Nije politika za mene druze. U politici ima svakakvih ljudi a moj prag tolerancije je prilicno nizak. Od mene bi bilo vise stete nego koristi jer bih napravio belaj poput Damira Niksica.MaksprotivMarksa wrote:Ja te molim da posaljes mail, isto cu uraditi i ja, sutnja ili odgovor ce nam reci dosta toga. Svidja mi se tvoja zelja za promjenom u drustvu, ako zelis ja se mogu raspitati za tvoju opcinu i dati ti kontakte ljudi koji vode procese u tvojoj zajednici, kako bi se aktivirao, a mislim da bi to bilo odlicno s obzirom na tvoju dobronamjernost, a ja u Mirsada ne sumnjam, covjek je genijalac i sigurno je posten, saznao sam mnogo stvari o njemu koje su me zaista impresionirale.
Ako zelis da se aktiviras slobodno se javi za informaciju.
Da je Mirsad Hadzikadic vrhunski strucnjak to je cinjenica oko koje nema polemike. Covjek je dokazan u drzavi gdje ne prolaze stele i podobnosti.
Sa ljudske strane ocigledno je da ima blagu narav. Mene je odusevilo kada je predstavio svoje prijatelje iz Amerike - ljudi razlicitih profila, od domacica, zanatlija do visokoobrazovanih. Dakle, nije snob, ima osjecaj i postovanje za covjeka.
Covjek evropskih manira i velikog znanja. Strasno odudara od vedecih BH politicara, u pozitivnom smislu.
Zelim mu puno srece sa strankom. Nece biti lako. Puno hamelja vidi sansu da preko njega dodje do licne koristi. Svakako imamo ogranicene ljudske resurse i malo pameti. Politici obicno streme necasni ljudi koji bi prodali narod i drzavu za licnu korist. Bice tesko.
Mail sam poslao jos jutros. Toliko mogu pomoci. Ako svi tako uradimo promjene su moguce.