Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Osim toga ja bih odma potpiso da se zavrsi kao dotcom, nije to bio samo krah, neke sada poznate kompanije su na dotcom zarafmdike milijarde.
prije kraha dotcoma svako je ulagao i domacice , ovih kursevi nemaju nista iza sebe , nikakvu sigurnost osim spekulacije i nade zaraditi brz novac na brzake
Bavis se dugo kriptovalutama , "krah" prekjuce iz kojeg razloga imas li ikakv info ?
Kako mislis nemaju nista iza sebe?
Kao prvo to nije bio nikakav krah, sasvim normalna korekcija kursa koji je prije toga u par dana eksplozivno narastao. Poznata shema koja se evo vec 5 godina redovno ponavlja. Sjecam se kad je bitcoin u jedan dan sa 1700$ pao na 180$ i dvije sedmice kasnije bio na 2500$. Ovo sada je bio maciji kasalj. Razloga moze biti puno, niko ziv ne moze sigurno reci zbog cega. Uglavnom je povjerenje ljudi kratkorocno opalo i ljudi su prodavali, pa su opet kupovali, i tako dalje. Sasvim normalna pojava. Ko to zna iskoristit mogo je se u zadnja dva tri dana dobro podebljat. Bitcoin vec dvije godine ima sasvim uredan uptrend.
Last edited by 512MB on 19/01/2018 09:49, edited 2 times in total.
Gastone wrote:ocekivao sam opet Tron crven jutros
dobro je, stabilizira se lagano, ajmo izdrzati do kraja mjeseca pa onda stizu nova obecanja obecanja
sta se obecava, njega imam najvise?
prati @justinsuntron na twitteru to je babo TRONa, svako malo nova partnerstva obecaje i sklapa krajem mjeseca ulaze na par novih burzi, a za sad vode i na glasanju za KUCOIN burzu, sto je isto pravo jaka
Gastone wrote:ocekivao sam opet Tron crven jutros
dobro je, stabilizira se lagano, ajmo izdrzati do kraja mjeseca pa onda stizu nova obecanja obecanja
sta se obecava, njega imam najvise?
prati @justinsuntron na twitteru to je babo TRONa, svako malo nova partnerstva obecaje i sklapa krajem mjeseca ulaze na par novih burzi, a za sad vode i na glasanju za KUCOIN burzu, sto je isto pravo jaka
Ma zbog njega sam to i kupio.... a i zbog toga sto ga se vezalo za alibabu (mentor, sta li mu je)....
Ma svi oni obecavaju, a ja dok sta ne zaradim i ne vjerujem im bas
Gastone wrote:ja na iq drzim jos uvijek nesto sitno ripplea, ako skoci ponovo na 2$ prodat cu pola pa uzeti stellar jer je najjeftiniji, cisto nek stoji
koliko sam upoznat mislim da ne mozes prodati onoliko koliko zelis, moras zatvoriti i tako "prodati" sve... ili kupiti samo stellar....
Gastone wrote:ja na iq drzim jos uvijek nesto sitno ripplea, ako skoci ponovo na 2$ prodat cu pola pa uzeti stellar jer je najjeftiniji, cisto nek stoji
koliko sam upoznat mislim da ne mozes prodati onoliko koliko zelis, moras zatvoriti i tako "prodati" sve... ili kupiti samo stellar....
auu, na to nisam pazio
ma usao sam sa 100$ bezveze cisto jer nisam tada znao kako da se uplatim na binance, pa ostavio
sad imam nekih 150$, kontao sam raspodjelit ako bi se diagao na 2$ po 100 na ripple i 100 na xlm
auu, na to nisam pazio
ma usao sam sa 100$ bezveze cisto jer nisam tada znao kako da se uplatim na binance, pa ostavio
sad imam nekih 150$, kontao sam raspodjelit ako bi se diagao na 2$ po 100 na ripple i 100 na xlm
nek onda stoji vako kako i jeste
Ma dobro, dosta raje je tako uslo.... pa i ja.... sad sam na binance
almir90 wrote:Koristi li neko od vas Bitstamp.net? Da li se i kod njih može klasično trgovati kao na IQOption?
na IQ i ne mozes trgovati kao na binance ili bitstamp
Ne mozes MIJENJATI crypto valute kao ne exchange platformama, jednu za drugu, ali trgovati na relaciji coin-lova/lova-coin mozes. Ovo je za IQO, ne BitStamp.
almir90 wrote:Koristi li neko od vas Bitstamp.net? Da li se i kod njih može klasično trgovati kao na IQOption?
na IQ i ne mozes trgovati kao na binance ili bitstamp
Ne mozes MIJENJATI crypto valute kao ne exchange platformama, jednu za drugu, ali trgovati na relaciji coin-lova/lova-coin mozes. Ovo je za IQO, ne BitStamp.
pa to sam i mislio.... a ispravi me ako grijesim da ne mozes prodati pola, a pola zadrzati?
Tacno. Moze se zatvoriti/prodati samo kompletna pozicija.
Ako je 100$ na jednoj poziciji, to je to. Ide samo sve u komadu. Zato ja ni ne uzimam vise od 200 kom. po poziciji. Trenutno ih imam 3 na XRP-u, 120-190 kom.
Dozer wrote:Tacno. Moze se zatvoriti/prodati samo kompletna pozicija.
Ako je 100$ na jednoj poziciji, to je to. Ide samo sve u komadu. Zato ja ni ne uzimam vise od 200 kom. po poziciji. Trenutno ih imam 3 na XRP-u, 120-190 kom.
Tako se mogu lagano igrati i kupiti profit.
To me i zanima da li je isti pricip kaona IQO, jer me takva trgovina i zanima. Poslao sam dokumente, i sada čekam verifikaciju da odrade.
Dozer wrote:Tacno. Moze se zatvoriti/prodati samo kompletna pozicija.
Tako se mogu lagano igrati i kupiti profit.
To me i zanima da li je isti pricip kaona IQO, jer me takva trgovina i zanima. Poslao sam dokumente, i sada čekam verifikaciju da odrade.
Ali ne znam da li je ovako na BitStampu.... Mislim da nije.
A sad sam im na IQO zadao mozgalicu
Upitao sam ih da li je moguce u automatskoj opciji "Take profit" podesiti manji procenat od trenutno ostvarenog i tako automatski sacuvati dio profita.
Jadnica je morala na konsultacije da mi odgovori
Last edited by Dozer on 19/01/2018 14:38, edited 1 time in total.
A, sta ono rekoste Binanceri.... Kako izvlacite kes s Binance-a? Preko cega? Exmo?
Cini mi se da je Exmo najbolja varijanta u ovom slucaju jer su im cijene najvise. S druge strane, nikad mi jos ne verifikovase account...
Dozer wrote:A, sta ono rekoste Binanceri.... Kako izvlacite kes s Binance-a? Preko cega? Exmo?
Cini mi se da je Exmo najbolja varijanta u ovom slucaju jer su im cijene najvise. S druge strane, nikad mi jos ne verifikovase account...
nisam jos robao jer uplacujem i smao hodlam....
al kako sam prebacio na binace samo cu vratiti tako nazad
binance - exmo - advcash - kartica