Hm, Croatia has just managed ( with a little help of EU &USA) to expel Srbs and now has to accept ( with a little pressure from the EU&USA) thousands of migrants from all around the world. This is probably the end of the Europe as we know it.
Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
- tututuuuu
#4501 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
A ovih posvuda. I jos uvijek kmece.

Last edited by tututuuuu on 17/09/2015 15:01, edited 1 time in total.
-
privremeni
#4502 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Nece ti se zelja ispuniti sve da ides bos u Medjugorje..... a tako glupog ne bi te ni Franjomostar_0 wrote:Ustani voljeni Franjo preuzmi komandu i zaustavi muslimansku bandu!!!!
- Dasi
#4503 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Kad prenosis prenesi kako treba ppk.tututuuuu wrote:VIDEO: 'Sve ću da vas pobijem!', viknuo je azilant i velikim kamenom pogodio snimatelja Mreže
VIDEO: 'Sve ću da vas pobijem!', viknuo je dugogdišnji azilant i velikim kamenom pogodio snimatelja Mreže
...nakon čega je u 13.10 iz hotela istrčao dugogodišnji azilant s Kosova gol do pasa vičući: "Sve ću da vas pobijem!" i bacio veliki kamen prema novinarima.
Izbjeglice koji su danas stižu u Dugave iznimno su pristojni, zahvalni i samo govore: "Hvala, Hrvatska, hvala." Svi su registrirani i imaju pravo napustiti hotel pa neki i izlaze i šetaju Dugavama.
-
ActionWoman
#4504 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
TI FAKAT POTVRDJUJES DA NE CITAS. PA BOLAN NE BIO, NISI CAK NI PROCITAO CLANAK KOJI SI POSTAO, A U NJEMU, IZMEDJU OSTALOG PISE:tututuuuu wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/azilant ... timedia/p2VIDEO: 'Sve ću da vas pobijem!', viknuo je azilant i velikim kamenom pogodio snimatelja Mreže
http://www.vecernji.hr/hrvatska/azilant ... om-1025298
Dajte ljudi, pa pomozite ovoj sirotinji i izbjeglicama.Je li to ne cinite samo zato sto su muslimani?
"Izbjeglice koji su danas stižu u Dugave iznimno su pristojni, zahvalni i samo govore: "Hvala, Hrvatska, hvala." Svi su registrirani i imaju pravo napustiti hotel pa neki i izlaze i šetaju Dugavama."
STA CES, ZEZNUO SI SE. MOZDA TO POCNE UTICATI NA TO DA POCNES CITATI (VISE OD NASLOVA)
- SanskiBiser
#4505 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
live sa hrvatske granice, pustaju familije sa djecom samo http://www.rt.com/on-air/hungarian-bord ... -refugees/
- tututuuuu
#4506 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Pa eto, s Kosova je. Nisam vidio. Zato tu ima link da ljudi sve procitaju, pa tako si i ti.
- tututuuuu
#4507 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
imas video. Neki se zahvaljuju, a neki ocito bas i ne. niko ne kaze da su svi isti. Uostalom, bitno je i vrijeme. Zacas od hvale dodje do problema.ActionWoman wrote:TI FAKAT POTVRDJUJES DA NE CITAS. PA BOLAN NE BIO, NISI CAK NI PROCITAO CLANAK KOJI SI POSTAO, A U NJEMU, IZMEDJU OSTALOG PISE:tututuuuu wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/azilant ... timedia/p2VIDEO: 'Sve ću da vas pobijem!', viknuo je azilant i velikim kamenom pogodio snimatelja Mreže
http://www.vecernji.hr/hrvatska/azilant ... om-1025298
Dajte ljudi, pa pomozite ovoj sirotinji i izbjeglicama.Je li to ne cinite samo zato sto su muslimani?
"Izbjeglice koji su danas stižu u Dugave iznimno su pristojni, zahvalni i samo govore: "Hvala, Hrvatska, hvala." Svi su registrirani i imaju pravo napustiti hotel pa neki i izlaze i šetaju Dugavama."
STA CES, ZEZNUO SI SE. MOZDA TO POCNE UTICATI NA TO DA POCNES CITATI (VISE OD NASLOVA)
- Dasi
#4508 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Ma cita on samo sto voli da izbacuje i uredjuje kako njemu odgovara. Vidis da je isbacio rijec DUGOGODISNJI iz naslova, pa je umjesto dugogodisnji azilant ostavio samo azilant.ActionWoman wrote:TI FAKAT POTVRDJUJES DA NE CITAS. PA BOLAN NE BIO, NISI CAK NI PROCITAO CLANAK KOJI SI POSTAO, A U NJEMU, IZMEDJU OSTALOG PISE:tututuuuu wrote:
Last edited by Dasi on 17/09/2015 15:09, edited 1 time in total.
- Bosanac sa dna kace
#4509 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Ostavljaju muskarce u Srbiji jer u Srbiji svakako procentualno ima vise zena?SanskiBiser wrote:live sa hrvatske granice, pustaju familije sa djecom samo http://www.rt.com/on-air/hungarian-bord ... -refugees/
A njima u Hrvatskoj trebaju djeca u skolama i zene kao jeftine cistatcice???
- tututuuuu
#4510 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
jesam.
ma daj vozi. ako je sta nije bilo namjerno (ne znam sta "visegodisnji" azilant uopce radi tu), a link je postavljen svakom da procita. Hvatate se za gluposti
- annoy
#4511 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Do problema dolazi kad ih se krene zadržavat. Eto u Ježevu nisu baš tako mirni i dobri nego kukaju da su zatvoreni i da ih se treba pustit da idu dalje.
Ne možeš na silu smještat ljude koji očito nisu došli da ostanu ovdje, samo će nastat sranje. Trebalo je onima koji žele zatražit azil ovdje omogućit da to naprave, a ostale lijepo transportirat do slovenske granice. Ali ne mi smo odjednom država gdje se provode svi europski zakoni.
Ne možeš na silu smještat ljude koji očito nisu došli da ostanu ovdje, samo će nastat sranje. Trebalo je onima koji žele zatražit azil ovdje omogućit da to naprave, a ostale lijepo transportirat do slovenske granice. Ali ne mi smo odjednom država gdje se provode svi europski zakoni.
- tututuuuu
#4512 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
tututuuuu wrote:jesam.ma daj vozi. ako je sta nije bilo namjerno (ne znam sta "visegodisnji" azilant uopce radi tu), a link je postavljen svakom da procita. Hvatate se za gluposti
Sad vidim na linku za "dugogodisnjeg". Ja sam copy/paste naslov, sta je bilo stvarno ne znam, moguce su nesto mijenjali. u svakom slucaju nista nije bilo namjerno
- tututuuuu
#4513 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Istina.annoy wrote:Do problema dolazi kad ih se krene zadržavat. Eto u Ježevu nisu baš tako mirni i dobri nego kukaju da su zatvoreni i da ih se treba pustit da idu dalje.
-
ActionWoman
#4514 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
tututuuuu wrote:jesam.ma daj vozi. ako je sta nije bilo namjerno (ne znam sta "visegodisnji" azilant uopce radi tu), a link je postavljen svakom da procita. Hvatate se za gluposti
HVATAMO SE ZA TEBE. MORAMO MALO POPUSTITI.
- tututuuuu
#4515 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Uzivo. Prebacuju preko ograde u RH samo djecu i ljude s djecom.
http://www.rt.com/on-air/hungarian-bord ... -refugees/
http://www.rt.com/on-air/hungarian-bord ... -refugees/
- annoy
#4516 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Onaj dugogodišnji azilant je vjerojatno popizdio jer njih koji su već godinama smješteni u centar za azilante u Dugavama sad prebacuju negdje drugdje. Ne kontam zašto uopće to rade.
- tututuuuu
#4517 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Kao da s djecom razgovaram, a ja sam bio maksimalno pristojan prema tebi. Ove fore su za malu djecu, tako da sam razocaran kad vidim s kim je komuniciram i kome objasnjavam neke osnovne stvari.ActionWoman wrote:tututuuuu wrote:jesam.ma daj vozi. ako je sta nije bilo namjerno (ne znam sta "visegodisnji" azilant uopce radi tu), a link je postavljen svakom da procita. Hvatate se za gluposti
HVATAMO SE ZA TEBE. MORAMO MALO POPUSTITI.
- Lincoln-Burrows
#4518 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Neće to ništa ostati u Hrvatskoj, ne može se ih na silu zadržati.Bosanac sa dna kace wrote:Ostavljaju muskarce u Srbiji jer u Srbiji svakako procentualno ima vise zena?SanskiBiser wrote:live sa hrvatske granice, pustaju familije sa djecom samo http://www.rt.com/on-air/hungarian-bord ... -refugees/
-
Latte
#4519 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Probise ovu ogradu... sami sebi otezvaju put
- red evil
#4520 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Probiše ogradu.
- Bosanac sa dna kace
#4521 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Ne zna se vise ni ko sta hoce ni ko sta nece....Lincoln-Burrows wrote:Neće to ništa ostati u Hrvatskoj, ne može se ih na silu zadržati.Bosanac sa dna kace wrote:Ostavljaju muskarce u Srbiji jer u Srbiji svakako procentualno ima vise zena?SanskiBiser wrote:live sa hrvatske granice, pustaju familije sa djecom samo http://www.rt.com/on-air/hungarian-bord ... -refugees/
-
babanovac
#4522 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Kao Slaveni, razgranicit ce se poslije.privremeni wrote:Znam da ti nije bila namjera, ali si otvorio jedno pitanje, da li to zajedno hoce u Njemacku sije, suniti, alaviti i koliko ih to vec ima....babanovac wrote:
Pricaju Mehmed, inace iz Karlovca i Husein, iz Bjelovara: "Sused, ocemo ove zime na Kronplatz?" "Pa sta je Kronplatz bez nas Hrvata?".
Nego, jel ono bi iz Irana, drevni susedu?
- tututuuuu
#4523 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Ovo se meni cini da ih pustaju malo po malo.
- Lincoln-Burrows
#4524 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Krenulo je probijanje. Hrvatska policija pojma nema šta da radi jer im zapovjednici to nisu ni rekli, osim da lijepo izgledaju pred kamerama.
Moraju povući policiju jer će netko izgubiti glavu. Krenuo stampedo, slijedeća stanica Europa...
Moraju povući policiju jer će netko izgubiti glavu. Krenuo stampedo, slijedeća stanica Europa...
- SanskiBiser
#4525 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
ne mogu dovoljno brzo autobuse i vozove dovesti za prevoz a nece ih u HR pustiti bez kontrole da se slobodno krecu.tututuuuu wrote:Ovo se meni cini da ih pustaju malo po malo.