Robben je otjeran zbog povreda i igrac od stakla nije potreban Realu. KHaj pHice, sto bi reko Osim Jr.Ozil wrote:Ne znam sta poredite Ozila sa Snajderom umjesto sa Robenom, steta sto je on otjeran
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- erni3
#4501 Re: Real Madrid C.F.
- BHF_Manijak
#4502 Re: Real Madrid C.F.
Ne znam sto konstantno trpas ovo FKS u svoje postove, kakve veze oni imaju s tim, a i mene ne mozes s tim pilat jer po nicku vidis da veze nemam s njimaratata wrote:ne znam samo koji fudbalski eksperti, jel to ovi iz FK SarajevaBHF_Manijak wrote:Cinjenice i fudbalski eksperti te pobijaju, kraj price!
Eksperti ala Beckenbauer, Del Bosque, Ferguson, Hitzfeld, Zidane itd..Treba li jos?!
- ratata
#4503 Re: Real Madrid C.F.
Eksperti su Jose Mourinho i Alex Ferguson a ovo ostalo je sitna buranija, anemicni likovi zeljni trofejaBHF_Manijak wrote:Eksperti ala Beckenbauer, Del Bosque, Ferguson, Hitzfeld, Zidane itd..Treba li jos?!ratata wrote:ne znam samo koji fudbalski eksperti, jel to ovi iz FK SarajevaBHF_Manijak wrote:Cinjenice i fudbalski eksperti te pobijaju, kraj price!Da si pratio SP znao bi i sam....
- Charuga
- Globalni moderator
#4504 Re: Real Madrid C.F.
5 utakmica ove sezone, DVIJE dobila Barsa, jednu Real u produzetku i dvije nerjesene. Gol razlika 9:3 u korist Barse. Prednost na tabeli 8 bodova u korist Barse i finale LP-a koje igra Barsa. Nema tu nikakve dominacije, samo je Barsa pokazala da je bolja i ove sezone.fixer wrote:4 tekme - jednu dobila Barca, drugu Real, dvije nerijesene. Sta je dominacijaBaltazar_khan wrote:koji su to kompleksaši pošto ne možemo meda protiv barce, hajmo im bar sjebat messija da ne bude zlatna kopačka
Ide nova sezona i nova nafaka ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4505 Re: Real Madrid C.F.
Procitao sam ovu dramu od sinoc...i nemam nista reci
Svaka cast ekipi na odlicnim igrama bez pritiska, prenijeti ovo u iducu sezonu.
Svaka cast ekipi na odlicnim igrama bez pritiska, prenijeti ovo u iducu sezonu.
-
fixer
#4506 Re: Real Madrid C.F.
Uzmi ti tu tekmu koja je zavrsila 5:0, ali mislim da i ti sam znas da ta tekma nije reprezentativna. Dokaz da nije su ti ove 4 kasnije tekme. Barcelona niije bila ni blizu da napravi slicno. Real je evoluirao s Murinhom, a ta tekma je bila rano u sezoni. Ali uzmi slobodno. Neka vas zavara, pa ce pad biti teziPlavih_11 wrote:
5 utakmica ove sezone, DVIJE dobila Barsa, jednu Real u produzetku i dvije nerjesene. Gol razlika 9:3 u korist Barse. Prednost na tabeli 8 bodova u korist Barse i finale LP-a koje igra Barsa. Nema tu nikakve dominacije, samo je Barsa pokazala da je bolja i ove sezone.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4507 Re: Real Madrid C.F.
Mislim da ce iduca sezona biti zanimljiva...veoma zanimljiva...samo bez puno promjena, ok za za ovog malog iz Dortmunda, ali onaj Bajernovac ne treba, Tevez takodje, neka ga u City-ju...ako budu opet gomilali napadace i vezne, nista od toga.
- Charuga
- Globalni moderator
#4508 Re: Real Madrid C.F.
Ne uzimam ja tu tekmu da bi meni "bilo lakse" nego sto se i ta utakmica pika u njihovim duelima ove sezone. Ne moze se izostaviti zato jer je bila "rano u sezoni".fixer wrote:Uzmi ti tu tekmu koja je zavrsila 5:0, ali mislim da i ti sam znas da ta tekma nije reprezentativna. Dokaz da nije su ti ove 4 kasnije tekme. Barcelona niije bila ni blizu da napravi slicno. Real je evoluirao s Murinhom, a ta tekma je bila rano u sezoni. Ali uzmi slobodno. Neka vas zavara, pa ce pad biti teziPlavih_11 wrote:
5 utakmica ove sezone, DVIJE dobila Barsa, jednu Real u produzetku i dvije nerjesene. Gol razlika 9:3 u korist Barse. Prednost na tabeli 8 bodova u korist Barse i finale LP-a koje igra Barsa. Nema tu nikakve dominacije, samo je Barsa pokazala da je bolja i ove sezone.
"Neka vas zavara, pa ce pad biti tezi "
To je valjda onaj isti pad koji se na ovom forumu Barseloni predvidja jos od pocetka sezone ...
Helem neise, tema je Real treba o tome pisati. Barca ima svoj pdf.
- simonese
#4509 Re: Real Madrid C.F.
Turkzone Real F.C.
- Obuca9
#4510 Re: Real Madrid C.F.
Zar ima ijedna ekipa na dunjaluku kojoj igrač takvog tipa ne bi dobrodošao?BHF_Manijak wrote:Sigurno je da bi im igrac tipa Vidic dobrodosao na stoperskoj poziciji.ultima_palabra wrote:Da se nisi ti zeznuo malo drug? Realno, osim Manchester Uniteda ja ne vidim ko to ima bolju odbranu od njih... u 10 utakmica Lige prvaka 6 primljenih golova. Treba im jedan LB za rotacije i to je to što se tiče odbrane.BHF_Manijak wrote:A ja kod ovih i pojacanja, cuj Altintop...![]()
![]()
A ne znam sto ganja ofanzivce vise, ima lik i pregrst odlicnih igraca naprije(Ronaldo, Ozil, Di Maria, Benzema, Kaka...) bolje mu je da na svojoj defanzivi poradi jer je kriminalna malo rec! Ramos jedini sto je vrijedan paznje i Pepe, ostalo mrtvi prosjek za klub kakav je Real!
-
SKAFISKAFNJAK
#4511 Re: Real Madrid C.F.
vidjelo se koliko su bolji pa im i sudije pomazu a jos se i nesto puno valjaju, oci im ispadaju ali to je izgleda pokazatelj "jacine". nego ima tamo neka rupa na temi od barcelone jedno nekoliko mjeseci, sigurno preko 6, nema komentara. sto li? a ja to su ti fanovi, sta vise reciPlavih_11 wrote:5 utakmica ove sezone, DVIJE dobila Barsa, jednu Real u produzetku i dvije nerjesene. Gol razlika 9:3 u korist Barse. Prednost na tabeli 8 bodova u korist Barse i finale LP-a koje igra Barsa. Nema tu nikakve dominacije, samo je Barsa pokazala da je bolja i ove sezone.fixer wrote:4 tekme - jednu dobila Barca, drugu Real, dvije nerijesene. Sta je dominacijaBaltazar_khan wrote:koji su to kompleksaši pošto ne možemo meda protiv barce, hajmo im bar sjebat messija da ne bude zlatna kopačka
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#4512 Re: Real Madrid C.F.
tacno , a sta reci kad je sve potaman.
- erni3
#4513 Re: Real Madrid C.F.

Malo je reci, al' guze bi dao da ga vidim u Realu
-
SKAFISKAFNJAK
#4514 Re: Real Madrid C.F.
ovaj mali igra zara ali momak je ubica stopostotnih prilika. u svakoj utakmici koju sam pratio da 1-2 gola ali zijani 5-6 sigurniherni3 wrote:
- RMD
#4515 Re: Real Madrid C.F.
Gledaj kako ga sad cvrsto drze...

- erni3
#4516 Re: Real Madrid C.F.
SKAFISKAFNJAK wrote:ovaj mali igra zara ali momak je ubica stopostotnih prilika. u svakoj utakmici koju sam pratio da 1-2 gola ali zijani 5-6 sigurniherni3 wrote:
sredio bi to Mourinho. Jos da je Raul tu da ga nauci zanat ili cak Ronaldo, ma ne bi mu bilo ravnog na planeti Zemlji, a i sire.
- BHF_Manijak
#4517 Re: Real Madrid C.F.
ratata wrote:Eksperti su Jose Mourinho i Alex Ferguson a ovo ostalo je sitna buranija, anemicni likovi zeljni trofejaBHF_Manijak wrote:
Eksperti ala Beckenbauer, Del Bosque, Ferguson, Hitzfeld, Zidane itd..Treba li jos?!Da si pratio SP znao bi i sam....
- Charuga
- Globalni moderator
#4518 Re: Real Madrid C.F.
Iker Casillas: "Čestitam Barceloni na osvojenoj tituli Lige u moje ime i u ime cijelog Real Madrida. I oni su nama prijateljski čestitali kada smo osvojili Kup. Bilo je kontroverzi tokom četiri Clasica, ali sve je to sada iza nas i zaboravljeno je, naši odnosi su dobri."

-
kory_galaktikos
#4519 Re: Real Madrid C.F.
svaka cast Ikeru pokazuje samo svoju i velicinu kluba
)
nego sto se tice ovih utakmica msm da bi sad trebalo da priliku dobiju malo vise ovi momci iz castille o kojim se toliko prica..sarabia i l..da se vidi moze li se pocet racunat na njih..
) i zelimo kaku u timu
nego sto se tice ovih utakmica msm da bi sad trebalo da priliku dobiju malo vise ovi momci iz castille o kojim se toliko prica..sarabia i l..da se vidi moze li se pocet racunat na njih..
- ratata
#4520 Re: Real Madrid C.F.
UEFA pokrenula postupak protiv Busquetsa zbog rasizma
Evropska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je kako je pokrenula disciplinski postupak protiv Barceloninog nogometaša Sergija Busquetsa, jer je ovaj vrijeđao Brazilca Marcela, lijevog odbrambenog igrača Real Madrida.
Dogodilo se to u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka 27. aprila, u kojoj je Barcelona pobijedila u Madridu ''kraljevski klub'' s 2-0. Real Madrid se žalio da je Busquets rekao Marcelu da je ''mono'' (majmun).
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110512118

Evropska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je kako je pokrenula disciplinski postupak protiv Barceloninog nogometaša Sergija Busquetsa, jer je ovaj vrijeđao Brazilca Marcela, lijevog odbrambenog igrača Real Madrida.
Dogodilo se to u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka 27. aprila, u kojoj je Barcelona pobijedila u Madridu ''kraljevski klub'' s 2-0. Real Madrid se žalio da je Busquets rekao Marcelu da je ''mono'' (majmun).
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110512118
- tzipiripi
#4521 Re: Real Madrid C.F.
Vodjen logikom moderatora ovog foruma, protivno svojoj volji, moram ove linkove postaviti ovdje.
Real kažnjen s 9.780 eura zbog rasističkih ispada navijača
Evropska nogometna unija (UEFA) kaznila je madridski Real s 9.780 eura zbog rasističkih ispada navijača "kraljevskog kluba" na stadionu Santiago Bernabeu, piše španski dnevnik "Marka"
Naime, ispad se dogodio za vrijeme utakmice europske Lige prvaka 23. studenog protiv ekipe Bayera 04 iz Leverkusena. List ističe da je Real "dobro prošao", budući da se očekivala znatno teža kazna.
Ekstremni navijači Reala, poznati kao "Ultra sur", vrijeđali su tamnopute igrače njemačkog kluba, Brazilce Roque Juniora i Juana, zbog boje njihove kože.
Real zbog navijača kažnjen sa 3.000 eura
Španjolski nogometni savez (RFEF) kaznio je madridski Real sa 3.000 eura zbog incidenta koji se dogodio 18. siječnja u utakmici 19. kola Primere protiv Osasune na Santiago Bernabeuu. Real je utakmicu dobio 3-1, a sudac Alfonso Perez Burrull je u svom izvještaju nadležne organe informirao o scenama koje je uočio na tribinama: fašističkim gestikulacijama i pokličima!
Burrull je izvjestio da su Realovi navijači u predjelu iza gola mahali zastavama s ekstremističkim ili radikalnim porukama, a jasno su se razabirali i brojni povici o “plinskoj komori, smrti Osasune i fašistima zauvijek”. Real je i u prošlosti imao problema sa skupinom radikalnih navijača pod imenom “Ultra Sur”, a u obrazloženju RFEF-a stoji da je klub kažnjen zbog "kršenja pravila o sprečavanju netolarencije i ksenofobije".
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4522 Re: Real Madrid C.F.
@tzipiripi, ako procitas sta je ultima napisao za navijacke skupine na pdf-u Barcelone, onda ces fino uzeti i pobrisati ovaj clanak. To sto se desava oko Busquetsa nema neke veze s tim sta su radili navijaci Reala. Al' hajd', nek' si ti to povezao...
-
fixer
#4523 Re: Real Madrid C.F.
Kakav gol Marcela
-
fixer
#4524 Re: Real Madrid C.F.
Kakav gol Ronaldafixer wrote:Kakav gol Marcela