Amazonka27 wrote:pici wrote: zeza
ne znam sta da mislim majke mi...čudno je sto sve prihvatamo...kaže nisu im smiješni nadrealisti... - pa valja ovo nadjebat sve kralju moj
ovi su prevazisli sve i mucke i pajtonovce i nadrealiste i beni hilla...
Amazonka27 wrote:pici wrote: zeza
ne znam sta da mislim majke mi...čudno je sto sve prihvatamo...kaže nisu im smiješni nadrealisti... - pa valja ovo nadjebat sve kralju moj
A koga je Mesihovic nasljedio i ko je ubjedljivo najduze bio na toj funkciji......condy wrote:SDP traži smjenu Sebije Izetbegović, radi ubiranja političkih poena a ne brige za zdravlje pacijenata.
Rusmir Mesihović, bivši direktor UKCS, i član SDP-a, je napustio zemlju, a njemu se spočitavaju mnoge stvari, stvaranje duga od 40 mil. KM za kratak period. Nakon odlaska Mesihovića u javnost je procurila informacija o nestanku elektronskih podataka o višemjesečnom poslovanju ove ustanove...pa sad ti vjeruj SDP-u.
onda Šanko ima dvojnika...condy wrote:SDP traži smjenu Sebije Izetbegović, radi ubiranja političkih poena a ne brige za zdravlje pacijenata.
Rusmir Mesihović, bivši direktor UKCS, i član SDP-a, je napustio zemlju, a njemu se spočitavaju mnoge stvari, stvaranje duga od 40 mil. KM za kratak period. Nakon odlaska Mesihovića u javnost je procurila informacija o nestanku elektronskih podataka o višemjesečnom poslovanju ove ustanove...pa sad ti vjeruj SDP-u.
Ne vjerujem nikome ali da li je podignuta kakva optužnica protiv R. Mesihovića ili Gavrankapetanovića ? Vlast je imala dovoljno vremena da istraži kriminal. Ako nije, zašto nije ? Merhametluk ili....?condy wrote:SDP traži smjenu Sebije Izetbegović, radi ubiranja političkih poena a ne brige za zdravlje pacijenata.
Dozer wrote:Ma kakvi ba. Pa i ta optuznica je pateticna. Eno, crno na bijelo se imaju dokazi kako je Bakir slao ljude na posao u EP, pa niko nista. Ni rijeci o tome, a kamoli kakve optuznice
Umjesto da im svima sud istrazuje porijeklo imovine, sto u BiH sto van nje, oni se fol bakcu sa zaposljavanjima preko stele. Nidje veze.
Na kraju ce svi biti oslobodjeni, pred izbore logicno, i SDA ce pred narodom biti cista obraza, a njih ce vratiti u stranku. Zivi bili, pa vidjeli.
Šanko ne napušta Dekanter u Radićevoj, a kamoli državuChmoljo wrote:onda Šanko ima dvojnika...condy wrote:SDP traži smjenu Sebije Izetbegović, radi ubiranja političkih poena a ne brige za zdravlje pacijenata.
Zboravio si Skaku....i tu su dva mrmota presudila.putokaz1 wrote:Šta to pada pada Sebija
Pada Sebija
Crveni kmeri dolazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sjećate se
2014 SDS imamo dovoljno ruku i stvori se Stevandić
2016 Imamo dovoljno ruku reče Peđa i Ukaza se Miladin
2017 imamo dovoljno ruku i opsta Sebija
ma možemo guslati nailovoj materi, ako je rečeno da je napustio, napustio je. fejk njuz.ultima_palabra wrote: Šanko ne napušta Dekanter u Radićevoj, a kamoli državu
čekaju da se konačno napije pa da ne pruža otpor pri hapšenju. tri godine nije tako dug period...Alfons Kauders wrote:znaci kriv je shanko...
koji je u bjekstvu preko granice... bjezi od krivicne i naloga za hapsenje
pa jebiga, onda neka ostavku podnese ministar MUPa - ako ima nalog, ako im je covjek pod nosom pobjegao sa 40 miliona u koferu... zasto nije uhapsen?

"Specijalisti u čiju smo edukaciju uložili javne novce odlaze zbog loše kadrovske politike i neprijateljske atmosfere na KCUS-u. Pacijenti se suočavaju sa problemima u vezi sa pristupom osnovnoj zdravstvenoj zaštiti dok KCUS štedi i opterećuje druge zdravstvene ustanove sa zadacima, pacijentima i poslovima, stvarajući tako privid boljeg poslovanja. Sve je farsa koja za svoj konačni cilj ima odskočnu dasku za nastavak političke i društvene dominacije porodice Izetbegović, a posljedice po zdravstvo će biti trajno i nepovratno uništenje cijelog sistema", kazao je zastupnik Gratz.