Мијењам локацију како бих нашао адекватно мјесто да вам се УЖИВО обратим у 14:30 часова док сам још на слободи.
Не смијемо дозволити да нас све ухапсе, а поготово не преплаше јер борба за бољи град и бољу Републику Српску се наставља!
Надам се да се видимо у 14:30...
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- mO k3
#4501 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Drasko
- SaraFina
#4502 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
bosan wrote:Ko Dzinoviceva kosaSaraFina wrote:
Jok ba. Groblje je li?
Mogu onda zamisliti. Ali Džinović je p... kao da hljeba nema. A miloner.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4503 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Normalno, ovo je trebalo odmah zabraniti...ne okupljaju se ni u Sjevernoj Koreji, pa šta - ništa, šta im fali...mO k3 wrote:Saopštenje iz PU Banjaluka prenosimo u cijelosti:Najnovije informacije iz Policije: Sva buduća javna okupljanja grupe ''Pravda za Davida'' biće spriječena
najnoviji vijesti ...
-
sumirprimus
#4504 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
alanfordovdskimO k3 wrote:DraskoМијењам локацију како бих нашао адекватно мјесто да вам се УЖИВО обратим у 14:30 часова док сам још на слободи.
Не смијемо дозволити да нас све ухапсе, а поготово не преплаше јер борба за бољи град и бољу Републику Српску се наставља!
-
The 51st State
#4505 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
dobro se prezivilo ikako u ratu kad se danas vidi dokle se ide zarad jebene vlasti i sehara, strasno.Krokodajl wrote:Ne bi ne nažalost ništa iznenadilo.The 51st State wrote:i sad je dilema jeli dragicevic u bjekstvu ili su ga negdje skembali? vjerovatno je realnija druga opcija, a to je vec opasna manifestacija diktature i represije, pocinju da lice na bliskoistocne rezime gdje ljudi nestaju preko noci.
Eno u bratskoj Srbiji, onom novinaru što su nekidan zapalili kuću, sinoć provavili u stan koji je dobio na korištenje.
Nema tu cile-mile, ili si s nama ili si izdajnik.
- SaraFina
#4506 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
sumirprimus wrote:znaci zakuhalo se momacki![]()
neko pokusava da srusi rs
Džihadlije iz hotela tuzla i britanci
-
sumirprimus
#4507 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
neamo mi nista s ovim, nas svkako hoce da mijenjaju za paleSaraFina wrote:sumirprimus wrote:znaci zakuhalo se momacki![]()
- Krokodajl
#4508 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sad postavit miliciju na ulaze u BL i na ulaze u RS, i uvest vanredno stanje, isključit struju svima osim prioritetima i to je to.
EDIT:
Kad im počnu sad Gulen FETO knjige nalaziti po džepovima haha.
EDIT:
Kad im počnu sad Gulen FETO knjige nalaziti po džepovima haha.
Last edited by Krokodajl on 31/12/2018 13:21, edited 1 time in total.
- mO k3
#4509 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
sumirprimus wrote:znaci zakuhalo se momacki![]()
Mile je u Sarajevu kod Bakira
- SaraFina
#4510 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
mO k3 wrote:DraskoМијењам локацију како бих нашао адекватно мјесто да вам се УЖИВО обратим у 14:30 часова док сам још на слободи.
Bože! Od onakvog entiteta. Gerilci se stvoriše!
-
sumirprimus
#4511 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
a u pm srusice i federacijumO k3 wrote:sumirprimus wrote:znaci zakuhalo se momacki![]()
neko pokusava da srusi rs![]()
Mile je u Sarajevu kod Bakira
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4512 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Imate, imate....eno pišu vi organizovali doček Nove, a u BL ukinuli...e pa, ne može to tako!sumirprimus wrote:neamo mi nista s ovim, nas svkako hoce da mijenjaju za paleSaraFina wrote:sumirprimus wrote:znaci zakuhalo se momacki![]()
- SaraFina
- mO k3
#4514 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
gdje nam je @alfonso Hotel Tuzla??
Sve je to njegovo maslo ...
Sve je to njegovo maslo ...
-
sumirprimus
#4515 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ma ja sam dole 9og ima nakva gida banket neam pojma neki vragTomahawk11 wrote:
Imate, imate....eno pišu vi organizovali doček Nove, a u BL ukinuli...e pa, ne može to tako!
- insomnia78
#4516 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vive la RépubliquemO k3 wrote:DraskoМијењам локацију како бих нашао адекватно мјесто да вам се УЖИВО обратим у 14:30 часова док сам још на слободи.
- mO k3
#4517 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ko su juce uhaspeni?? Zna li se sta
- mO k3
#4518 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ti sa malom kitom shutiinsomnia78 wrote:Vive la RépubliquemO k3 wrote:DraskoМијењам локацију како бих нашао адекватно мјесто да вам се УЖИВО обратим у 14:30 часова док сам још на слободи.
- SaraFina
#4519 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
PreCjednik će večeras iznenaditi Banjalučane i sam održati koncert. Vidjećete! Helikopter će kružiti da može uskočiti ako svjetina nagrne!
-
Nivelacija
- SaraFina
-
radostan dan
#4522 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
"Vidim dva pozitivna događaja u BiH. To su nedavni izbor Željka Komšića za člana Predsedništva BiH. Za mene je on jedan od retkih državnika sa jasnom vizijom države BiH. Drugi su protesti u Banjaluci koji ne prestaju. Oba događaja daju mi tračak nade da su građani - pojedinci shvatili da ih vlasti ponižavaju i zloupotrebljavaju, odlučili da izađu na ulice i mirno demonstriraju protiv policijskog zataškavanja zločina, te traže promene", izjavio je Visoki predstavnik za sarajevski "Dnevni avaz".
- mO k3
#4523 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jesi ti za sebe juce napisao da si vojvoda??radostan dan wrote:"Vidim dva pozitivna događaja u BiH. To su nedavni izbor Željka Komšića za člana Predsedništva BiH. Za mene je on jedan od retkih državnika sa jasnom vizijom države BiH. Drugi su protesti u Banjaluci koji ne prestaju. Oba događaja daju mi tračak nade da su građani - pojedinci shvatili da ih vlasti ponižavaju i zloupotrebljavaju, odlučili da izađu na ulice i mirno demonstriraju protiv policijskog zataškavanja zločina, te traže promene", izjavio je Visoki predstavnik za sarajevski "Dnevni avaz".
-
radostan dan
#4524 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
malo je reć...al danas sam nvo pičić.mO k3 wrote:Jesi ti za sebe juce napisao da si vojvoda??radostan dan wrote:"Vidim dva pozitivna događaja u BiH. To su nedavni izbor Željka Komšića za člana Predsedništva BiH. Za mene je on jedan od retkih državnika sa jasnom vizijom države BiH. Drugi su protesti u Banjaluci koji ne prestaju. Oba događaja daju mi tračak nade da su građani - pojedinci shvatili da ih vlasti ponižavaju i zloupotrebljavaju, odlučili da izađu na ulice i mirno demonstriraju protiv policijskog zataškavanja zločina, te traže promene", izjavio je Visoki predstavnik za sarajevski "Dnevni avaz".
nego, šta veliš na ovu izjavu gore?
- mO k3
#4525 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ti si postavio sta kazes ti kao prvi pa cu ti reci moje misljenje??radostan dan wrote:
malo je reć...al danas sam nvo pičić.
nego, šta veliš na ovu izjavu gore?