Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam trenutno u malom stanu i vrijeme mi je da mijenjam u narednih godinu dana. Volio bih naci nesto bas da sam miran bar 20 godina da tu zivim s porodicom zato gledam ovakve lokacije kao sto je ta, ili tamo na Kovacicima/Grbavici onda oko Zagrebacke ulice ili bilo gdje na Vilsonovom setalistu. Dakle trazim negdje gdje ima parkova i prirode ali me nekako strah ovih stanova u starim zgradama jer je milion potencijalnih problema koje ces non-stop morati sanirati i ulagati pare.
Iznajmljivanje mi nije primamljivo kad sam sa porodicom jer mi se ne da non-stop seliti kad god gazdi cefne da hoce nesto drugo raditi sa stanom i slicno.
Ovaj mi stan recimo odgovara po svemu, lokacija, kvalitet zgrade iz 80-ih godina, ima malo zelenila okolo, itd samo mi cijena ne valja jer ga treba renovirati a evo izgleda i da ga je neko rezervisao, nek mu je sretno https://www.olx.ba/artikal/29224101/tro ... acka-76m2/
kindlas wrote:Ja sam trenutno u malom stanu i vrijeme mi je da mijenjam u narednih godinu dana. Volio bih naci nesto bas da sam miran bar 20 godina da tu zivim s porodicom zato gledam ovakve lokacije kao sto je ta, ili tamo na Kovacicima/Grbavici onda oko Zagrebacke ulice ili bilo gdje na Vilsonovom setalistu. Dakle trazim negdje gdje ima parkova i prirode ali me nekako strah ovih stanova u starim zgradama jer je milion potencijalnih problema koje ces non-stop morati sanirati i ulagati pare.
Iznajmljivanje mi nije primamljivo kad sam sa porodicom jer mi se ne da non-stop seliti kad god gazdi cefne da hoce nesto drugo raditi sa stanom i slicno.
Ovaj mi stan recimo odgovara po svemu, lokacija, kvalitet zgrade iz 80-ih godina, ima malo zelenila okolo, itd samo mi cijena ne valja jer ga treba renovirati a evo izgleda i da ga je neko rezervisao, nek mu je sretno https://www.olx.ba/artikal/29224101/tro ... acka-76m2/
dobre pare traži, ali kao što rekoh, stan prodaje lokacija
james28 wrote:
ma prijatelju može se stan jeftino renovirati, šta ja znam kakve je on materijale koristio, vjerovatno najjeftinije i digao cijenu u nebesa
Upravo. Kad vidim da se laminat koristio kroz cijeli stan, sumnjam da je koristen neki dobar materijal i za druge stvari.
Lokacija mi je ok, nije predaleko od centra. Naselje je mirno, tiho, ova saobracajnica nije nesto prometna. Eh sad, kad sam se raspitivao, cuo sam da je tu nekad bilo groblje I da se ljeti osjeti neki smrad (iz pionirske ili od kosevskog potoka). Zna li neko nesto vise ili bacite onako par komentara o objektu cisto da vidimo neku za I protiv pricu
Lokacija mi je ok, nije predaleko od centra. Naselje je mirno, tiho, ova saobracajnica nije nesto prometna. Eh sad, kad sam se raspitivao, cuo sam da je tu nekad bilo groblje I da se ljeti osjeti neki smrad (iz pionirske ili od kosevskog potoka). Zna li neko nesto vise ili bacite onako par komentara o objektu cisto da vidimo neku za I protiv pricu
Ako ti je lokacija ok, sto da ne. Ja sam zivio 6 mjeseci kao podstanar u zgradama iznad, vrtovi sunca. I jedino sto mi je smetalo je lokacija, meni je odron. Bez auta nisi nigdje prispio, ujutro katastrofa od patriotske lige pa prema gradu, pogotovo zimi
Ta sa poslovnim i može proći za 300k ,al ove ostale dvije
200k i da se udaraš nogom u guzicu(i to je teško jer niko neće dati 200k za kuću u Blagovcu).. Mada ih shvatam, čak bih isto uradio. Ako naleti kakav arap ekstra,ako ne naleti nikom ništa.
TheHound wrote:
Pitao sam ih preko vibera (ima broj u detaljnom opisu), cijena 'samo' 390.000KM Kad pogledam te gore od 500.000 ova je djaba, ali otkud pare
ako se mogu strpiti jedno 20-30 godina, mozebit i mognem dobaciti do prizemlja bar
Ja se nadam za jedno 10-15 godina da bi se moglo nesto 'zavrsit'
Tako meni zena posla poruku...8 milja za kucu u centru sa reko ma kako da ne samo sam tebe cekaala saaaam cekala....i to kad vidim svoju cifru koju iscem za centar i ovo u vogoscama i hotonjima podicu cijenu
vjesticanametli wrote:Tako meni zena posla poruku...8 milja za kucu u centru sa reko ma kako da ne samo sam tebe cekaala saaaam cekala....i to kad vidim svoju cifru koju iscem za centar i ovo u vogoscama i hotonjima podicu cijenu
Sta ces dizat, vidis da i sa tom cijenom ne mozes prodati
Imas tih 'podignutih' koliko hoces na piku, stoje par godina i nisu se prodali a nece se nikad ni prodati za te pare. Na kraju neki komsija ili poznanik kupi za 30% manje nego sto trazis na piku i nisi nista dobio osim cekanja da prodas
TheHound wrote:Imas tih 'podignutih' koliko hoces na piku, stoje par godina i nisu se prodali a nece se nikad ni prodati za te pare. Na kraju neki komsija ili poznanik kupi za 30% manje nego sto trazis na piku i nisi nista dobio osim cekanja da prodas
Ne mora znaciti da se nisu prodali-agenti ne skidaju sa svojih stranica- lijeni.