Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

harell

#4501 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

Skinuo sam ja juce bc2 sa tim emulatorom, malo udjem ubise me 2 puta i izadjem ne mogu da se posvetim tome jos DMC mi je prioritet dok ga ne prekucam :mrgreen:
T-pain

#4502 Re: Vaše voljene PC igre

Post by T-pain »

tako_to wrote:Neka igrica za ucenje engleskog jezika za djecu?

ako su djeca mala bolje im je da gledaju filmove sa engleskim prevodom, tako se brze uci... provjereno :)
Bosnian Dragon1

#4503 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

Layne wrote:Imal' ko da mi pokloni 2gige RAM-a ? :D
imal ko da meni pokloni 4 :D
Bosnian Dragon1

#4504 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

ima li ko da igra battlefiled 3 il bad company 2 da napravimo squad
agent_zero

#4505 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by agent_zero »

Bosnian Dragon1 wrote:ima li ko da igra battlefiled 3 il bad company 2 da napravimo squad
Igram ja bc2 emulator nexus.

Razvaljuje :thumbup:
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#4506 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

agent_zero wrote:
Bosnian Dragon1 wrote:ima li ko da igra battlefiled 3 il bad company 2 da napravimo squad

Pretpostavljam da ne moras imati org bc2 za taj emulator,to je nesto kao alteriw ? Znaci samo skinem bc2,skinem taj installer od nexusa i to je to ?
DON_eARL

#4507 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DON_eARL »

jel neko probao ovu novu OMERTA - CITY OF GANGSTERS? :D
harell

#4508 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

Decerto wrote:
agent_zero wrote:

Pretpostavljam da ne moras imati org bc2 za taj emulator,to je nesto kao alteriw ? Znaci samo skinem bc2,skinem taj installer od nexusa i to je to ?
Jest, imas na gamers.ba tutorial sve po koracima ne smijem ti linkat mozda se pika ko piraterija :skoljka:
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#4509 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

harell wrote:
Jest, imas na gamers.ba tutorial sve po koracima ne smijem ti linkat mozda se pika ko piraterija :skoljka:
de u pp :D
Bosnian Dragon1

#4510 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

agent_zero wrote:

kako su to uspjeli provalit, bc2 se nije nikako mogao igrati online bez originala, ili je taj nexus samo za singleplayer ?
harell

#4511 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

Bosnian Dragon1 wrote:
agent_zero wrote:

kako su to uspjeli provalit, bc2 se nije nikako mogao igrati online bez originala, ili je taj nexus samo za singleplayer ?
Nije, nexus je za MP a nemam ni ja pojma neki dan se izneneadih kad nadjoh to
Layne

#4512 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Layne »

Dead Space 3 skidrow :D
harell

#4513 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

Evo prekuco DMC amin :mrgreen: Jestel znali da ima u igrici demon koji se zove drekavac, bas tako pise ja se sjebo :shock: pokupili i iz nase mitologije nesto :mrgreen:
Maharadza

#4514 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

harell wrote:Evo prekuco DMC amin :mrgreen: Jestel znali da ima u igrici demon koji se zove drekavac, bas tako pise ja se sjebo :shock: pokupili i iz nase mitologije nesto :mrgreen:
JEsi igrao na tastaturi ili gamepad-u!? Meni na gamepadu nikako otkriti kombinaciju za devil trigger, a ne igra mi se jednostavno na tastaturi! :(
harell

#4515 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

Maharadza wrote:
harell wrote:Evo prekuco DMC amin :mrgreen: Jestel znali da ima u igrici demon koji se zove drekavac, bas tako pise ja se sjebo :shock: pokupili i iz nase mitologije nesto :mrgreen:
JEsi igrao na tastaturi ili gamepad-u!? Meni na gamepadu nikako otkriti kombinaciju za devil trigger, a ne igra mi se jednostavno na tastaturi! :(
Igro malo na tastaturi malo na gamepadu zavisi od velicine i tezine bitke :mrgreen: Vidis sad kad skontam nisam na dzojstiku nikad uradio devil trigger a i na tastaturi sam muku mucio, znaci moras pustit sve a odredjene 2 tipke pritisnut u isto vrijeme (kod mene na tast. c i z) jedva sam ga upalio. A sta ti kaze u move list, kako da ga uradis? il ti samo kaze za tastaturu

Ako ne mognes nikako jbg opali na tastaturi c i z i nastavi na gamepadu igrat :D
Maharadza

#4516 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

harell wrote:
Maharadza wrote:
Igro malo na tastaturi malo na gamepadu zavisi od velicine i tezine bitke :mrgreen: Vidis sad kad skontam nisam na dzojstiku nikad uradio devil trigger a i na tastaturi sam muku mucio, znaci moras pustit sve a odredjene 2 tipke pritisnut u isto vrijeme (kod mene na tast. c i z) jedva sam ga upalio. A sta ti kaze u move list, kako da ga uradis? il ti samo kaze za tastaturu

Ako ne mognes nikako jbg opali na tastaturi c i z i nastavi na gamepadu igrat :D
Veli mi za gamepad 11 + 11 (žuti krugovi oko 11)!!! Ja ispritiskao sve, opet ništa! Čak sam ulazio tamo u postavke (controls), opet nisam našao tu famoznu 11-tu tipku! :-x
harell

#4517 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

Mozda R1+R2 il L1+L2, mislim mozda ti se ne zovu tako tipke al valjda znas na koje mislim, fakat ne znam, evo gledam kod sebe konfig fajlove al nema nigdje devil trigger potez
Dactyl

#4518 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Dactyl »

harell wrote:Mozda R1+R2 il L1+L2, mislim mozda ti se ne zovu tako tipke al valjda znas na koje mislim, fakat ne znam, evo gledam kod sebe konfig fajlove al nema nigdje devil trigger potez
Probaj R3 i L3, odnosno stisni oba analoga, tako je meni barem pisalo na tutorial-u u DMC-u.
Maharadza

#4519 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

Dactyl wrote:
harell wrote:Mozda R1+R2 il L1+L2, mislim mozda ti se ne zovu tako tipke al valjda znas na koje mislim, fakat ne znam, evo gledam kod sebe konfig fajlove al nema nigdje devil trigger potez
Probaj R3 i L3, odnosno stisni oba analoga, tako je meni barem pisalo na tutorial-u u DMC-u.
Pročitao sam to negdje, ali kako misliš "stisni", ne mogu stisnuti analog, mogu ga gurnuti naprijed, nazad, lijevo ili desno (i to sam probavao - ništa)!? (gamepad je onaj jeftikaner)
harell

#4520 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by harell »

E mozda ti je u tom problem da trebas pritisnut analog a ne mozes, i meni je jeftini cak nema ni analoga nikako :run: Zato sam neke misije na tastaturi prebijo :mrgreen:
mad mike

#4521 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mad mike »

Moze li mi neko reci gdje mogu skinuti Fifa-u 13,posto sam cuo da je nesto pravo za*ebano skinuti jer nema cracka-a, i moze li se uopste igrati bez originala ? moze odgovori i na PP
zipoo

#4522 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by zipoo »

Maharadza wrote:
Dactyl wrote:
Pročitao sam to negdje, ali kako misliš "stisni", ne mogu stisnuti analog, mogu ga gurnuti naprijed, nazad, lijevo ili desno (i to sam probavao - ništa)!? (gamepad je onaj jeftikaner)
Ne mozes ga ni upaliti onda. Kupi novi dzojstik ili mlati na tastaturu. Bez DT nije zabavno :mrgreen:
scooby_dooby_doo

#4523 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by scooby_dooby_doo »

Je li se nekom desilo da u Medal of Honor: Warfighter kod 2 misije(ono kad se vozi auto) kao da se promijeni rezolucija ili kvalitet slike ? Meni izbaci iz igre ali ne skroz i nesto se promijeni..sad sta je to
BRAH

#4524 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BRAH »

jel iko igro ovo, da te strefi srcani od igre :shock: :lol:

celava_dlaka

#4525 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by celava_dlaka »

BRAH wrote:jel iko igro ovo, da te strefi srcani od igre :shock: :lol:

I want to play a game :evil: :evil:
Post Reply