Dva para na tiket. Maksimalno tri. Et sta raditDaryl Dixon wrote:Tirkiz brate da te ne lažem za ovih posljednjih 10 dana sam mogao dobiti brat bratu 700KM minimalno sve na jednom padam, znaci bio ulog marka ili cener nece da prodje nista, mamu mu pa sta da covjek vise radi?!![]()
![]()
Mi se svi zalijecemo ko majmuni i sve nam sigurno al ne može. Mora od deset jedan zajebat. Prethodnih dana igri na kvotu dva i tri para na tiket. Išlo je, nešto sam i bio u plusu. Doso vikend, kontam isto igrati al hajd propusti poklone Sarajevo i Velež. Ne možeš. Kladionica ne da manje od pet parova na tiket i onda traži još, dodaj i promasim oba. Posto je bilo po 5 parova, nije vise bila ni kvota dva, nego tri.
Onda odigram popravni i na tiket stavim TRI para (vojvodina, Valencia i Roma X2) i prodjem to, vratim izgubljeno od danas.
Po ko zna koji put mi se ovakav dan ponavlja al dzaba, nikad naučit. Hoću ja vikendom vise parova, veću kvotu, e hoću kurac (da izvines).
Dva, maksimalno tri parana tiket, kvota oko dva, jedan takav tiket na dan i to je to. Ovo ko može ispostovati, nema šanse da bude u minusu.
Zdravo