esmasaric wrote:Žena majka kraljica se vratila.
Amen! [emoji1] [emoji41]
Ja s mamom i sestrom...eluna wrote:Pije li gdje ko kafu veceras
Sent from my V7A using Tapatalk
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
esmasaric wrote:Žena majka kraljica se vratila.
Amen! [emoji1] [emoji41]
Ja cu sa sestrom hvalaEuridika wrote:esmasaric wrote:Žena majka kraljica se vratila.
Amen! [emoji1] [emoji41]![]()
![]()
euridika kad ces samnom na pivu da ti pokazem nestoEuridika wrote:Pa kad se svi oglašavaju, da se i ja javim.![]()
A sad zvanično, pošto smo svi u Sarajevu (ovo koji i žive tu), kafa iduće sedmice, četvrtak...
![]()
![]()
U nedostatku roštiljanja može kafaEuridika wrote:Pa kad se svi oglašavaju, da se i ja javim.![]()
A sad zvanično, pošto smo svi u Sarajevu (ovo koji i žive tu), kafa iduće sedmice, četvrtak...
![]()
![]()
Ne smijem ja sama s tobom, ti si opasan...walter kurtz wrote:euridika kad ces samnom na pivu da ti pokazem nestoEuridika wrote:Pa kad se svi oglašavaju, da se i ja javim.![]()
![]()
![]()
Dogovorićemo detalje...nuovavita wrote:U nedostatku roštiljanja može kafaEuridika wrote:Pa kad se svi oglašavaju, da se i ja javim.![]()
![]()
![]()
ko ti je to rekaoEuridika wrote:Ne smijem ja sama s tobom, ti si opasan...walter kurtz wrote:euridika kad ces samnom na pivu da ti pokazem nestoEuridika wrote:Pa kad se svi oglašavaju, da se i ja javim.![]()
![]()
![]()
Priča narod po mahali...walter kurtz wrote:ko ti je to rekaoEuridika wrote:Ne smijem ja sama s tobom, ti si opasan...walter kurtz wrote: euridika kad ces samnom na pivu da ti pokazem nesto
pusti bona narod aj ti samnom na pivu necu ti nistaEuridika wrote: Priča narod po mahali...
Da idem I ja da te pricuvam?[emoji38]Euridika wrote:Ne smijem ja sama s tobom, ti si opasan...walter kurtz wrote:euridika kad ces samnom na pivu da ti pokazem nestoEuridika wrote:Pa kad se svi oglašavaju, da se i ja javim.![]()
![]()
![]()
Euridika, vim kaze necu ti nista znas da nesto hoce ......walter kurtz wrote:pusti bona narod aj ti samnom na pivu necu ti nistaEuridika wrote: Priča narod po mahali...
Aj ti samnom necu ti nistaeluna wrote:Euridika, vim kaze necu ti nista znas da nesto hoce ......walter kurtz wrote:pusti bona narod aj ti samnom na pivu necu ti nistaEuridika wrote: Priča narod po mahali...
Pa neznam sta onda cekamoeluna wrote:Meni ne mozes nista I da hoces lol
Pa forumsku kafu u cetvrtak[emoji23]walter kurtz wrote:Pa neznam sta onda cekamoeluna wrote:Meni ne mozes nista I da hoces lol
ne volim ja masovna okupljanjaeluna wrote:Pa forumsku kafu u cetvrtak[emoji23]walter kurtz wrote:Pa neznam sta onda cekamoeluna wrote:Meni ne mozes nista I da hoces lol