Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam gledao prvo... ove dvije situacije u drugom.
E onda ne možeš tako komentarisati. Taj penal je bio jasniji nego ovaj, normalno da se igrači bune a rezultat je žuti za Gabrijela. Drugi žuti nije sporan.
Nisam gledao prvo... ove dvije situacije u drugom.
E onda ne možeš tako komentarisati. Taj penal je bio jasniji nego ovaj, normalno da se igrači bune a rezultat je žuti za Gabrijela. Drugi žuti nije sporan.
I kroz čitavo prvenstvo se šilji za City.
Kako ce biti penal u prvom ako pravila kažu da nije ni faul kada igrač prvi dodje do lopte! Glupo pravilo al važi već godinama.
ultima_palabra wrote: ↑01/01/2022 14:58
Razumijem da ljudi hoce da se prvenstvo zakuha, ali sudija je ovdje sve svirao po pravilima.
Možda, ja doduše ne vjerujem da je ono držanje za dres bilo dovoljno da padne, ali lik je samo iskoristio Xhakinu glupost. Još zna da će milion posto ići da izvuče penal tamo, i opet ga nešto drži, pa koliko glup moraš biti.
Jest povlačenje, ali frajer se baca kao da je faul na 20m da bi uletio u 16 ja mu samo zbog toga ne bih svirao jer ide da iznudi penal, vidi se na pokretima.
A sta, Jota ne smije cekati kontakt da padne, a ovaj smije ici na to da ga vuce i da ceka kontakt...
Cirkus liga, dvostruki arsini i presmijesne sudije.
Neka ga svi kolektivno popuse vlasnicima Citya, tako je najbolje.
I kroz čitavo prvenstvo se šilji za City.
Kako ce biti penal u prvom ako pravila kažu da nije ni faul kada igrač prvi dodje do lopte! Glupo pravilo al važi već godinama.
Na usporenom snimku se jasno vidi da je prvo zakačio stopalo, oštećen je Arsenal
Ja osim Liverpula nisam u poslednjih nekoliko godina vidio tim koji je nadigra ovaj Pepov Manchester City kad su igrali dobro.
Da bi im'o sanse protiv ovog City-ja, moras ih igrati kad imaju off dan a ti da budes izuzetno dobar, i to se desilo danas. Bili katastrofalni i bez energije, treca tekma u 7 dana, od toga dvije u gostima, Arsenal imao dosta vremena za recovery, ovo je Arsenalu bila najbolja igra protiv dobrog tima u poslednjih 10 godina. Jedino sto im se nije potrefilo da im nisu isle sudijske odluke na ruku, sudija je bio dobar i sve kljucne odluke su bile na mjestu. Ovdje su svi pisani i TV mediji bukvalno preplavljeni ManUnited i Liverpul bivsim igracima, i nekolicinom Arsenalovih igraca njihove zlatne generacije i novinarima-navijacima tih klubova, bice interesantno sve to upratiti u narednih nekoliko dana.
Romanija wrote: ↑01/01/2022 17:19
Ja osim Liverpula nisam u poslednjih nekoliko godina vidio tim koji je nadigra ovaj Pepov Manchester City kad su igrali dobro.
Da bi im'o sanse protiv ovog City-ja, moras ih igrati kad imaju off dan a ti da budes izuzetno dobar, i to se desilo danas. Bili katastrofalni i bez energije, treca tekma u 7 dana, od toga dvije u gostima, Arsenal imao dosta vremena za recovery, ovo je Arsenalu bila najbolja igra protiv dobrog tima u poslednjih 10 godina. Jedino sto im se nije potrefilo da im nisu isle sudijske odluke na ruku, sudija je bio dobar i sve kljucne odluke su bile na mjestu. Ovdje su svi pisani i TV mediji bukvalno preplavljeni ManUnited i Liverpul bivsim igracima, i nekolicinom Arsenalovih igraca njihove zlatne generacije i novinarima-navijacima tih klubova, bice interesantno sve to upratiti u narednih nekoliko dana.
Odlicno je igrao Arsenal, ali ne mozes dobiti City sa onakvim pocetnickim greskama kao sto su radili Xhaka, Martinelli, Gabriel i onda prejeftino primljen gol na kraju gdje ih City nije ni pritisnuo kako treba.
Romanija wrote: ↑01/01/2022 17:19
Nadigrao ih je Chelsea prošle sezone tri puta, nisu imali svaki put loš dan.