Ilegalni migranti u BiH
- irac300
#4501 Re: Migranti u BiH
Što bi rek'o jedan ovdašnji plaćenik, eh k'o da Balkanci nemaju oružje. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4502 Re: Migranti u BiH
kae neka tema na nekom hrvatskom portalu što vam se ne sviđa kod neijemaca
ja im dolje jebo mater u komentarima nezahvalnu prime vas tu u zemlju da imate dostojanstven život društvo zdravstvo školstvo socijalu ekonomiju... i opet zanovijetatte
dođe iz vijetnama... jarane dok te šamara na ulici viči hvala njemačka
ja im dolje jebo mater u komentarima nezahvalnu prime vas tu u zemlju da imate dostojanstven život društvo zdravstvo školstvo socijalu ekonomiju... i opet zanovijetatte
- insomnia78
#4503 Re: Migranti u BiH
Vi nikako da shvatite da ovi nece napraviti problem Dodiku. NaprotivSmokingMan wrote:Neka Milorad Dodik naredi da se pooštre mjere na grančnim prelazima i neće biti problema,pa i to da jednom Voljenoj matici kaže Dosta!!!славянин wrote:Puska,4 pistolja,municija i prigusivac... sve za samodbranu ako ih progonitelji iz maticne zemlje budu ganjali...
- SmokingMan
#4504 Re: Migranti u BiH
Čine mu uslugu od koje bi mogao hajrovati na izborima.insomnia78 wrote:Vi nikako da shvatite da ovi nece napraviti problem Dodiku. NaprotivSmokingMan wrote:Neka Milorad Dodik naredi da se pooštre mjere na grančnim prelazima i neće biti problema,pa i to da jednom Voljenoj matici kaže Dosta!!!славянин wrote:Puska,4 pistolja,municija i prigusivac... sve za samodbranu ako ih progonitelji iz maticne zemlje budu ganjali...
- Maraschino
#4505 Re: Migranti u BiH
a sta ako im je neko dao ''da se nadje'' a od toga stvoriti problem(jos nema zvanicnih informacija ko, sta,gdje, kako, koliko)
ne bi tako davno kada su cetnici prodavali bosnjacima puske pa ih posle trazili da vrate i to sve pod rednim brojem.
ne bi tako davno kada su cetnici prodavali bosnjacima puske pa ih posle trazili da vrate i to sve pod rednim brojem.
- escobar__
#4507 Re: Migranti u BiH
Plaćenik se još nije javio?
Potrajale konsultacije sinoć haman. 
- seln
#4508 Re: Migranti u BiH
Danke, Deutschland!Black swan wrote:ne znam više kako vas nije stid govoriti protiv nijemaca i njemačke
šta još treba da se naguze i svoje žene da vam postave i djecu da ih guze svi odreda od istoka do zapada u njihovoj zemlji i na njihovoj socijali

- Ommadawn
#4509 Re: Migranti u BiH
Šta su to porodice s malom djecom zaslužile da im grupa pijanih luzera ubacuje molotovljev koktel u stanove?Black swan wrote:kae neka tema na nekom hrvatskom portalu što vam se ne sviđa kod neijemaca![]()
![]()
Zato što su iz Vijetnama? Afganistana? Turske?
- Kaligrafija
#4510 Re: Migranti u BiH
Vijest sa dnevnika na RTL HR : Dvojica Sirijaca oteli autobus u Hrvatskoj i zaputili se prema granici u Sloveniji, na kraju su uhapseni...kaze ludi Sprajc, tako se zavrsila karijera sirijskih Pisonje i Zuge...
E mozes misliti kakve su to budale, pored toliko malih auta, oni ukradu autobus i krenu prema granici....
sa stilom, bas...!
E mozes misliti kakve su to budale, pored toliko malih auta, oni ukradu autobus i krenu prema granici....
- Truba
#4511 Re: Migranti u BiH
fino se vrate tamo gdje nema ubacivanja koktleta da ih onih 0.1% nasilnih nijemaca ne bi slučajno povrijediliOmmadawn wrote:Šta su to porodice s malom djecom zaslužile da im grupa pijanih luzera ubacuje molotovljev koktel u stanove?Black swan wrote:kae neka tema na nekom hrvatskom portalu što vam se ne sviđa kod neijemaca![]()
![]()
Zato što su iz Vijetnama? Afganistana? Turske?
- Truba
#4512 Re: Migranti u BiH
svaki utorak radim na autobuskoj ( osim trećeg puta kad sam slobodan) tako da se obično utorkom nagledam svega
vidio sam jednu skupinu pored pošte njih 4-5 takav stajling i izgled
me podsjeti na opsjedanje al kindi bolnice u alepu
samo su im falile puške za onu egzekuciju nakon pada bolnice i naravno crne zastave
mogli su se obrijati i ošišati barem
samo su im falile puške za onu egzekuciju nakon pada bolnice i naravno crne zastave
-
high_volume
#4513 Re: Migranti u BiH
Ko zna.... Migranti koji prođu granicu BiH i koje evidentira BiH, da li ijedna medicinska organizacija pregleda zdravstveno, u smislu postojanja zaraznih bolesti?
- Ommadawn
#4514 Re: Migranti u BiH
Naoruzaj se slijedeci put. Za svaki slucaj.Black swan wrote:svaki utorak radim na autobuskoj ( osim trećeg puta kad sam slobodan) tako da se obično utorkom nagledam svega
Vidis bolan da su im i oruzje nasli nedavno.
- Truba
#4515 Re: Migranti u BiH
wow poslije CPGa novi CPG
šta su radile mađarske izbjeglice u slovačkoj 1875?
zapravo gdje su mađari za vrijeme vladavine pipina malog
sve objašnjeno
sve objašnjeno
- Logovan
#4516 Re: Migranti u BiH
Ovo postaviti i kod nas.

-
muzicar_iz_parka
#4517 Re: Migranti u BiH
Veterani sa sirijske teme mogu prepoznati po izbjeglicama ko se đe od njih borio.
Jedino ako Kurde vidimo, zovemo u Zenicu za savjet.
Jedino ako Kurde vidimo, zovemo u Zenicu za savjet.
- Truba
#4518 Re: Migranti u BiH
smetale su vam čede i ujke po zapadnoj europi i americi
i slavite na forumu kad ih deportiraju

i slavite na forumu kad ih deportiraju
- seln
#4519 Re: Migranti u BiH
Ako ti preporucujes video, sigurno je neki lazljivi supak.Black swan wrote:wow poslije CPGa novi CPG
sve objašnjeno
- Truba
#4520 Re: Migranti u BiH
što kaže crnac uz to još i pop
https://www.quovadiscroatia.com/kardina ... -migranta/
kardinal-robert-sarah-narod-pravo-razlikovati-prave-izbjeglice-ekonomskih-migranta/
kardinal-robert-sarah-narod-pravo-razlikovati-prave-izbjeglice-ekonomskih-migranta/
- seln
#4521 Re: Migranti u BiH
Vidim link i dovoljno mi... garant neko ustasko kenjanje.Black swan wrote:što kaže crnac uz to još i pop
-
4L0n3
#4522 Re: Migranti u BiH
seln wrote:Ako ti preporucujes video, sigurno je neki lazljivi supak.Black swan wrote:wow poslije CPGa novi CPG
sve objašnjeno
- Truba
#4523 Re: Migranti u BiH
jedno je sigurno... nije lažljivi komunist i ljubitelj pol pota i staljina 
ustaše pretjeruju
http://www.croexpress.eu/vijest.php?vijest=16864
PAKLENI PLAN Uhićena sedmorica islamista koji su planirali stravičan napad u centru Europe
ustaše pretjeruju
http://www.croexpress.eu/vijest.php?vijest=16864
PAKLENI PLAN Uhićena sedmorica islamista koji su planirali stravičan napad u centru Europe
-
ST11
#4524 Re: Migranti u BiH
Sirijac koji traži kćer pobjegao iz azila u Zagrebu
*dodano:
https://www.klix.ba/vijesti/regija/siri ... /180928037
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sir ... 26903.aspxPrije mjesec dana Sirijca registrirali u BiH bez djeteta
Tvrdi da ga je hrvatska policija razdvojila od kćeri kad su kod Plitvičkih jezera uhvaćeni nakon što su iz Bosne i Hercegovine prešli hrvatsku granicu.
Kako je objavio RTL, Sirijac je registriran u Bosni i Hercegovini prije mjesec dana - bez djeteta. No iz Službe za poslove sa strancima BiH ne isključuju da je dijete registrirano pod drugim imenom, s drugom grupom migranata.
"Otac djeteta W. G., zajedno s još 19 lica, dana 30. 8. 2018. u TC Istočno Sarajevo iskazao je namjeru za podnošenje zahtjeva za azil. U navedenoj grupi nije bilo dijete ženskog spola. Ne isključujemo mogućnost da je dijete registrirano pod drugim imenom, s drugom grupom migranata", odgovorili su iz Službe za poslove sa strancima BiH.
*dodano:
https://www.klix.ba/vijesti/regija/siri ... /180928037
- sinuhe
#4525 Re: Migranti u BiH
Ali je namagarcio 'bolje ljude'. Slike sretne petogodisnje curice u porodicnom domu navodno iz zemlje koja je u osmoj godini rata.