Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Locked
tututuuuu

#4501 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by tututuuuu »

A ovih posvuda. I jos uvijek kmece. :D

Image

Hm, Croatia has just managed ( with a little help of EU &USA) to expel Srbs and now has to accept ( with a little pressure from the EU&USA) thousands of migrants from all around the world. This is probably the end of the Europe as we know it.
:lol:
Last edited by tututuuuu on 17/09/2015 15:01, edited 1 time in total.
privremeni

#4502 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by privremeni »

mostar_0 wrote:Ustani voljeni Franjo preuzmi komandu i zaustavi muslimansku bandu!!!!
Nece ti se zelja ispuniti sve da ides bos u Medjugorje..... a tako glupog ne bi te ni Franjo :oops:
Dasi

#4503 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Dasi »

tututuuuu wrote:
VIDEO: 'Sve ću da vas pobijem!', viknuo je azilant i velikim kamenom pogodio snimatelja Mreže
:D
Kad prenosis prenesi kako treba ppk.
VIDEO: 'Sve ću da vas pobijem!', viknuo je dugogdišnji azilant i velikim kamenom pogodio snimatelja Mreže

...nakon čega je u 13.10 iz hotela istrčao dugogodišnji azilant s Kosova gol do pasa vičući: "Sve ću da vas pobijem!" i bacio veliki kamen prema novinarima.
Izbjeglice koji su danas stižu u Dugave iznimno su pristojni, zahvalni i samo govore: "Hvala, Hrvatska, hvala." Svi su registrirani i imaju pravo napustiti hotel pa neki i izlaze i šetaju Dugavama.
ActionWoman

#4504 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by ActionWoman »

tututuuuu wrote:
VIDEO: 'Sve ću da vas pobijem!', viknuo je azilant i velikim kamenom pogodio snimatelja Mreže
http://www.vecernji.hr/hrvatska/azilant ... timedia/p2
http://www.vecernji.hr/hrvatska/azilant ... om-1025298

Dajte ljudi, pa pomozite ovoj sirotinji i izbjeglicama. :D Je li to ne cinite samo zato sto su muslimani? :D
TI FAKAT POTVRDJUJES DA NE CITAS. PA BOLAN NE BIO, NISI CAK NI PROCITAO CLANAK KOJI SI POSTAO, A U NJEMU, IZMEDJU OSTALOG PISE:

"Izbjeglice koji su danas stižu u Dugave iznimno su pristojni, zahvalni i samo govore: "Hvala, Hrvatska, hvala." Svi su registrirani i imaju pravo napustiti hotel pa neki i izlaze i šetaju Dugavama."

STA CES, ZEZNUO SI SE. MOZDA TO POCNE UTICATI NA TO DA POCNES CITATI (VISE OD NASLOVA) :)
SanskiBiser

#4505 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by SanskiBiser »

live sa hrvatske granice, pustaju familije sa djecom samo http://www.rt.com/on-air/hungarian-bord ... -refugees/
tututuuuu

#4506 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by tututuuuu »

Pa eto, s Kosova je. Nisam vidio. Zato tu ima link da ljudi sve procitaju, pa tako si i ti.
tututuuuu

#4507 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by tututuuuu »

ActionWoman wrote:
tututuuuu wrote:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/azilant ... timedia/p2
http://www.vecernji.hr/hrvatska/azilant ... om-1025298

Dajte ljudi, pa pomozite ovoj sirotinji i izbjeglicama. :D Je li to ne cinite samo zato sto su muslimani? :D
TI FAKAT POTVRDJUJES DA NE CITAS. PA BOLAN NE BIO, NISI CAK NI PROCITAO CLANAK KOJI SI POSTAO, A U NJEMU, IZMEDJU OSTALOG PISE:

"Izbjeglice koji su danas stižu u Dugave iznimno su pristojni, zahvalni i samo govore: "Hvala, Hrvatska, hvala." Svi su registrirani i imaju pravo napustiti hotel pa neki i izlaze i šetaju Dugavama."

STA CES, ZEZNUO SI SE. MOZDA TO POCNE UTICATI NA TO DA POCNES CITATI (VISE OD NASLOVA) :)
imas video. Neki se zahvaljuju, a neki ocito bas i ne. niko ne kaze da su svi isti. Uostalom, bitno je i vrijeme. Zacas od hvale dodje do problema.
Dasi

#4508 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Dasi »

ActionWoman wrote:
tututuuuu wrote:

Ma cita on samo sto voli da izbacuje i uredjuje kako njemu odgovara. Vidis da je isbacio rijec DUGOGODISNJI iz naslova, pa je umjesto dugogodisnji azilant ostavio samo azilant.
Last edited by Dasi on 17/09/2015 15:09, edited 1 time in total.
Bosanac sa dna kace

#4509 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Bosanac sa dna kace »

SanskiBiser wrote:live sa hrvatske granice, pustaju familije sa djecom samo http://www.rt.com/on-air/hungarian-bord ... -refugees/
Ostavljaju muskarce u Srbiji jer u Srbiji svakako procentualno ima vise zena?
A njima u Hrvatskoj trebaju djeca u skolama i zene kao jeftine cistatcice??? :shock:
tututuuuu

#4510 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by tututuuuu »

jesam. :D ma daj vozi. ako je sta nije bilo namjerno (ne znam sta "visegodisnji" azilant uopce radi tu), a link je postavljen svakom da procita. Hvatate se za gluposti
annoy

#4511 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by annoy »

Do problema dolazi kad ih se krene zadržavat. Eto u Ježevu nisu baš tako mirni i dobri nego kukaju da su zatvoreni i da ih se treba pustit da idu dalje.
Ne možeš na silu smještat ljude koji očito nisu došli da ostanu ovdje, samo će nastat sranje. Trebalo je onima koji žele zatražit azil ovdje omogućit da to naprave, a ostale lijepo transportirat do slovenske granice. Ali ne mi smo odjednom država gdje se provode svi europski zakoni.
tututuuuu

#4512 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by tututuuuu »

tututuuuu wrote:jesam. :D ma daj vozi. ako je sta nije bilo namjerno (ne znam sta "visegodisnji" azilant uopce radi tu), a link je postavljen svakom da procita. Hvatate se za gluposti

Sad vidim na linku za "dugogodisnjeg". Ja sam copy/paste naslov, sta je bilo stvarno ne znam, moguce su nesto mijenjali. u svakom slucaju nista nije bilo namjerno
tututuuuu

#4513 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by tututuuuu »

annoy wrote:Do problema dolazi kad ih se krene zadržavat. Eto u Ježevu nisu baš tako mirni i dobri nego kukaju da su zatvoreni i da ih se treba pustit da idu dalje.
Ne možeš na silu smještat ljude koji očito nisu došli da ostanu ovdje, samo će nastat sranje. Trebalo je onima koji žele zatražit azil ovdje omogućit da to naprave, a ostale lijepo transportirat do slovenske granice. Ali ne mi smo odjednom država gdje se provode svi europski zakoni.
Istina.
ActionWoman

#4514 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by ActionWoman »

tututuuuu wrote:jesam. :D ma daj vozi. ako je sta nije bilo namjerno (ne znam sta "visegodisnji" azilant uopce radi tu), a link je postavljen svakom da procita. Hvatate se za gluposti

HVATAMO SE ZA TEBE. MORAMO MALO POPUSTITI.
tututuuuu

#4515 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by tututuuuu »

Uzivo. Prebacuju preko ograde u RH samo djecu i ljude s djecom.

http://www.rt.com/on-air/hungarian-bord ... -refugees/
annoy

#4516 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by annoy »

Onaj dugogodišnji azilant je vjerojatno popizdio jer njih koji su već godinama smješteni u centar za azilante u Dugavama sad prebacuju negdje drugdje. Ne kontam zašto uopće to rade.
tututuuuu

#4517 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by tututuuuu »

ActionWoman wrote:

HVATAMO SE ZA TEBE. MORAMO MALO POPUSTITI.
Kao da s djecom razgovaram, a ja sam bio maksimalno pristojan prema tebi. Ove fore su za malu djecu, tako da sam razocaran kad vidim s kim je komuniciram i kome objasnjavam neke osnovne stvari.
Lincoln-Burrows

#4518 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Lincoln-Burrows »

Bosanac sa dna kace wrote:
SanskiBiser wrote:live sa hrvatske granice, pustaju familije sa djecom samo http://www.rt.com/on-air/hungarian-bord ... -refugees/
A njima u Hrvatskoj trebaju djeca u skolama i zene kao jeftine cistatcice??? :shock:
Neće to ništa ostati u Hrvatskoj, ne može se ih na silu zadržati.
Latte

#4519 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Latte »

Probise ovu ogradu... sami sebi otezvaju put
red evil

#4520 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by red evil »

Probiše ogradu.
Bosanac sa dna kace

#4521 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Bosanac sa dna kace »

Lincoln-Burrows wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:
Neće to ništa ostati u Hrvatskoj, ne može se ih na silu zadržati.
Ne zna se vise ni ko sta hoce ni ko sta nece....
babanovac

#4522 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by babanovac »

privremeni wrote:
babanovac wrote:
Pricaju Mehmed, inace iz Karlovca i Husein, iz Bjelovara: "Sused, ocemo ove zime na Kronplatz?" "Pa sta je Kronplatz bez nas Hrvata?".
Nego, jel ono bi iz Irana, drevni susedu?
Znam da ti nije bila namjera, ali si otvorio jedno pitanje, da li to zajedno hoce u Njemacku sije, suniti, alaviti i koliko ih to vec ima....
Kao Slaveni, razgranicit ce se poslije.
tututuuuu

#4523 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by tututuuuu »

Ovo se meni cini da ih pustaju malo po malo.
Lincoln-Burrows

#4524 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Lincoln-Burrows »

Krenulo je probijanje. Hrvatska policija pojma nema šta da radi jer im zapovjednici to nisu ni rekli, osim da lijepo izgledaju pred kamerama.
Moraju povući policiju jer će netko izgubiti glavu. Krenuo stampedo, slijedeća stanica Europa...
SanskiBiser

#4525 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by SanskiBiser »

tututuuuu wrote:Ovo se meni cini da ih pustaju malo po malo.
ne mogu dovoljno brzo autobuse i vozove dovesti za prevoz a nece ih u HR pustiti bez kontrole da se slobodno krecu.
Locked