odlican, svidja mi se atmosfera osamdesetih i napravili su mjesta za nastavak... jedino se plasim da ce nastavak biti glup

odlican
Moderator: _BataZiv_0809

Tomahawk11 wrote:
Nisi novi na forumu i ne zajebaji![]()
Nek postavlja čovjek šta hoće, najkonstantniji je na temi i fakat kome smeta, nek zaobiđe.
Otvoriš sebi fino temu ako misliš da je ova previše i mirna Bosna.

To ti mene našla, aomar little wrote:Tomahawk11 wrote:
Nek postavlja čovjek šta hoće, najkonstantniji je na temi i fakat kome smeta, nek zaobiđe.
hoces i nas obavijestiti koji mu je bivsi nik s obzirom da je kloniranje zabranjeno pravilima kojima se moderacija razbacuje ovdje svakom prilikom?

Red Sparrow https://www.imdb.com/title/tt2873282/Tomahawk11 wrote:To ti mene našla, aomar little wrote:Tomahawk11 wrote:
hoces i nas obavijestiti koji mu je bivsi nik s obzirom da je kloniranje zabranjeno pravilima kojima se moderacija razbacuje ovdje svakom prilikom?![]()
Vidi, ako me pitaš kao moderatora - nisam.
Ako me pitaš kao forumaša, znaš ti to bolje od mene ko je pravac![]()
Što se tiče razbacivanja moderacije, to je vjerovatno na račun skorog banovanja nekoliko posuđenih nickova. I to se tolerisalo dok nije eskaliralo.
Što se tiče kloniranja, i to se toleriše do određene mjere, pa se presječe.
Nego, nije tema, a ima mod na podforumu, pa ako šta nije po volji, prijavi.
Imaš li ti kakav dobar film da mi preporučiš pogledati, pusti se pravca
Pregledao, jedan od boljih u zadnje vrijemebeni-bu-man wrote: Red Sparrow https://www.imdb.com/title/tt2873282/
Neki dan se nakani, nelos filmcic
Ja sam na pola filma imao osjecaj kao da gledam film vec 4 sata a kraja ni na vidiku, al nije losTomahawk11 wrote:Pregledao, jedan od boljih u zadnje vrijemebeni-bu-man wrote: Red Sparrow https://www.imdb.com/title/tt2873282/
Neki dan se nakani, nelos filmcic
beni-bu-man wrote: Ja sam na pola filma imao osjecaj kao da gledam film vec 4 sata a kraja ni na vidiku, al nije los
Vidis na njega sam zaboravio, veceras ga skinem ilegalnoTomahawk11 wrote:beni-bu-man wrote: Ja sam na pola filma imao osjecaj kao da gledam film vec 4 sata a kraja ni na vidiku, al nije los![]()
![]()
Nešto ti se odužio![]()
Onaj Upgrade sinoć proletje za čas
Tomahawk11 wrote:Nisi novi na forumu i ne zajebajipravac wrote:Altsa wrote:Sta znace ove mape sa filmovima i koja je njihova svrha osim sto zatrpavaju stranicu?
i da Hereditary je izuzetno los film. Summer of 84 je djeciji film i naivan do boli. odgledao ga samo zbog atmosfere '80
Koliko sam primjetio gledajuci ovu temu godinama još se preporucuju isti filmovi od strane istog forumaša i kao što vidiš zatrpavanje teme ne samo to vec postoji posebna tema koju je isti otvorio i opet ne postavlja.
Smijesno je jer sam novi na forumu, a znam sve i ko šta piše.
Da dodam ista stvar oko It filma dječji koji se ne smije gledati nipošto.![]()
https://www.imdb.com/title/tt6738136/karanana wrote:Pogledah onaj revenge. Znaci, ne ocekivat nikakvu originalnost ili realnost price. Blaaago ga preporucujem cisto radi ponekih odvratnih scena (nista pretjerano ali ima par) a posebno radi pravo dobre pichoke na koju se definitivno moze bacit u prvih 10-15 minuta filma.
eh taj tajpravac wrote:https://www.imdb.com/title/tt6738136/karanana wrote:Pogledah onaj revenge. Znaci, ne ocekivat nikakvu originalnost ili realnost price. Blaaago ga preporucujem cisto radi ponekih odvratnih scena (nista pretjerano ali ima par) a posebno radi pravo dobre pichoke na koju se definitivno moze bacit u prvih 10-15 minuta filma.
ovo?
izgleda da se nismo dobro razumjeli iako mislim da sam se jako precizno izrazio. nikada ti nisam prigovorio ni za kakve najave ili preporuke. prigovorio sam samo tome da od pojave mape se u skoro sve i jednom tvom postu ista pojavi. a cesto pojavljivanje obicno napravi efekat ljetnih hitova. Despacito je lijepa pjesma sve dok se ne siluje previse. vjerujem da razumijes na sta mislim.johnnykola wrote: Vidi, sve ima svoje, uključi se neko, ne zna u čemu je kvaka, baci oko, mimo predloženog potraži i filmove oko u kvadrantu. I da pratim šta se s mape pojavljuje kakve to veze ima (evo primjer je upravo Hereditary da nije tako (i njega sam bio preporučio), a ti za ozbiljne mentalne probleme u žene, haman joj se cijela familija samoubi, izgibe joj kćerka (za ozbač ili u prenesenom značenju, možemo o tome raspravljati) kaza da su smiješni![]()
![]()
![]()
). I Upgrade sam bio preporučio.
Ne valja kad je s mape, ne valja kad nije s mape, ne valja kad je samo poster, ne valja kad je objašnjenje uz poster. Narodu nikad niko nije ugodio.
Evo ti ovdje od prošle godine link s najboljim mi (nijedan s mape), evo ti ovdje američki iz ove godine najbolji mi (nijedan s mape), evo ovdje najbolji mi neamerički od ove godine (samo Dekalog na mapi). Uostalom, izvoli predloži ti koji(e) film(ove) pogledati. Njalakše je, ali pazi, najlakše je - kakati.
Hoćeš još pride? Zbog atmosfere i dekade osamdesetih (i zbog bruku stvari dodatno), nekome su se svidjele Stranger Things i Dark serije. Neka baci oko na:
Na kazeti stoji da su isti dječki radili film Turbo Kid. Nisam gledao, ali šta je logično - možeš baciti oko i na njega ako ti se svidi Ljeto '84. No, taj me naslov podsjeti na odličnu komediju:
I tako, u jednom postu sam ti preporučio bar dvadeset filmova, na tebi je sad hoćeš li ih tabiriti ili ne. Za njih bar pola vjerojatno nisi čuo.
E hajde sad ti meni preporuči (ali da valjaju) bar jedno dva, a da za njih nisam čuo. Može?![]()
Film na TV-u
Samo jedanjohnnykola wrote:Tvoje mišljenje koje poštivam. No, prestanimo se s menom baviti, koji film imaš za preporučiti?

salji menijohnnykola wrote:Ako nekoga još uvijek zanima odličan film režisera Levijatana i Lovelessa:
mogu mu poslati download link.
Odličan od režisera serije Dark:
pa, ja obicno preporucim americki igrani...johnnykola wrote:Tvoje mišljenje koje poštivam. No, prestanimo se s menom baviti, koji film imaš za preporučiti?
:pppBloo wrote:Samo jedanjohnnykola wrote:Tvoje mišljenje koje poštivam. No, prestanimo se s menom baviti, koji film imaš za preporučiti?
Imaš PP.AhmetShabo wrote:salji menijohnnykola wrote:Ako nekoga još uvijek zanima odličan film režisera Levijatana i Lovelessa:
mogu mu poslati download link.
Hvala na tome što cijeniš preporuke. Nemaš se zašto izvinjavati, nikog nisi vrijeđao, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ne možeš biti malo trudan, je li tako. Dakle, i demokratije ima ili nema. Ha nekom ne daš da ima svoje mišljenje o nečemu, bilo čemu, demokratije nema, tu je već klica terora.belfy wrote:pa, ja obicno preporucim americki igrani...johnnykola wrote:Tvoje mišljenje koje poštivam. No, prestanimo se s menom baviti, koji film imaš za preporučiti?nisam neko ko bi preporucivao. vise se orijentisem prema vama koji preporucujete i vecinu filmova ovdje preporucenih i pogledam (kao sto se desilo sa ona tri "comedy horrora" od 6 sati, vjerujem da je upamceno).
vjerujem da se to ne vidi kroz pisanje, jer se obicno javim samo kada imam pitanje ili nisam zadovoljan necim, ali zaista cijenim preporuke i komentare ovdje, koliko god se sa njima slagao ili ne.
izvinjavam se ako sam sam sta rekao sto je moglo biti pogresno shvaceno.