Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
johnnykola wrote:bravo jazz!!!! si gledao?
kakav ti je?
ako nisi, kako skonta da je on?
Jesam, i to slucajno. Naime, u Becu imamo kablovski kanal Okto TV koji sluzi kao platforma za alternativne kratkometrazne filmove i emisije. Prosle godine su pustali i ovaj tvoj, ali mi je trebalo dok sam se sjetio imena filma. Nije los za danasnje doba loseg filmskog stvaralastva.
e tu bih televiziju volio imati,
a ne 30 channels of shit in the TV to choose from
s'o rekli djecki iz pink floyd-a.
johnnykola wrote:bravo jazz!!!! si gledao?
kakav ti je?
ako nisi, kako skonta da je on?
Jesam, i to slucajno. Naime, u Becu imamo kablovski kanal Okto TV koji sluzi kao platforma za alternativne kratkometrazne filmove i emisije. Prosle godine su pustali i ovaj tvoj, ali mi je trebalo dok sam se sjetio imena filma. Nije los za danasnje doba loseg filmskog stvaralastva.
e tu bih televiziju volio imati,
a ne 30 channels of shit in the TV to choose from
s'o rekli djecki iz pink floyd-a.
Imaju cak i jedna yu/bosanska emisija. Zove se Bum TV u kojoj neki Dino recituje turbo-folk pjesme pod mottom "Moze li turbo-folk biti poezija?" ili tako nesto. Sjedi cesto u starim beckim parkovima, odjeven kao boem i recituje Sinana Sakica.
Jazz_Junkie wrote:
Imaju cak i jedna yu/bosanska emisija. Zove se Bum TV u kojoj neki Dino recituje turbo-folk pjesme pod mottom "Moze li turbo-folk biti poezija?" ili tako nesto. Sjedi cesto u starim beckim parkovima, odjeven kao boem i recituje Sinana Sakica.
e, to je vec traumatski.
komi wrote:
johnnykola wrote:
komi wrote:ništa... više nećeš dobiti film kojemu znam da znaš odgovor