Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
mO k3

#4501 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Drasko
Мијењам локацију како бих нашао адекватно мјесто да вам се УЖИВО обратим у 14:30 часова док сам још на слободи.
Не смијемо дозволити да нас све ухапсе, а поготово не преплаше јер борба за бољи град и бољу Републику Српску се наставља!
Надам се да се видимо у 14:30...
SaraFina

#4502 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

bosan wrote:
SaraFina wrote:

Jok ba. Groblje je li?
Ko Dzinoviceva kosa :D

Mogu onda zamisliti. Ali Džinović je p... kao da hljeba nema. A miloner.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4503 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

mO k3 wrote:
Najnovije informacije iz Policije: Sva buduća javna okupljanja grupe ''Pravda za Davida'' biće spriječena
Saopštenje iz PU Banjaluka prenosimo u cijelosti:

najnoviji vijesti ...
Normalno, ovo je trebalo odmah zabraniti...ne okupljaju se ni u Sjevernoj Koreji, pa šta - ništa, šta im fali...
sumirprimus

#4504 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

mO k3 wrote:Drasko
Мијењам локацију како бих нашао адекватно мјесто да вам се УЖИВО обратим у 14:30 часова док сам још на слободи.
Не смијемо дозволити да нас све ухапсе, а поготово не преплаше јер борба за бољи град и бољу Републику Српску се наставља!
alanfordovdski
The 51st State

#4505 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by The 51st State »

Krokodajl wrote:
The 51st State wrote:i sad je dilema jeli dragicevic u bjekstvu ili su ga negdje skembali? vjerovatno je realnija druga opcija, a to je vec opasna manifestacija diktature i represije, pocinju da lice na bliskoistocne rezime gdje ljudi nestaju preko noci.
Ne bi ne nažalost ništa iznenadilo.

Eno u bratskoj Srbiji, onom novinaru što su nekidan zapalili kuću, sinoć provavili u stan koji je dobio na korištenje.

Nema tu cile-mile, ili si s nama ili si izdajnik.
dobro se prezivilo ikako u ratu kad se danas vidi dokle se ide zarad jebene vlasti i sehara, strasno.
SaraFina

#4506 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

sumirprimus wrote:znaci zakuhalo se momacki :skoljka:
neko pokusava da srusi rs :skoljka:

Džihadlije iz hotela tuzla i britanci :oops:
sumirprimus

#4507 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

SaraFina wrote:

neamo mi nista s ovim, nas svkako hoce da mijenjaju za pale :D
Krokodajl

#4508 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Krokodajl »

Sad postavit miliciju na ulaze u BL i na ulaze u RS, i uvest vanredno stanje, isključit struju svima osim prioritetima i to je to.
EDIT:

Kad im počnu sad Gulen FETO knjige nalaziti po džepovima haha.
Last edited by Krokodajl on 31/12/2018 13:21, edited 1 time in total.
mO k3

#4509 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

:mrgreen:
Mile je u Sarajevu kod Bakira :mrgreen:
SaraFina

#4510 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Bože! Od onakvog entiteta. Gerilci se stvoriše!
sumirprimus

#4511 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

mO k3 wrote:
:mrgreen:
Mile je u Sarajevu kod Bakira :mrgreen:
a u pm srusice i federaciju :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4512 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:
SaraFina wrote:

neamo mi nista s ovim, nas svkako hoce da mijenjaju za pale :D
Imate, imate....eno pišu vi organizovali doček Nove, a u BL ukinuli...e pa, ne može to tako!
mO k3

#4514 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

gdje nam je @alfonso Hotel Tuzla??

Sve je to njegovo maslo ... :mrgreen:
sumirprimus

#4515 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
Imate, imate....eno pišu vi organizovali doček Nove, a u BL ukinuli...e pa, ne može to tako!
ma ja sam dole 9og ima nakva gida banket neam pojma neki vrag :D
insomnia78

#4516 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Vive la République
mO k3

#4518 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

insomnia78 wrote:
Vive la République
Ti sa malom kitom shuti :mrgreen:
SaraFina

#4519 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

PreCjednik će večeras iznenaditi Banjalučane i sam održati koncert. Vidjećete! Helikopter će kružiti da može uskočiti ako svjetina nagrne!
radostan dan

#4522 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

"Vidim dva pozitivna događaja u BiH. To su nedavni izbor Željka Komšića za člana Predsedništva BiH. Za mene je on jedan od retkih državnika sa jasnom vizijom države BiH. Drugi su protesti u Banjaluci koji ne prestaju. Oba događaja daju mi tračak nade da su građani - pojedinci shvatili da ih vlasti ponižavaju i zloupotrebljavaju, odlučili da izađu na ulice i mirno demonstriraju protiv policijskog zataškavanja zločina, te traže promene", izjavio je Visoki predstavnik za sarajevski "Dnevni avaz".
mO k3

#4523 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

radostan dan wrote:
"Vidim dva pozitivna događaja u BiH. To su nedavni izbor Željka Komšića za člana Predsedništva BiH. Za mene je on jedan od retkih državnika sa jasnom vizijom države BiH. Drugi su protesti u Banjaluci koji ne prestaju. Oba događaja daju mi tračak nade da su građani - pojedinci shvatili da ih vlasti ponižavaju i zloupotrebljavaju, odlučili da izađu na ulice i mirno demonstriraju protiv policijskog zataškavanja zločina, te traže promene", izjavio je Visoki predstavnik za sarajevski "Dnevni avaz".
Jesi ti za sebe juce napisao da si vojvoda?? :shock:
radostan dan

#4524 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

mO k3 wrote:
radostan dan wrote:
Jesi ti za sebe juce napisao da si vojvoda?? :shock:
malo je reć...al danas sam nvo pičić.
nego, šta veliš na ovu izjavu gore?
mO k3

#4525 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

radostan dan wrote:
malo je reć...al danas sam nvo pičić.
nego, šta veliš na ovu izjavu gore?
ti si postavio sta kazes ti kao prvi pa cu ti reci moje misljenje??
Post Reply