FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#4501 Re: FC Barcelona
Nikako da izadju iz krize. Mozda je sansa u utakmici sa Santanderom .. 
- Luigi
#4502 Re: FC Barcelona
Jedini minus večeras povreda Alvesa. Ne čini se ozbiljno, mislim da je istegao mišić. Ima li kakva informacija hoće li i koliko pauzirati?
- Charuga
- Globalni moderator
#4503 Re: FC Barcelona
Zadnja desna loza je u pitanju i nije ozbiljna povreda.Luigi wrote:Jedini minus večeras povreda Alvesa. Ne čini se ozbiljno, mislim da je istegao mišić. Ima li kakva informacija hoće li i koliko pauzirati?
- Distortion
#4504 Re: FC Barcelona
It is privilige and pleasure to watch Barcelona
I onaj golman Malage sta je sve skidao, moze konkurisat za igraca utakmice
I onaj golman Malage sta je sve skidao, moze konkurisat za igraca utakmice
- Obuca9
#4505 Re: FC Barcelona
Ma nije, vidiš da su bili dostigli vrhunac s onim stalnim peticama, sad evo već padaju, a večerašnja 4 gola su najbolji dokaz. Sad će oni skroz pasti.Plavih_11 wrote:Nikako da izadju iz krize. Mozda je sansa u utakmici sa Santanderom ..
- Baltazar_khan
#4506 Re: FC Barcelona
Dani Alves has a slight hamstring strain that will keep him out for 10-15 days
- Il_Principe
#4507 Re: FC Barcelona
missko wrote:http://www.laola1.tv/Jack Be Nimble wrote:Bar v malaga prenos na internetu?
Najbolji kvalitet slike
sta na tom cudu sve prenose, vidim ovdje samo hockey, odbojka i slicno
-
LSD
#4508 Re: FC Barcelona
Vanzemaljski fudbal, samo su im navijaci ocajno loši...ovo je bruka i sramota, gledati ovakav tim, a ne pjevati barem kakavu pjesmicu ili nešto.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#4509 Re: FC Barcelona
Pa ne mogu svi imati navijače k'o City...LSD wrote: Vanzemaljski fudbal, samo su im navijaci ocajno loši...ovo je bruka i sramota, gledati ovakav tim, a ne pjevati barem kakavu pjesmicu ili nešto.
- suncica24
#4510 Re: FC Barcelona
Dosaaadnooooo 
- elvis_sa
#4511 Re: FC Barcelona
Nece ni oni moci igrati godinama konstantno na ovom nivou,Doci ce do zamora materijala i vidicu hoceli i tad bit ovih "Vatrenih" navijaca barse.Dali ce ih i tada bodriti kada im krene lose (nedaj boze)
-
Bušman
#4512 Re: FC Barcelona
U Spaniji se drugacije navija, drugaciji mentalitet. Ja kad sam bio na utakmici ko da sam bio u pozoristu, eto kakva je atmosfera. Nekada su Boixos Nois pravili buku, ali njima vise nema ulaza na Camp Nou. Mislim da sada to rade Almogavers, oni masu zastavama iza gola (obicno na juznoj strani). Ali oni nisu Boixos Nois (koji su usput receno totalne budaleEntropio wrote:Pa ne mogu svi imati navijače k'o City...LSD wrote: Vanzemaljski fudbal, samo su im navijaci ocajno loši...ovo je bruka i sramota, gledati ovakav tim, a ne pjevati barem kakavu pjesmicu ili nešto.
-
Bušman
#4514 Re: FC Barcelona
Sto se mene tice ja cu biti. Bio sam od '95, evo i sad sam. Navijao sam i kad je Kodro ubijao Real i kad se svinjska glava bacala na Figa i kad je dozivjela finansijski krah. A Barca ako nastavi forsirati svoju filozofiju ima jos puno godina da prekucava nogomet. Vidis i sam da stalno dolaze neki novi klinci, tako da neminovni odlazak Xavia, Inieste, Puyola, Valdesa i nece biti veliki problem, nadam seelvis_sa wrote:Nece ni oni moci igrati godinama konstantno na ovom nivou,Doci ce do zamora materijala i vidicu hoceli i tad bit ovih "Vatrenih" navijaca barse.Dali ce ih i tada bodriti kada im krene lose (nedaj boze)
- Charuga
- Globalni moderator
#4515 Re: FC Barcelona
Kazem ja, ima nade u sljedecoj utakmici protiv Santandera da se pocnu vracati u formu ..hz__semir wrote:Ma nije, vidiš da su bili dostigli vrhunac s onim stalnim peticama, sad evo već padaju, a večerašnja 4 gola su najbolji dokaz. Sad će oni skroz pasti.Plavih_11 wrote:Nikako da izadju iz krize. Mozda je sansa u utakmici sa Santanderom ..
Bilo je simpatizera u vrijeme krize i losih igara, ima ih u vrijeme rapsodije Barsine igre i bice ih uvijek. Nema ovde na forumu velikih i vatrenih NAVIJACA Barse. Sve su to samo SIMPATIZERI ..elvis_sa wrote:Nece ni oni moci igrati godinama konstantno na ovom nivou,Doci ce do zamora materijala i vidicu hoceli i tad bit ovih "Vatrenih" navijaca barse.Dali ce ih i tada bodriti kada im krene lose (nedaj boze)
Vecina nas ovde NAVIJA za klubove u BiH ali ubijamo vrijeme na ovim temama dok je pauza u nasoj ligi. Zato samo opusteno, bez prevelike sekirancije ...
-
5 0 5
#4516 Re: FC Barcelona
Speak for yourself.Plavih_11 wrote:Nema ovde na forumu velikih i vatrenih NAVIJACA Barse. Sve su to samo SIMPATIZERI

- Charuga
- Globalni moderator
#4517 Re: FC Barcelona
Trebao si citirati i nastavak teksta.505sCrtom wrote:Speak for yourself.Plavih_11 wrote:Nema ovde na forumu velikih i vatrenih NAVIJACA Barse. Sve su to samo SIMPATIZERI
Eto, ti spadas u tu manjinu ...Plavih_11 wrote:Ili mozda ima neka manjina ali rijetko ko da je otisao i pogledao jednu utakmicu uzivo.
- Obuca9
#4518 Re: FC Barcelona
Joj tebe, pa ti isto ko da ne znas da se moze biti i vatreni navijac kad gledas tekme u SportCentru, odes dva put na ekskurziju u Barcelonu, te pratis sve vijesti na goal.com o BarceloniPlavih_11 wrote:Trebao si citirati i nastavak teksta.505sCrtom wrote:Speak for yourself.Plavih_11 wrote:Nema ovde na forumu velikih i vatrenih NAVIJACA Barse. Sve su to samo SIMPATIZERI
Eto, ti spadas u tu manjinu ...Plavih_11 wrote:Ili mozda ima neka manjina ali rijetko ko da je otisao i pogledao jednu utakmicu uzivo.
-
5 0 5
#4519 Re: FC Barcelona
hz__semir wrote: Joj tebe, pa ti isto ko da ne znas da se moze biti i vatreni navijac kad gledas tekme u SportCentru, odes dva put na ekskurziju u Barcelonu, te pratis sve vijesti na goal.com o Barceloni(Da se razumijemo, s izuzetkom ekskurzije
, vrijedi isto i za ove vatrene navijace Uniteda, Madrida, Intera, Milana, Juventusa...)
- Charuga
- Globalni moderator
#4520 Re: FC Barcelona
Sve diraj ali u SC nikako ..hz__semir wrote:Joj tebe, pa ti isto ko da ne znas da se moze biti i vatreni navijac kad gledas tekme u SportCentru, odes dva put na ekskurziju u Barcelonu, te pratis sve vijesti na goal.com o Barceloni(Da se razumijemo, s izuzetkom ekskurzije
, vrijedi isto i za ove vatrene navijace Uniteda, Madrida, Intera, Milana, Juventusa...)
-
5 0 5
#4521 HALF A LIGA IS WON

Barça thrashes at home while Madrid draws in the bottom of the table team’s field.
Barça 4 – 1 Málaga. Winter champions. Barça ends the first half with breaking the record of points and goals.
Madrid, 4 points behind. Mourinho’s team was unable to win where Barça scored eight goals.
- elvis_sa
#4522 Re: FC Barcelona
Brate ja navijam za barsu evo nesto vise od 10 godina,i sjecam se toga za Figa bio je stvarno majstor,bio mi je jedan od najdrazih igraca ali kad je presao u real pokazao je veliko nepostovanje prema navijacima i zato su te svinjske glave letile sa tribina.Iskreno sad su mi barsu zgadili neki "navijaci" jer svaki drugi klinac navija za barsu,djete vidi messija na televizoru i odma je on navijac ,a da ga pitas u kojol se ligi barsa takmici veze on nebi imao.U svakom slucaju ne bojim se ja za barsu,kako si sam rekao dolaze novi klinci i po meni pravi nasljednik xavija je tiago alcantara. A za iniestu se ne brinem moze on jos igratiBušman wrote:Sto se mene tice ja cu biti. Bio sam od '95, evo i sad sam. Navijao sam i kad je Kodro ubijao Real i kad se svinjska glava bacala na Figa i kad je dozivjela finansijski krah. A Barca ako nastavi forsirati svoju filozofiju ima jos puno godina da prekucava nogomet. Vidis i sam da stalno dolaze neki novi klinci, tako da neminovni odlazak Xavia, Inieste, Puyola, Valdesa i nece biti veliki problem, nadam seelvis_sa wrote:Nece ni oni moci igrati godinama konstantno na ovom nivou,Doci ce do zamora materijala i vidicu hoceli i tad bit ovih "Vatrenih" navijaca barse.Dali ce ih i tada bodriti kada im krene lose (nedaj boze). U svakom slucaju, klinci kao Fontas, Bartra, Planas, Thiago, Rafa, JDS imaju kvaliteta. Na Barci je da ih fino spremi za najvisi nivo igre.
Last edited by elvis_sa on 17/01/2011 13:09, edited 2 times in total.
- Obuca9
#4523 Re: FC Barcelona
A u gazdu pogotovo, jel' dePlavih_11 wrote:Sve diraj ali u SC nikako ..hz__semir wrote:Joj tebe, pa ti isto ko da ne znas da se moze biti i vatreni navijac kad gledas tekme u SportCentru, odes dva put na ekskurziju u Barcelonu, te pratis sve vijesti na goal.com o Barceloni(Da se razumijemo, s izuzetkom ekskurzije
- Charuga
- Globalni moderator
#4524 Re: FC Barcelona
Samo jednog. Drugom mozes raditi sta hoces ...hz__semir wrote:A u gazdu pogotovo, jel' dePlavih_11 wrote:Sve diraj ali u SC nikako ..hz__semir wrote:Joj tebe, pa ti isto ko da ne znas da se moze biti i vatreni navijac kad gledas tekme u SportCentru, odes dva put na ekskurziju u Barcelonu, te pratis sve vijesti na goal.com o Barceloni(Da se razumijemo, s izuzetkom ekskurzije