ako nije bio penal ili za ordagica ili blagojevica oba su morali dobiti zute zbog simulacije, jel iko od njih dobio zuti?
Ako nije penal onda je simulacija, ako nije simulacija onda je penal.
-
Dead Man Walking
#45147 Re: Premijer liga BiH
Tacno, propusito je dati zuti Ordagicu, propustio penal na Blagom, pa ako to nije za suspenzije ja ne znam sta je? I jos se neki nesto cude.todd_smith wrote:Ako nije bio penal ili za ordagica ili blagojevica oba su morali dobiti zute zbog simulacije, jel iko od njih dobio zuti?
-
lakilaka
#45148 Re: Premijer liga BiH
i pojedini se nasli nakon ovoga da nesto komentarisu.lendric wrote:
crno na belo.
-
Melbourne_Australia
#45149 Re: Premijer liga BiH
todd_smith wrote:Ako nije bio penal ili za ordagica ili blagojevica oba su morali dobiti zute zbog simulacije, jel iko od njih dobio zuti?
Eto vidis kako se provaljujes...Jesi ikad cuo? da nije bilo dovoljna kontakta za penal...Znaci to sto igrac padne u 16 metara a sudija ne svira penal, ne znaci da mora da dobije zuti karton za simuliranje...Joj skim ja tipkam
-
bjelave
#45150 Re: Premijer liga BiH
A jel im to tako 5 utakmica zaredom gdje ih sudija gura?Melbourne_Australia wrote:
Posto ti veze nemas sa fudbalom , to smo odavno skontali....Ali moram ti reci kad vec pametujes!!! Nadji mi ligu gdje se sudija svaki put nakon neke greske suspenduje...Posto ne pratis fudbalpogledaj penal koji je Roma dobila protiv Lacia sad za vikend..Dosudio ga najbolji sudija trenutno u seriji A...I sta mislis jeli suspendovan??? ..Pises i trolas danima ,a fakat zive veze nemas sa fudbalom...
Nego, ti si veliki poznavaoc, bivsi poletatac sa Koseva. Sjecam se da si napisao kako te je Cala trenirao. I to one godne kad je on jos igrao, te sezone u Spaniji
Last edited by bjelave on 02/05/2017 19:48, edited 1 time in total.