BiH proizvodi (domaće je najbolje)
Moderator: anex
- karanana
#4501 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Sta mi govori kada se deterdzent za sudje zamuti? Dakle iz ciste boje predje u shuchmurasto mutnu. Sta to govori, ako ista, o kvaliteti tog deterdzenta? Hvala.
- dustaban
#4502 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Travnicanima treba oduzeti pravo da prave sir i da dalje srozavaju brend travnickog sira.
Vec su sjebali Vlasic i Plavu vodu...
-
strucnjak_kofol
#4503 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
A vi bingoljupci i placenici ratnog profitera pljuckate sve koji ne misle da je Bingo Bogom dan....ja nikog inace ne vrijedjam, osobito ne poluljude koji su mi ispod nivoaMohamad Sissoko wrote: Tebe je obuzela konzumanija, vrijeđaš ljude posvuda.
Izgleda sastavni dio konzum marketinga.
Ps bolje agitujte kod gazde da izjednaci place radnicima,bar na nivo Konzumovih, takodjer da halali.koji dinar za zagrijavanje prodavnica,elemmu pocrkase jadne ispodprosjeno placene radnice, elem kupci nemogu dugo izdrzati u prehladnim hangarima
-
Mohamad Sissoko
#4504 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Ja ne radim u Bingu, ja tamo kupujemstrucnjak_kofol wrote:A vi bingoljupci i placenici ratnog profitera pljuckate sve koji ne misle da je Bingo Bogom dan....ja nikog inace ne vrijedjam, osobito ne poluljude koji su mi ispod nivoaMohamad Sissoko wrote: Tebe je obuzela konzumanija, vrijeđaš ljude posvuda.
Izgleda sastavni dio konzum marketinga.
Ps bolje agitujte kod gazde da izjednaci place radnicima,bar na nivo Konzumovih, takodjer da halali.koji dinar za zagrijavanje prodavnica,elemmu pocrkase jadne ispodprosjeno placene radnice, elem kupci nemogu dugo izdrzati u prehladnim hangarima
-
strucnjak_kofol
#4505 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Vjerujem ti....
-
smjesko071
#4506 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
otkad vi halalite...strucnjak_kofol wrote:Vjerujem ti....
-
channel10
#4507 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Jesi li probao sir kod one žene iz Mudrika što prodaje uz cestu,dole na onoj krivini? Prva odozgo. Probaj i nećeš se pokajati.dustaban wrote:Travnicanima treba oduzeti pravo da prave sir i da dalje srozavaju brend travnickog sira.
- dustaban
#4508 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Znas sta... ne iso ti ja u Mudrike svaki put kad hocu sira kupiti. Ja sam svoj problem rjesio - kupujem one makedonske sireve u kutijama. To je nesto perfektno i ja sam o tim makedonskim sirevima ovdje vec pricao, na kraju me neki napali da im pravim reklamu.channel10 wrote:Jesi li probao sir kod one žene iz Mudrika što prodaje uz cestu,dole na onoj krivini? Prva odozgo. Probaj i nećeš se pokajati.dustaban wrote:Travnicanima treba oduzeti pravo da prave sir i da dalje srozavaju brend travnickog sira.
A ja samo bjesnim na domace proizvodjace. I sto sam puta rekao, umjesto sto ih tetosimo nekakvim kampanjama "kupujmo domace", treba im yebatmater sto se ne potrude, ne da naprave novi proizvod, vec da sacuvaju brendove koje smo imali prije rata. Prica o BH sirevima je trebala biti jedna od najuspjesnijih prica, ali...
Last edited by dustaban on 11/01/2016 10:04, edited 1 time in total.
- zubi
#4509 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Odlicna strategija! J.... im mater, necemo ih kupovati, oni ce propasti a i mi skupa s njima... Al zato kad makedoncima krene.......dustaban wrote:Znas sta... ne isto ti ja u Mudrike svaki put kad hocu sira kupiti. Ja sam svoj problem rjesio - kupujem one makedonske sireve u kutijama. To je nesto perfektno i ja sam o tim makedonskim sirevima ovdje vec pricao, na kraju me neki napali da im pravim reklamu.channel10 wrote:Jesi li probao sir kod one žene iz Mudrika što prodaje uz cestu,dole na onoj krivini? Prva odozgo. Probaj i nećeš se pokajati.dustaban wrote:Travnicanima treba oduzeti pravo da prave sir i da dalje srozavaju brend travnickog sira.
A ja samo bjesnim na domace proizvodjace. I sto sam puta rekao, umjesto sto ih tetosimo nekakvim kampanjama "kupujmo domace", treba im yebatmater sto se ne potrude, ne da naprave novi proizvod, vec da sacuvaju brendove koje smo imali prije rata. Prica o BH sirevima je trebala biti jedna od najuspjesnijih prica, ali...
-
emirolini
#4510 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Kako to sad Bingo postade i ratni profiter ? Ljudima izgleda nije dosta gluposti kao sto su da Bakir ili cak i ex Reis Ceric stoji iza Binga
Bingo nije imao nikakve veze s tim kretenima niti sa ratnim profiterstvom...
-
strucnjak_kofol
#4511 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
jel ima sanitarnu dozvolu , izdaje li fiskalni racun ?channel10 wrote:Jesi li probao sir kod one žene iz Mudrika što prodaje uz cestu,dole na onoj krivini? Prva odozgo. Probaj i nećeš se pokajati.dustaban wrote:Travnicanima treba oduzeti pravo da prave sir i da dalje srozavaju brend travnickog sira.
-
strucnjak_kofol
#4512 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
raspitaj se kako je vlasnik te ovdje jedne od najljubljenijih firmi stekao kapital pa se javiemirolini wrote:Kako to sad Bingo postade i ratni profiter ? Ljudima izgleda nije dosta gluposti kao sto su da Bakir ili cak i ex Reis Ceric stoji iza Binga![]()
-
emirolini
#4513 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Tu ti je greška, sto si se ti raspitao pa ti neko dao pogresnu informaciju, ja cijeli proces znam ( bez raspitivanja trecih lica ) i nigdje u tom procesu nema tog ratnog profiterstva...
-
channel10
#4514 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Na osnovu onog gore posta sam mislio da pitas gdje ima kupiti dobrog travnickog sira, bez obzira na pakovanje. Ako se kad gore zadesis, kupi kod te zene i neces sigurno pogrijesiti koji god da kupis.dustaban wrote:Znas sta... ne iso ti ja u Mudrike svaki put kad hocu sira kupiti. Ja sam svoj problem rjesio - kupujem one makedonske sireve u kutijama. To je nesto perfektno i ja sam o tim makedonskim sirevima ovdje vec pricao, na kraju me neki napali da im pravim reklamu.channel10 wrote:Jesi li probao sir kod one žene iz Mudrika što prodaje uz cestu,dole na onoj krivini? Prva odozgo. Probaj i nećeš se pokajati.dustaban wrote:Travnicanima treba oduzeti pravo da prave sir i da dalje srozavaju brend travnickog sira.
-
channel10
#4515 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Ma ima sve, samo zinistrucnjak_kofol wrote:jel ima sanitarnu dozvolu , izdaje li fiskalni racun ?channel10 wrote:Jesi li probao sir kod one žene iz Mudrika što prodaje uz cestu,dole na onoj krivini? Prva odozgo. Probaj i nećeš se pokajati.dustaban wrote:Travnicanima treba oduzeti pravo da prave sir i da dalje srozavaju brend travnickog sira.
- dustaban
#4516 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Eto prava strategije je tepati im a sebe zavaravati i zbog nakog patriotizma kupovati njesra... pa hajde spreman sam i na to, ali majkumu ako ni za dvaes godina nema pomaka cemu se onda nadati.zubi wrote:Odlicna strategija! J.... im mater, necemo ih kupovati, oni ce propasti a i mi skupa s njima... Al zato kad makedoncima krene.......dustaban wrote:Znas sta... ne iso ti ja u Mudrike svaki put kad hocu sira kupiti. Ja sam svoj problem rjesio - kupujem one makedonske sireve u kutijama. To je nesto perfektno i ja sam o tim makedonskim sirevima ovdje vec pricao, na kraju me neki napali da im pravim reklamu.channel10 wrote:(quote="dustaban" - Travnicanima treba oduzeti pravo da prave sir i da dalje srozavaju brend travnickog sira.
Vec su sjebali Vlasic i Plavu vodu... /quote)
Jesi li probao sir kod one žene iz Mudrika što prodaje uz cestu,dole na onoj krivini? Prva odozgo. Probaj i nećeš se pokajati.
- johntra
#4517 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Ima li gdje kupiti ovaj Cremos od Milkosa i je li ga iko probao? I Bingu na Pofalićima ga nema, mislim da nema ni u Robotima...
-
StupskaBitanga
#4518 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
vidio sam ga na akciji u Amkujohntra wrote:Ima li gdje kupiti ovaj Cremos od Milkosa i je li ga iko probao? I Bingu na Pofalićima ga nema, mislim da nema ni u Robotima...
-
kox
#4519 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Bingo je i inače dosta tanak sa Milkosovim proizvodima.
-
nikimostar
#4520 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Ima u Konzumu,ok je skrozjohntra wrote:Ima li gdje kupiti ovaj Cremos od Milkosa i je li ga iko probao? I Bingu na Pofalićima ga nema, mislim da nema ni u Robotima...
-
emirolini
- saiks
#4522 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
pohvale dizajneru za ambalazu
-
suspect_zero
#4523 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
johntra wrote:Ima li gdje kupiti ovaj Cremos od Milkosa i je li ga iko probao? I Bingu na Pofalićima ga nema, mislim da nema ni u Robotima...
Joj vala meni nešto bezzze, isto malo gušći jogurt...nekakav bezličan
- tututuuuu
#4524 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Nutkao definitivno.Nisrin wrote:AmADin_gospo wrote:jes sličniji nuteli od npr. tegle ajvara... al ipak...platen91 wrote:Barpeh zelena tegla je po sastavu najsličniji Nuteli.Juce maksuz kupio da ga probam nakon duzeg vremena mogu reci da nije los,podavno jedno krace vrijeme se bio pokvario imao je neki šmek mislim da je zbog mlijeka u prahu ali su to popravili.
Poslije Nutelle Nutkao je najbolji, a ovi ostali...slabo!
Moram to reci...
Ostali namazi su smece, samo mast i secer.
- Thorgerson
#4525 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Mlijeko u prahu!? wtf jbt nije 94-ta...
Zar kupuje neko jos ovo sranje?
Zar kupuje neko jos ovo sranje?