Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4501 Re: Hayat

Post by -LIBERO- »

karanana wrote:njihova strategija zadnjih nekoliko godina je jasna: sve bazirati oko zmbt i na taj nacin dzabalesku dobiti i pjevace i 80% programa. izrabljuju onu djecu na svim frontovima, uzmu lovu na televoLtingu, kartama, finalnoj veceri.....a u isto vrijeme popunjavaju s njima i bajramske i bozicne i novogodisnje showe kao i one hayat production emisije. imaju 2-3 voditelja, fikru, juniora.....i na tome baziraju sve. dnevnik i dalje nije los mada je losiji nego sto je bio. ostatak popune bandinijem i eto ga. sto se i sejla proruznjala.
Doslovce kopirana varijanta Grand show-a.

A dnevnik im je solidan. Narocito za grad Sarajevo. I to je sve sto je kod njih, barem, solidno.
rozalija80

#4502 Re: Hayat

Post by rozalija80 »

-LIBERO- wrote:njihova strategija zadnjih nekoliko godina je jasna: sve bazirati oko zmbt i na taj nacin dzabalesku dobiti i pjevace i 80% programa. izrabljuju onu djecu na svim frontovima, uzmu lovu na televoLtingu, kartama, finalnoj veceri.....a u isto vrijeme popunjavaju s njima i bajramske i bozicne i novogodisnje showe kao i one hayat production emisije. imaju 2-3 voditelja, fikru, juniora.....i na tome baziraju sve.
...i ne samo to. Ovi pjevaci sto se natjecu, moraju doci svaki dan kad su nastupi u 10-11 h, pa sa svojim prijateljima, rodbinom, praviti promet u Wog centru, iako nema realnog razloga da dolaze prije 18 h ako nastupi pocinju u 20 h, ali kao sto rekoh, sve je marketing...20-ak kandidata, brojna rodbina, prijatelji, sve u interesu posla i biznisa...

Ako im prolazi, sto da ne...svako od neceg zivi i profitira :)
bosan

#4503 Re: Hayat

Post by bosan »

Ona voditeljica sto vodi onaj Glam -Blam ,nikad pogodit u koju kameru treba gledat :D
Pa reklamiranje onih sendvica ,kafe,lizala itd - mizerno da ne moze gore.Jebote snimi reklamu i pusti je .
Onaj novogodisnji humor , o majko mila. Voditelji prica za sebe.Amar je trebo ostati u onoj emisiji da se javlja onoj tetki iz Sikulja sa stalnim boravkom u Australiji :D
Televizija koja postoji 20 godina -sramota
BHF_Manijak

#4504 Re: Hayat

Post by BHF_Manijak »

Ma to je fazon, ono ona vodi a kamera je iz druge perspektive snima, tako da nije greska vec namjerne instrukcije iz rezije. :)
MOSALJOZE

#4505 Re: Hayat

Post by MOSALJOZE »

bosan wrote:Ona voditeljica sto vodi onaj Glam -Blam ,nikad pogodit u koju kameru treba gledat :D
Pa reklamiranje onih sendvica ,kafe,lizala itd - mizerno da ne moze gore.Jebote snimi reklamu i pusti je .
Onaj novogodisnji humor , o majko mila. Voditelji prica za sebe.Amar je trebo ostati u onoj emisiji da se javlja onoj tetki iz Sikulja sa stalnim boravkom u Australiji :D
kad priča viceve ja se crvenim i stidim za nju :run:
luckylaka

#4506 Re: Hayat

Post by luckylaka »

MOSALJOZE wrote:
bosan wrote:Ona voditeljica sto vodi onaj Glam -Blam ,nikad pogodit u koju kameru treba gledat :D
kad priča viceve ja se crvenim i stidim za nju :run:
Jel ona sto u zadnjem glam blamu kaze da su trash ljudi koji otprilike nisu u njenom rangu.Teska seljancura koja je iz ,,opanka uskocila u cipele,,Ako se ne varam zove se M.Vranj
nuki_cika

#4507 Re: Hayat

Post by nuki_cika »

Fakat ljudi meni se na hajat smuči kakav program imaju i kakav neprofesionalizam vlada.Pa to je nekad bila ozbiljna televizija sa ozbiljnim novinarima,sad ni traga od toga.Prepustili amatetima koji će te prije odvest u grob sa svojim glupostima nego te nasmijati :-) :roll:
Gledam baš tog amara,pa ko onog stavi da vodi kakvu emisiju,nešta pokušava biti kreativan i smiješan ,a ne konta koji papak ispadne.Da li taj lik pogleda ponekad reprizu emisije i vidi koliko je to žalosno izveo :x :x

ZMBT ove godine i ne gleda,kad god prebacim (a sve rjeđe i prebacujem na hajat)neki pjevač iz zvijezda pjeva,predstavlja se ili su ugostili harisa dzinovića,da li anida idrizović ima momka,odakle je,
J...ti onu televiziju,šuge šugave
I da dodam,nigdje za svoje 24 godine ni na jednoj televiziji nisam vidio da u emisiju dovode svoje novinare konkretno fikreta i njegovu ženu i razgovaraš sa njima,prošle sefmice je to nekad bilo :x :x
dusa_raskopuša

#4508 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Gori su ljudi sto se loze na sve to. Hiljadu programa pored hayata, ne vidim koji je problem uzeti daljinski i prebaciti ili jednostavno obrisati taj program, ako je vec odron. :roll:

Pitam se samo gdje sva ta raja koja glasa, kad niko ne gleda hayat. :dance:

Je l' oni mozda mole da ih gledate? :dance:

:mrgreen:
Mustang1

#4509 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Ja koliko znam kod njih je dozvoljeno da glasas sa jednog broja koliko hoces .. Bilo bi fino kad bi ucesnici pokazivali racune za telefon :D Znam u onom prvom serijalu onaj jedan iz Zenice otac mu prodavao imovinu (zemlju) za telefonske racune i kartice .. :D
milojicabrzi

#4510 Re: Hayat

Post by milojicabrzi »

Bubalo1 wrote:Ja koliko znam kod njih je dozvoljeno da glasas sa jednog broja koliko hoces .. Bilo bi fino kad bi ucesnici pokazivali racune za telefon
...nije to nista, da vidis racune za telefon u nekim firmama i ustanovama u kojima su zaposlene mame i rodbina ucesnica i ucesnika :):):)
lijan

#4511 Re: Hayat

Post by lijan »

Svi nesto kukate na Hayat a znate u djelicu sekunde sta se prikazuje na Hayatu ... kakvi smo mi, takav je i Hayat , njima je bitna gledanost ... dok je to sto prikazuju gledano, oni od toga odustati nece ... znam ja nas , .ebo ti nas..
VladaFBiH

#4512 Re: Hayat

Post by VladaFBiH »

lijan wrote:Svi nesto kukate na Hayat a znate u djelicu sekunde sta se prikazuje na Hayatu ... kakvi smo mi, takav je i Hayat , njima je bitna gledanost ... dok je to sto prikazuju gledano, oni od toga odustati nece ... znam ja nas , .ebo ti nas..
:thumbup:
quarterback

#4513 Re: Hayat

Post by quarterback »

lijan wrote:Svi nesto kukate na Hayat a znate u djelicu sekunde sta se prikazuje na Hayatu ... kakvi smo mi, takav je i Hayat , njima je bitna gledanost ... dok je to sto prikazuju gledano, oni od toga odustati nece ... znam ja nas , .ebo ti nas..
tacno, komercijalne televizije su odraz stanovnistva, da vecina voli klasiku, cijeli dan bi pustali becku filharmoniju
elem...
TurioSamGa

#4514 Re: Hayat

Post by TurioSamGa »

Hayat i voditelji su se samo spustili na nivo prosjecnog bh gradjanina. Posto je kod nas 90% seljaka i papaka, tako i Hayat ima program namijenjen njima. Onih 10 % gleda taj program da bi se i ibretilo i cudilo kako neko moze nisko pasti. Tako su papci sretni, oni drugi cupaju kose, a glavesine iz hajata punih dzepova. I vuk sit ...
lajk

#4515 Re: Hayat

Post by lajk »

a pocetka :shock: :shock: :shock:
chelo

#4516 Re: Hayat

Post by chelo »

nuki_cika wrote: I da dodam,nigdje za svoje 24 godine ni na jednoj televiziji nisam vidio da u emisiju dovode svoje novinare konkretno fikreta i njegovu ženu i razgovaraš sa njima,prošle sefmice je to nekad bilo :x :x
Ja se sjecam prije 5-6 godina kad je ona djevojka krupniih ociju Marijana, Mirjana, ne znam kako se zove - prelazila iz kulturno zabavnog u informativni program! Jbo majku drame, gostovanja i evociranja uspomena! Kralju, ni stara je ne bi oplakala onoliko da se u ovoj Perziji dole za ajatolaha udala. Šega ba, zena mijenja termin pojavljivanja na tv-u. Redakcije na istom spratu, realizatori isti, ekipa sva tehnicka, ma ne - daj da mi popunim program. Ja losih djaka i djece...

O Fikretu fići da ne pricam...Neskromne istocnjacke fazonije nadaleko nema. Drsko nesarmantan.
obala

#4517 Re: Hayat

Post by obala »

Mislim da se Fikro sa ovim brcicima fura na Bali-bega :lol: :lol: :lol:
BHF_Manijak

#4518 Re: Hayat

Post by BHF_Manijak »

Najjaci je kad pocne nekakve dubokoumne tekstove ko neki dan na onom "showu" zmbt, lafo nekakvi citati, ovo ono a lik debil svoje vrste... :lol:
TurioSamGa

#4519 Re: Hayat

Post by TurioSamGa »

To ko one kujare s fb, postave citat Dostojevskog pa za 2 minute ture Janu :D
dusa_raskopuša

#4520 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Fikret, ufuraT. Slazem se. :dance:
todd_smith

#4521 Re: Hayat

Post by todd_smith »

Sejla mi je nekako jedina "normalna" od svih novih bila. Gdje je ona sad? Je li se opametila i napustila Hayat?
Chuckie

#4522 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Joj Azrice. :D
Ara90

#4523 Re: Hayat

Post by Ara90 »

Ma i Hayat je propao kao zeton nema nikakvih zanimljivih desavanja i ZMBT Isfurao a kao sto neko rece Fikret Ufuran amlo je reci dobio je konkurenciju Amar - KaTASTROFA!!!!
pathyeshme

#4524 Re: Hayat

Post by pathyeshme »

Ara90 wrote:Ma i Hayat je propao kao zeton nema nikakvih zanimljivih desavanja i ZMBT Isfurao a kao sto neko rece Fikret Ufuran amlo je reci dobio je konkurenciju Amar - KaTASTROFA!!!!
Amar krešti ko napaljena kujica.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
evo mene

#4525 Re: Hayat

Post by evo mene »

Dno dna!!! Ključ u bravu Švrakići!!!
Post Reply