Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uvezah ova tri dana i ja..
Utorak 100, jucer 70, danas 60.
Sva tri puta uplatio po 10 KM i igrao na izrazite favorite, sem mrtvog Arsenala, koji me umalo ne obori.
haris0032 wrote:Uvezah ova tri dana i ja..
Utorak 100, jucer 70, danas 60.
Sva tri puta uplatio po 10 KM i igrao na izrazite favorite, sem mrtvog Arsenala, koji me umalo ne obori.
ja po 1KM, dobit 25,70,21. Uplatio u utorak 3KM za online kladenje i eto krenulo me. Inace se slabo kladim od SP, mozda 2 listica do utorka.
@Tirkiz,meni je Boban uzeo pola zivota,cekam samo njega, u prvom poluvremenu frajer daje 10 koseva, a u drugom pogada samo jedno slobodno bacanje tako da suosjecam sa tobom,makar djelimicno...
Daryl Dixon wrote:@Tirkiz ti k'o i ja svaki dan na jednom joj peha u pm sta je ovo
od utorka na jednom paru padam pa smijem se kladiti da ima 10 tiketa---danas isao taktikom prvo odigrao one u 18 sati,pa u 19, pa u 21.ali neda se usranom do potoka
fetic wrote:@Tirkiz,meni je Boban uzeo pola zivota,cekam samo njega, u prvom poluvremenu frajer daje 10 koseva, a u drugom pogada samo jedno slobodno bacanje tako da suosjecam sa tobom,makar djelimicno...
na ovoj utakmici ja imam keca, a vec sam na listicu pogodio 7 X -dobitak malo manje 50.000
Kao sto @ljakan kaze, halep mora osvojiti samo jedan gem i ide dalje,a ako bi pobijedila ili uzela jedan set ivanovic ispada i ide serena dalje.
Znace pobjeda halepove ili rezultat 1:2 za ivanovicku vodi serenu dalje sto nije u cilju halepovoj!
Tako da logicno u obzir dolazi samo rezultat 2:0 za ivanovic,ako joj ova pusti!
Vidjet cemo,mada sumnjam jer ce biti previse ofirno i vec pola svijeta prica o tome ali nikad se nezna!