Za danas toliko ... I ja cu staviti stoćku pa se castimo sutra ...Globus wrote:Opucat cu danas ovoAko ima sta jos reci dok nisam otiso u grad
Kladionica
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- awekenings
#4501 Re: Kladionica
- Globus
#4502 Re: Kladionica
Necu ja toliko manje cu ..Ne smijem rizikovat ima festa u petak 
- awekenings
#4503 Re: Kladionica
Ko ne riskira taj ne profitira ... ako riskiras mogla bi biti bash opasna feshta ...Globus wrote:Necu ja toliko manje cu ..Ne smijem rizikovat ima festa u petak
- Globus
#4504 Re: Kladionica
U subotu sam riskiro .. sve uplatio znaci ako dobijem hadzija .. izgubim cigan .. CHelsea osto na jednom na drugom barca i benfika ... CHelsea vodi ja se obuko .. chelsea primio go ja se skidamawekenings wrote:Ko ne riskira taj ne profitira ... ako riskiras mogla bi biti bash opasna feshta ...Globus wrote:Necu ja toliko manje cu ..Ne smijem rizikovat ima festa u petak![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4505 Re: Kladionica
Evo sam iskop'o jedan fudbal
Nogomet, Argentina
21:00 Gimnasia LP – Estudiantes 2 @ 2,15
Počela je argentinska Clausura, ovo večeras je tek drugo kolo. Gimnasia La Plata je u totalnom rezultatskom rasulu. Imaju šest uzastopnih poraza, ako računamo i posljednjih pet kola protekle sezone. Apsolutno neučinkovit tim, teško zabijaju golove i kod kuće i na strani. Estudiantes iza sebe ima izvanrednu sezonu. Činjenica je da su protiv velike Barcelone igrali finale “klupskog prvenstva svijeta” i to mnogo toga govori. Da su u formi, govori i prvo kolo ovogodišnje Clausure, rutinski su pobijedili Arsenala rezultatom 3-0. Ako uspiju sačuvati svoju mrežu, neće biti problema, jer najvjerovatnije zabijaju bar jedan gol slaboj i neuvjerljivoj Gimnasia La Plati.
Nogomet, Argentina
21:00 Gimnasia LP – Estudiantes 2 @ 2,15
Počela je argentinska Clausura, ovo večeras je tek drugo kolo. Gimnasia La Plata je u totalnom rezultatskom rasulu. Imaju šest uzastopnih poraza, ako računamo i posljednjih pet kola protekle sezone. Apsolutno neučinkovit tim, teško zabijaju golove i kod kuće i na strani. Estudiantes iza sebe ima izvanrednu sezonu. Činjenica je da su protiv velike Barcelone igrali finale “klupskog prvenstva svijeta” i to mnogo toga govori. Da su u formi, govori i prvo kolo ovogodišnje Clausure, rutinski su pobijedili Arsenala rezultatom 3-0. Ako uspiju sačuvati svoju mrežu, neće biti problema, jer najvjerovatnije zabijaju bar jedan gol slaboj i neuvjerljivoj Gimnasia La Plati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4507 Re: Kladionica
Aferim, @playerchino
Estudiantes
21:00 Roma - Udinese 1 1,80
9 pobjeda i 2 poraza uz gol razliku 20-9 Roma ima kuci u ligi ove sezone. Udinese u gostima 0 4 7 6-15 gol razlika.
Ozlijeđeni su ili upitni Pepe, Sanchez, Isla, Basta, D'Agostino i Handanovic (Udinese).
Roma u seriji od 6 pobjeda (kup i liga), Udinese ima samo 2 pobjede u kupu, u Seriji A su kriza.
Moguci sastav Rome:Doni, Motta, Mexes, Burdisso, Riise; De Rossi, Pizarro; Taddei, Perrotta, Vucinic; Totti.
Moguci sastav Udinese: Handanovic ('?), Basta, Coda, Lukovic, Pasquale; Sammarco, D'Agostino(?), Inler; Floro Flores, Corradi, Di Natale.
Jest da je kup i da to ne volim igrati, ali mislim da Roma ima motiva dobiti ovu utakicu, jer su otisli daleko u kupu, vjerovatno racunaju da taj trofej mogu osvojiti.
Udinese jeste izbacio Milana proslo kolo, ali mislim da su vec sada u drugim problemima (opstanak, povrede), tako da vjerovatno ispadaju od Vucice.
U pitanju je prva utakmica polufinala Kupa Italije.

Estudiantes
9 pobjeda i 2 poraza uz gol razliku 20-9 Roma ima kuci u ligi ove sezone. Udinese u gostima 0 4 7 6-15 gol razlika.
Ozlijeđeni su ili upitni Pepe, Sanchez, Isla, Basta, D'Agostino i Handanovic (Udinese).
Roma u seriji od 6 pobjeda (kup i liga), Udinese ima samo 2 pobjede u kupu, u Seriji A su kriza.
Moguci sastav Rome:Doni, Motta, Mexes, Burdisso, Riise; De Rossi, Pizarro; Taddei, Perrotta, Vucinic; Totti.
Moguci sastav Udinese: Handanovic ('?), Basta, Coda, Lukovic, Pasquale; Sammarco, D'Agostino(?), Inler; Floro Flores, Corradi, Di Natale.
Jest da je kup i da to ne volim igrati, ali mislim da Roma ima motiva dobiti ovu utakicu, jer su otisli daleko u kupu, vjerovatno racunaju da taj trofej mogu osvojiti.
Udinese jeste izbacio Milana proslo kolo, ali mislim da su vec sada u drugim problemima (opstanak, povrede), tako da vjerovatno ispadaju od Vucice.
- PriNc_ba
#4508 Re: Kladionica
i ja kloc bas juce odlucim da prespavam citav dan i da pocnem cugati cim sam ustao navece
fkt stavio pored kompa na papiric na petaka da odigram ajax oba nece dati gol,twente 1,psv 1,inter 1,sevilja 1, tottenham 2,anderleht 1,benfika 1 i rangers 1
kakav sam ja bolid
al hajd 
player
svaka cast, a fkt ev gledam od 12 ovih parova tvojih ja sam 9 htio igrati ccc.... odavno se nije desilo da svi ovi zvucniji favoriti dobiju u jednom danu. ovo mi mirise na katastrofa subotu vala a dobru nedelju
s obzirom da je utorak bio los skroz, pa srijeda ekstra, pa ako danas bude lose a sutra dobro ja se ne kladim u subotu onda
vjerujem da su se kosmicke sile rasporedile ove sedmice fino tako da jedan dan kladionica ide lose a jedan dan super

fkt stavio pored kompa na papiric na petaka da odigram ajax oba nece dati gol,twente 1,psv 1,inter 1,sevilja 1, tottenham 2,anderleht 1,benfika 1 i rangers 1
player
-
Adi_vp
#4509 Re: Kladionica
juce se mogle uzeti pare taman da nista ne pratis od fudbala al hbg lijeno do kladare otic,valja guzove podic 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4510 Re: Kladionica
Ja na marku ipo naredao bruku parova i sve fudbal prodjem, a padnem 2 tenisa. Hocu ja 200KMAdi_vp wrote:juce se mogle uzeti pare taman da nista ne pratis od fudbala al hbg lijeno do kladare otic,valja guzove podic
-
vendetta87
#4511 Re: Kladionica
evo sad čekam listić od 50 maraka.Kontam siguran.Al u k***u.
portugalski kup tekma: Pacos de fereira-Chaves ja hladno keca odigram.Reko gdje cu 2.Kad evo ovi levati 0-2 gube u 20 min.
FUJ!!
portugalski kup tekma: Pacos de fereira-Chaves ja hladno keca odigram.Reko gdje cu 2.Kad evo ovi levati 0-2 gube u 20 min.
FUJ!!
- awekenings
-
playercina
- awekenings
#4514 Re: Kladionica
Pogodi ga druze, svaka cast, mada nisam ovo odigrao al et ... mogla se uzeti koja parica ...Tomahawk11 wrote:Aferim, @playerchino![]()
Estudiantes![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4515 Re: Kladionica
Odigrao sam jos Washington-a 2 (5-6awekenings wrote:Pogodi ga druze, svaka cast, mada nisam ovo odigrao al et ... mogla se uzeti koja parica ...Tomahawk11 wrote:Aferim, @playerchino![]()
Estudiantes![]()
![]()
Vidjecemo ima li sta danas...
- awekenings
#4516 Re: Kladionica
I ja sam dobio na Washingtonu ali sam stavio zbroj golova 2 ... Veceras Washington protiv Atlante, ovdje ako ih Wash ne podere ja se prestajem kladiti ... Green se vraca nakon suspenzije za Wash dok Kovalchuk (praktichno glavni igrach Atlante) prodan tj trade-an u New Jersey ...ako veceras pobjede to ce biti 13 pobjeda zaredom ...samo me ovaj broj 13 brineTomahawk11 wrote:Odigrao sam jos Washington-a 2 (5-6awekenings wrote:Pogodi ga druze, svaka cast, mada nisam ovo odigrao al et ... mogla se uzeti koja parica ...Tomahawk11 wrote:Aferim, @playerchino![]()
Estudiantes![]()
![]()
) i Cleveland-a i
![]()
Vidjecemo ima li sta danas...
- awekenings
#4517 Re: Kladionica
Gdje mi je pamet bila pa ja savjetovah da se stavi lova na Detroit ...izvinjenje kolega @Globus ...Globus wrote:Opucat cu danas ovoAko ima sta jos reci dok nisam otiso u grad
- PriNc_ba
#4518 Re: Kladionica
e jest dobro 2 dana imati obaveza ili biti "crnogorac" pa ne pomisliti otici do kladionice
pa onda pregledas rezultate i skontas da bi po prvi put u pravo dugo vremena mogao imati 5 stoja u dzepu od kladionice :DDDDD ali naravno nemas ih jer si bio kloc i nisi se kladio na ono sto si kontao da se kladis jer ti je bilo mrsko otici do kladionice ili si imao nekih drugih "obaveza"
pu !
da vidim hocul pasti na ovim bogaljima
ev samo jedan od mene danas 
werder hendikep 1
ova herta je skup bogalja a werder jos gori jer su fkt dobri igraci al ne mogu meda
zato ocekujem budjenje werdera a konstantnost herte
tipujem na 3-5 golova u mrezi berlineza 
dodatak ipak
ovaj wolfsburg u hokeju fkt dere u zadnje vrijeme
pa et...
nisam gledao tabelu niti je pratim ali pratim njih zadnje vrijeme 5 minimalno zabijaju i deru protivnike
velika kvota na njima pa cu predpostaviti da je u pitanju neko od prvoplasiranih protiv koga igraju
ali x2 ili 2 konacni pobjednik ili preko golova
moze u neki sistem ili ko voli rizikovati ovaj par dvicu i jos 2 para i to je to 
pu !
da vidim hocul pasti na ovim bogaljima
werder hendikep 1
ova herta je skup bogalja a werder jos gori jer su fkt dobri igraci al ne mogu meda
dodatak ipak
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4519 Re: Kladionica
Ma kakvih 13
, nece se Wash zaustaviti bas sad, protiv Atlante, grabim to u Bet Live 1.9 na superponudi, i St. Pauli od fuce (mada bi ih najradije zaobisao, ali ne mogu, deru ljudi
)
Treba mi jos jedan...
Treba mi jos jedan...
- awekenings
#4520 Re: Kladionica
Boston - New Jersey 1.10 ... to je moj drugi par pored wash ... ali mi chudno shto su stavili na wash 1.90 i to u super ponudu ...Tomahawk11 wrote:Ma kakvih 13, nece se Wash zaustaviti bas sad, protiv Atlante, grabim to u Bet Live 1.9 na superponudi, i St. Pauli od fuce (mada bi ih najradije zaobisao, ali ne mogu, deru ljudi
)
Treba mi jos jedan...
- PriNc_ba
#4521 Re: Kladionica
ajde ljudi da sastavimo kakav dobitni listic s kvotom izmedju 8 i 10 a maksimalno 10 parova 
treba mi hitno 400 + maraka
hahahahahaha 
treba mi hitno 400 + maraka
- Admir_1984
#4522 Re: Kladionica

I onda kazu trebas imati srece, kakve crne srece. Sve je to vec davno zapisano ko je ima, a ko nema. Taman kad je standard primio gol, Panationaikos poceo gubit, a sve vrijeme utakmice vodili. Jos ih samo stavio jer su zijanili od Partizana i ovo su MORALI dobiti, kvota 1,2
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4523 Re: Kladionica
Trebas smanjiti broj parova... biliv miAdmir_1984 wrote:
I onda kazu trebas imati srece, kakve crne srece. Sve je to vec davno zapisano ko je ima, a ko nema. Taman kad je standard primio gol, Panationaikos poceo gubit, a sve vrijeme utakmice vodili. Jos ih samo stavio jer su zijanili od Partizana i ovo su MORALI dobiti, kvota 1,2![]()
- Admir_1984
#4524 Re: Kladionica
Da sam stavio prvih 4-5 parova na vishe para standard bi pobjedio 0-4. Pisao sam o ovome i prije, ali ja na 2-3 marke uvijek pogodim dosta parova, cim smanjim broj, a povecam ulog vecinu fulim. To ti je to prokletstvo
-
krusty
#4525 Re: Kladionica
sinoc prosao
Roma-Udine 1
Feyenoord 2
LeBron preko
Aldridge preko
10 kvota
veceras cekam
Washington NHL 1
Stuckey preko