Sarajevo shopping
Moderator: anex
-
wendy
#4501 Re: Sarajevo shoping
Potpisujem za Lindex, a i u Mepasu sam bila prije neki dan - veeeeliko sniženje i rasprodaja zimske/jesenje robe od prošle sezone. Takva sniženja i rasprodaje se u Sarajevu ne dešavaju. Nemoj zaboraviti svratiti u Kuću mode u Mostaru, jer po meni ima mnogo bolje robe i isto vrijedi za rasprodaje i sniženja.
- jedna tamo
#4502 Re: Sarajevo shoping
bila u lindexu, ono što mi se đasvi nije na sniženju....
al zato sam našla torbu savršenu u bezistanu, samo je 70 km i našla sam šal isto u bezistanu 10 km, extra..čekam pare pa idem.....u belisimi imaju finih hlača, crne za posla jednostavne ne gužvaju se, 49 km...
jedino sam kupila suknju u hapeningu za 28 km....obišla sve ope....
i da na onom bazaru ispred ekonomskog žena prodaje ručne radove, nakit, ma svašta nešto, extra stvarno unikati, neobični i lijepi et.....
al zato sam našla torbu savršenu u bezistanu, samo je 70 km i našla sam šal isto u bezistanu 10 km, extra..čekam pare pa idem.....u belisimi imaju finih hlača, crne za posla jednostavne ne gužvaju se, 49 km...
jedino sam kupila suknju u hapeningu za 28 km....obišla sve ope....
i da na onom bazaru ispred ekonomskog žena prodaje ručne radove, nakit, ma svašta nešto, extra stvarno unikati, neobični i lijepi et.....
- mirnisan
#4503 Re: Sarajevo shoping
da li se negdje u sarajevu odrzava sajam meda? hitno mi treba jedan proizvod koji mi je pomogao a nabavila sam ga na jednom takvom sajmu pa se nadam da cu ga ponovo naci. 
-
ela33
#4504 Re: Sarajevo shoping
zna li neko gdje se ima kupiti četka za kosu od prirodne, devine dlake i koliko košta otprilike 
-
platen91
#4505 Re: Sarajevo shoping
Da li mi može neko dati informaciju gdje se u Sarajevu nalaze obućarske radnje koje izrađuju obuću?
- leki hz
#4506 Re: Sarajevo shoping
Ja znam za Edu, a ima i ona jedna na čaršiji, bar je bila nekad, malo više Begove džamije.platen91 wrote:Da li mi može neko dati informaciju gdje se u Sarajevu nalaze obućarske radnje koje izrađuju obuću?
- moranadruga
#4507 Re: Sarajevo shoping
kod svedske ambasade povise katedrale.poskup je ali kvalitetno radi.platen91 wrote:Da li mi može neko dati informaciju gdje se u Sarajevu nalaze obućarske radnje koje izrađuju obuću?
- VenomousV
#4508 Re: Sarajevo shoping
gdje ima kvalitetnih, jednostavnih zenskih kaiseva?
da pritom ne kostaju bozju kisu
da pritom ne kostaju bozju kisu
-
platen91
#4509 Re: Sarajevo shoping
Znaš li slučajno koliko koštaju spreman sam platiti više jer mi trebaju i jer su ručni rad ali čisto sam spremanmoranadruga wrote:kod svedske ambasade povise katedrale.poskup je ali kvalitetno radi.platen91 wrote:Da li mi može neko dati informaciju gdje se u Sarajevu nalaze obućarske radnje koje izrađuju obuću?
- hamzah
#4510 Re: Sarajevo shoping
Pozz,
je li mi moze neko reci gdje ima kupiti dukserica po povoljnim cijenama (30-50KM) da su bez ikakvih oznaka i da su vece (XL,XXL),a da su koliko toliko kvalitetne.
Sorry ako je ovo pitanje vec bilo.
je li mi moze neko reci gdje ima kupiti dukserica po povoljnim cijenama (30-50KM) da su bez ikakvih oznaka i da su vece (XL,XXL),a da su koliko toliko kvalitetne.
-
black_noke
#4511 Re: Sarajevo shoping
gdje u sa kupiti obicnu trenerku, donji dio a da nije nesto preskupa?
-
sorrow
#4512 Re: Sarajevo shoping
ja sam cipele kupovala kod Ede (radnja je u Ferhadiji, prolaz pored butika Orsey, tu su mu i oni stakleni 'izlozi'platen91 wrote:Da li mi može neko dati informaciju gdje se u Sarajevu nalaze obućarske radnje koje izrađuju obuću?
-
Ali-sa
#4513 Re: Sarajevo shoping
Terranova.black_noke wrote:gdje u sa kupiti obicnu trenerku, donji dio a da nije nesto preskupa?
- leki hz
#4514 Re: Sarajevo shoping
Bilo je dobrih dukserica u Sportini, ona desno radnja u Vizi, e sad cijene ne znam pošto je tu uglavnom Tom Tailor, Esprit. Bilo je sniženje, a ako kupiš 2 proizvoda dobijaš još 20 % popusta, ne znam da li ta akcija još uvijek traje.hamzah wrote:Pozz,
- holowey
#4515 Re: Sarajevo shoping
vulgaris donji dio, crni i sivi sam vidio u maloj radnjici izmedju umjetnicke galerije i prolaza za opstinu st.grad... odmah do knjizare... imaju neku akciju po 23km... muski je ali cini mi se da moze proci i kao uniseks...black_noke wrote:gdje u sa kupiti obicnu trenerku, donji dio a da nije nesto preskupa?
- Cholina_Lokica
#4516 Re: Sarajevo shoping
Springfield u BBI, bilo je bas finih po 19KMhamzah wrote:Pozz,
- hamzah
#4517 Re: Sarajevo shoping
hvallaleki hz wrote:Bilo je dobrih dukserica u Sportini, ona desno radnja u Vizi, e sad cijene ne znam pošto je tu uglavnom Tom Tailor, Esprit. Bilo je sniženje, a ako kupiš 2 proizvoda dobijaš još 20 % popusta, ne znam da li ta akcija još uvijek traje.hamzah wrote:Pozz,
- hamzah
#4518 Re: Sarajevo shoping
hvala ti pogledat cu prvom prilikomCholina_Lokica wrote:Springfield u BBI, bilo je bas finih po 19KMhamzah wrote:Pozz,
- Nisrin
#4519 Re: Sarajevo shoping
Veliko snizenje u OFFICE SHOES-zu na vec postojece snizenje jos 20% snizenje...ima finih cipelica i muskih i zenskih, sandala, tena...
Imaju snizenje i u INTERSPORTU i Nike obuce, ali i MC KINLEY opreme
Imaju snizenje i u INTERSPORTU i Nike obuce, ali i MC KINLEY opreme
-
BJB
#4520 Re: Sarajevo shoping
Imam molbicu, ako neka od vas bude isla u shopping u BBI centru da pogleda koliko ovaj rucksack i torba kostaju i ima li ih uopste...
U Mostaru nema nista, osim David Jones torbi u Retru koje fino izgledaju ali nisu ono sto mi treba.
Evo slika
i ovo
U Mostaru nema nista, osim David Jones torbi u Retru koje fino izgledaju ali nisu ono sto mi treba.
Evo slika
i ovo

- amiliana
#4521 Re: Sarajevo shoping
Adidas zenske dukserice ????
-
BJB
#4522 Re: Sarajevo shoping
Hvala puno, itekako ima na cemu. Ova dva modela su iz Accessorizea, a u Retru u Mostaru imaju David Jones kolekciju-svasta, nove torbe su od 65KM++++, samo je problem da mi se nista ne svidja toliko..Ako ih ne budem mogla naci u Sarajevu, kupicu ih online. To mi je zadnja opcija.
A ove dvije sa slika mi se svidjaju, pa rekoh ako ih ima u Sarajevu ili se zaputiti ili nekome dati pare da mi kupi.
Accessorize u Mostaru je totalno opuhan..Cini mi se da su sve rasprodali. Barem je bio kad sam ja ulazila unutra.
A ove dvije sa slika mi se svidjaju, pa rekoh ako ih ima u Sarajevu ili se zaputiti ili nekome dati pare da mi kupi.
Accessorize u Mostaru je totalno opuhan..Cini mi se da su sve rasprodali. Barem je bio kad sam ja ulazila unutra.
-
tisine
#4523 Re: Sarajevo shoping
Zna li ko gdje imaju snizeni sakoici?
- anonimnaosoba
#4524 Re: Sarajevo shoping
Hajmo dame, vi ovo radite bolje od mene 
Je li neko bio u Azelu otkako imaju Esprit robe, ima li zanimljive muske odjece i kakve su cijene ?
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Je li neko bio u Azelu otkako imaju Esprit robe, ima li zanimljive muske odjece i kakve su cijene ?
- Nisrin
#4525 Re: Sarajevo shoping
anonimnaosoba wrote:Hajmo dame, vi ovo radite bolje od mene
Imaaaa
Ima i dobrih muskih jakni espriotivh dakako- 70 KM, ali sve neki L brojevi i veci...valjda negdje ima i manjih brojeva....jakne su prave zimske, ni kratke ni duge, u crnoj boji i zelenkastoj imaju...na njima cijene da su bile preko 200 eura
Ima i dzempercica za muskarce i nekakvih pantola