Mislim stvarno za 29 KM imati hejbet TV kanala, fiksni tel sa 1500 min razgovora, thime shift i spori net a da sve fercera, ne ureklo se, je odlicno
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
bumerangss
#45101 Re: BHTelecom All About
Ja imam moja tv phone paket a od komšije koristim wifi i nekad mi pukne konekcija na kompu i onaj dan kad je bio požar a ja nisam znao da je bio meni konekcija stalno pucala i ja zovnem 1444 i trazio da mi puste taj socijalni net i evo danas mi ga pustio monter i mogu vam reci da sam zadovoljan sa brzinom jer sam ja ispodprosjecan korisnik
na mobilnom fb radi odlicno ali naravno da je sporiji od komšijinog netflat5 ali kako sam se patio na studenskih 64 pa poslije 32 kb ovih 512/128 je odlicno
Mislim stvarno za 29 KM imati hejbet TV kanala, fiksni tel sa 1500 min razgovora, thime shift i spori net a da sve fercera, ne ureklo se, je odlicno
-
mirza_15
#45102 Re: BHTelecom All About
To je tacno pod uslovom da je u mojatv moj izbor i mojatv prikljucak. Znaci sve ovo sto je krakatoa napisao.
Ako nema mojatv i dalje je odgovor pod 1. DA, ali se ugovor mora potpisati na 12 ili 24 mjeseca i nema po 500 MB mobilnog interneta na svaki prikljucak. Moze se izbacivati i ubacivati bez penala prikljucci dok se zadrzava broj postpaid komponenti (jedan mobitel i jedan fiksni prikljucak). Provjerim sljedece sedmice sta ako se izvlaci kompletna jedna postpaid komponenta (oba postpaid mobitela ili fiksni). Teret mislim da pada na nosioca grupe (a svakako svi brojevi moraju biti na istoj osobi).
U ovom slucaju, bez mojatv, imaju i odredjeni popusti na sve pretplate zavisno od broja postpaid prikljucaka i duzine ugovora. Moze se dodati jos recimo netlfat paket pa bi i ti popusti bili nesto veci. Objasnjeno je na ovom linku koji je postavljen.
Ako nema mojatv i dalje je odgovor pod 1. DA, ali se ugovor mora potpisati na 12 ili 24 mjeseca i nema po 500 MB mobilnog interneta na svaki prikljucak. Moze se izbacivati i ubacivati bez penala prikljucci dok se zadrzava broj postpaid komponenti (jedan mobitel i jedan fiksni prikljucak). Provjerim sljedece sedmice sta ako se izvlaci kompletna jedna postpaid komponenta (oba postpaid mobitela ili fiksni). Teret mislim da pada na nosioca grupe (a svakako svi brojevi moraju biti na istoj osobi).
U ovom slucaju, bez mojatv, imaju i odredjeni popusti na sve pretplate zavisno od broja postpaid prikljucaka i duzine ugovora. Moze se dodati jos recimo netlfat paket pa bi i ti popusti bili nesto veci. Objasnjeno je na ovom linku koji je postavljen.
-
mirza_15
#45103 Re: BHTelecom All About
A kako ce izgledati racun nemam pojma 
- Del_Boy1
#45104 Re: BHTelecom All About
Može li bez postpaid mobilnog, samo MojaTV Full + ultra, jedna ili dvije?
-
mirza_15
#45105 Re: BHTelecom All About
Moze. Bitno je samo da postoji jedna govorna postpaid komponenta, a u toj kombinaciji je imas u mojatv full.Del_Boy1 wrote:Može li bez postpaid mobilnog, samo MojaTV Full + ultra, jedna ili dvije?
- Del_Boy1
#45106 Re: BHTelecom All About
To mi treba
imam ovaj stari mini 15 do kraja 10 mjeseca pa ću preći na ultru, novi Moj Mini 15 mi nikako ne odgovara.
- Filter
#45107 Re: BHTelecom All About
moze li student paket u moj izbor? 1444 kaze da ne moze, salter kaze da moze 
-
mirza_15
#45108 Re: BHTelecom All About
Kad budem u prilici provjerim, ali ako se dobro sjecam nije navedeno da moze. Provjerim, ali prije da ne moze nego da moze.Filter wrote:moze li student paket u moj izbor? 1444 kaze da ne moze, salter kaze da moze
- Filter
#45109 Re: BHTelecom All About
okmirza_15 wrote:Kad budem u prilici provjerim, ali ako se dobro sjecam nije navedeno da moze. Provjerim, ali prije da ne moze nego da moze.Filter wrote:moze li student paket u moj izbor? 1444 kaze da ne moze, salter kaze da moze
- Del_Boy1
#45110 Re: BHTelecom All About
Još jedno pitanje vezano za moj izbor, da li se ultra broju svaki mjesec produžava vrijeme upotrebe kredita iako nije dopunjen, odnosno da li se mora dopunjavati još 5KM mjesečno da bi se mogao koristit bonus račun koji dobije svakog mjeseca?mirza_15 wrote:Moze. Bitno je samo da postoji jedna govorna postpaid komponenta, a u toj kombinaciji je imas u mojatv full.Del_Boy1 wrote:Može li bez postpaid mobilnog, samo MojaTV Full + ultra, jedna ili dvije?
- pepeljara
#45111 Re: BHTelecom All About
Mozel mi ko reci na koji princiop grupa ili tim ide ?
Ako nas recimo 5-10 poznanika udjemo u tu, kakve su obaveze, il sve na jedan racun dolazi il mozemo odvojeno, al samo da smo "grupa".
Razlog, jefitnije sve.. donekle..
Ako nas recimo 5-10 poznanika udjemo u tu, kakve su obaveze, il sve na jedan racun dolazi il mozemo odvojeno, al samo da smo "grupa".
-
kakabanja213
#45112 Re: BHTelecom All About
Hvala na odgovorima.
Imam jos jedno pitanje, ovaj no limit paket vec ima 1500 minuta bez uspostave poziva. Kako se naplacuje u ovom slucaju? Sta je ovdje prioritet? Sta je sa 1000 minuta kod kojih se naplacuje 5 feninga po pozivu?
Imam jos jedno pitanje, ovaj no limit paket vec ima 1500 minuta bez uspostave poziva. Kako se naplacuje u ovom slucaju? Sta je ovdje prioritet? Sta je sa 1000 minuta kod kojih se naplacuje 5 feninga po pozivu?
-
mirza_15
#45113 Re: BHTelecom All About
Produzava se trajanje kredita. Fakticki, ako neko ne potrosi tih 5 KM ne mora da pazi na nadopune. Svaki mjesec ce doci na racunu i produziti trajanje kredita. Jedino se tih 5 KM ne moze koristiti za pozive izvan mreze bh telecoma. Ako imas dopunjenog kredita prvo se trosi bonus, a kredit ti ostaje.Del_Boy1 wrote:Još jedno pitanje vezano za moj izbor, da li se ultra broju svaki mjesec produžava vrijeme upotrebe kredita iako nije dopunjen, odnosno da li se mora dopunjavati još 5KM mjesečno da bi se mogao koristit bonus račun koji dobije svakog mjeseca?mirza_15 wrote:Moze. Bitno je samo da postoji jedna govorna postpaid komponenta, a u toj kombinaciji je imas u mojatv full.Del_Boy1 wrote:Može li bez postpaid mobilnog, samo MojaTV Full + ultra, jedna ili dvije?
-
mirza_15
#45114 Re: BHTelecom All About
Sve dolazi na jedan racun, ali kada je ultra u pitanju osim onih 5 KM sto dodje na racunu nemas nekih obaveza. Dakle, 5 KM dolazi na jedinstveni racun nosiocu usluge za svaku ultru, a oni dobiju taj kredit u vidu bonusa. Mozes od njih uzimati po 5 KM mjesecno, a da se sve vodi na tebe. Sa pretplatom je vec tesko izvodljivo.pepeljara wrote:Mozel mi ko reci na koji princiop grupa ili tim ide ?
-
mirza_15
#45115 Re: BHTelecom All About
To fakat ne znam. Kad saznam javim.kakabanja213 wrote:Hvala na odgovorima.
-
Abracadabra
#45116 Re: BHTelecom All About
Ima li jos nekoga da mu brzina nije povecana, ili sam samo ja izuzetak.

-
Ali_G
#45117 Re: BHTelecom All About
Zna li neko u kojim je bojama dostupan P9?
-
bumerangss
#45118 Re: BHTelecom All About
Sad sam mjerio brzinu ovog socijalnog neta 0,83/0,33 a ping je 66
Šta znaci taj ping, je li bolje da je veci ili manji?
- Sir Charles
#45119 Re: BHTelecom All About
Ponovo isto pitanjeSir Charles wrote:Da li neko od insajdera zna kakve su sanse da se u skorije vrijeme poveca broj HD kanala?
Imam jos jedno pitanje, zasto ne radi opcija otkljucavanja roditeljske zastite na 10 minuta? Svaki piut kad se promjeni kanal, mora se ponovo ukucavati password.
Hvala
-
niho92
#45120 Re: BHTelecom All About
ping je u rangu s brzinama DL i ULbumerangss wrote:Sad sam mjerio brzinu ovog socijalnog neta 0,83/0,33 a ping je 66![]()
- ElRe
#45121 Re: BHTelecom All About
EKSKLUZIVNO: Tri ponuđača u bitci za vlasništvo nad Metronetom
http://www.ictbusiness.info/telekomunik ... metronetom
Ovo je bila prilika da BH Telecom prosiri djelovanje van BiH. Dobili bi najjace biznis korisnike u HR koji Metronet koriste i za svoje ogranke u BiH. Ali ocigledno propustice se i ova prilika.
Nego, uposlenici BH Telecoma sigurno znaju da se radi na modelu sirenja van BiH, sto je jako pozitivno, ali mislim da ove zicer prilike ne treba propustati.
Na Kosovu i Metohiji je takodje konsolidacija trzista na 2 igraca, mozda je prilika da se BHT ugura na trziste.
Ovo je bila prilika da BH Telecom prosiri djelovanje van BiH. Dobili bi najjace biznis korisnike u HR koji Metronet koriste i za svoje ogranke u BiH. Ali ocigledno propustice se i ova prilika.
Nego, uposlenici BH Telecoma sigurno znaju da se radi na modelu sirenja van BiH, sto je jako pozitivno, ali mislim da ove zicer prilike ne treba propustati.
Na Kosovu i Metohiji je takodje konsolidacija trzista na 2 igraca, mozda je prilika da se BHT ugura na trziste.
- skupljac_zeljeza
-
bzlatko
#45123 Re: BHTelecom All About
17.dan, brojimo i dalje...bzlatko wrote:bzlatko wrote:Pozdrav, moze li neko od ovih iz BHTelecom-a provjeriti gdje je zapelo pri popravku linije u Cazinu. Kvar je prijavljen prije 15-ak dana, i od tada nije bilo nikakvih aktivnosti na popravci. Oko desetak kuća je trenutno bez interneta i telefona. Tačna lokacija je Gornja Lučka, a brojevi su 037-540-xxx.
PS: Prošli mjesec je bila ista situacija, samo sto je popravak urađen nakon 13 dana.
Ima li ikoga?? 16. dan prođe, a još nikakve reakcije.
- Maharadza
#45124 Re: BHTelecom All About
Ma to je gotovo...ElRe wrote:EKSKLUZIVNO: Tri ponuđača u bitci za vlasništvo nad Metronetom
Imperijalisti očito navalili da sve poklope na balkanu!O trećem ponuđaču je jako malo informacija osim da se radi o telekomu prisutnom u jugoistočnoj Europi pa je pretpostavka da je riječ o SBB-u odnosno United grupi. Oni su u vlasništvu fonda KKR - Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P. koji ima ukupnu imovinu pod upravljanjem veću od 126 milijardi dolara i te kompanije stvaraju prihod veći od 200 milijardi dolara, a sama vrijednost fonda se procjenjuje na više od 5,86 milijardi dolara.
- skupljac_zeljeza